Puuvillaiset Churidar -mallit – 15 uusinta ja upeinta mallia, jotka on käytettävä

Yleensä useimmat naiset eivät ota huomioon etnisiä mekkoja ja Churidar -pukuja; se on vanha outo varjostus. Useimmat naiset haluavat olla perinteisissä vaatteissa, koska se saa kiehtovuuden keskipisteen. Puuvillainen churidar -puku on jälleen yksi perinteinen asu, joka on hirvittävän näkyvä intialaisten naisten keskuudessa, ja se on lisäksi kuuluisa naisten keskuudessa ympäri maailmaa.

Puuvillaiset Churidar -mallit

Miksi churidaareja kutsutaan niin?

Churidar -farkut on viipaloitu kaltevuuteen, jotta ne venyvät. Churidars ovat yleensä pidempiä kuin jalka ja ne on kiinnitetty tukevasti nilkkapainikkeella. Hengityksen lisäpituus putoaa peittokuvien tapaan ja näyttää alareunassa olevilta rannerenkaista, joten nimi “Churidar” – “Churi”, mikä tarkoittaa rannerengasta.

Uusien muovipuuvillaisten Churidar -mallien erityistyypit Intiassa:

Alle on tallennettu erilaisia ​​puuvillaisia ​​Churidars -malleja, joita voidaan käyttää milloin tahansa päivästä riippumatta.

1. Suorat puuvillaiset churidars tytöille:

Suorat Cotton Churidars tytöille

Ne alkavat säären ulkoosasta ja muodostavat kevyen Hitler -kilterin muodon. Paras kesille, keväälle ja sadonkorjuuaikaan, Straight Cotton Churidars ovat hämmästyttävän miellyttäviä ja tarjoavat joustavuutta kehitykseen.

2. Uusimmat puuvillaiset Churidar Salwars:

Uusimmat Puuvilla Churidar Salwars

Ihmisten tulisi keskustella tunnetuimmista ja perinteisimmistä puuvillan churidar -kaula -malleista. Nämä salwarit ovat vaihtelevasti saatavilla ja hyödyllinen valinta jokaiselle naiselle. Nämä erinomaiset palaset ovat lopullisia jokaiselle naiselle paraatiksi harkittuun jalkojen taivutukseen. Nämä viimeisimmät churidarit osoittavat merkityksettömiä ryppyjä ja gheraa vatsan ympärillä, ja reiden, tekstuurin tai materiaalin jälkeen tavoite, että voit tehdä sydämellisiä, jopa ryppyjä.

3. Tummat churidaarit tilaisuuksiin:

Tummat churidaarit tilaisuuksiin

Nämä Cotton Churidars -kuviot ovat kuninkaallisiin tilaisuuksiin ja niitä käytetään jokaisen naisen poikkeuksellisen ainutlaatuisessa tapahtumassa. Nykyään suuri osa fashionista käyttää niitä. Paikalliset yksilöt kutsuvat heitä Pajami -pukuiksi, koska kuninkaalliset perheet kaikkialla Intiassa parantavat heitä.

4. Yksinkertainen punainen puuvilla Churidars:

Yksinkertainen punainen puuvilla Churidars

Intialaiset naiset rakastavat lisäksi eniten näitä churidaareja sen varjostumisen valossa. Punainen on ikivihreä varjostus, joka on kiistaton vaatimus jokaisessa naisten varastotilassa. Joten miksi istut tiukasti? Kiire ja hanki se myös sinulle.

5. Brilliant Glows Churidar Cotton:

Brilliant Glows Churidar -puuvilla

On luonnollista päästä vauhtiin, kuten nämä Cotton Churidars -kokoelmat, jotka ovat saaneet nimensä Intian kulttuurista tunnetusta mittaamattomasta paikasta! Saatat löytää erilaisia ​​Churidarsin perusasusteisia kuvia, jotka ovat tällä hetkellä tunnettuja edelläkävijöiden keskuudessa.

6. Mintun sininen väri puuvilla Churidar:

Mintun sininen väri puuvilla Churidar

Itse asiassa nämä saivat motivaationsa näiden ihmisten tarinahahmojen peruspukeutumisesta. He käyttivät aiemmin poikkeuksellisia jalkineita, jotka ovat ilmeisesti tiukat alajaloista, Churidars -kerrokset putoavat pitkälle jalkojen väliin ja tarjoavat virheettömän ilmeen etnisille eduillesi. Tällainen salwars tai perinteinen määrä on luotettavasti vetänyt massan muotiteollisuuteen.

7. Harmaat churidaarit naisille:

Harmaat churidaarit naisille

Nämä intialaiset Churidars -tyylit ovat erittäin tyylikkäitä ja kauniita. Ne romahtavat jalkojen koteloon ja tarttuvat vartaloosi Churidarsin tavoin. Pakistanilaiset muotipuvut, kameez tai kurta, ovat uudistaneet muotoilunsa häpeän ja ovat liittyneet tällaisiin salwareihin.

8. Leikattu työpuuvilla Churidars:

Leikatut työpuuvillan churidars

Kudotut, laitamilla koristellut, korjaustyöt ovat osa pyydettyjä Cotton Churidarsia nykyään. Näitä kutsutaan muuten savukkeiden Churidarsiksi. Jotkut niistä ovat myös ilmaisia ​​Palazzo -tyylejä, joita voidaan yhdistää lyhyiden tai pitkien kurtien kanssa kuvion ravistamiseksi. Nämä Cotton Churidars -mallit ovat suosituimpia malleja.

9. Grönlannin käsintehdyt vihreät churidars:

Grönlannin käsintehdyt vihreät churidaarit

Niitä voidaan käyttää lattiapituisten kurtien tai kameez- ja pakistanilaisten pukujen kanssa äärimmäisen keisarillisen ilmeen saamiseksi. Nämä Churidars pysyvät samalla leveydellä tomissa ja lisäksi pohjassa. Ne antavat kuninkaallisen ilmeen, jos ne yhdistetään tyylikkääseen kurtaan.

10. Suunnittelija dynaaminen varjostus Churidars:

Suunnittelija Dynamic Shading Churidars

Tämä valtavirtainen alusasu on mallia ja kouluikäiset tai tienraivausnaiset ottavat hellästi vastaan. Niitä on saatavana erilaisilla ääriviivoilla, täydellisillä leikkauksilla ja tyyleillä liiketoiminta -aloilla ja ne toimivat hyvin jokaisen kehon kanssa. Olkoon se sitten jäykkä nainen tai kallistuva sellaista linjaa pitkin, peitä viat rauhallisesti.

11. Satunnaiset painetut Churidars:

Rennot painetut churidaarit

Hauskaa rakastavaa mielentilaa ja tapahtumaa varten hihoissamme on luotettava painettu yksinkertainen puuvillainen Churidars. Onko turvallista sanoa, että ei ole? Heillä on erityisiä ääriviivoja tai tavanomaisia ​​teemoja, jotka näyttävät täysin kevyiltä mutta esimerkillisiltä. Tällainen pohja kulumista on erittäin ihaillut jokaisen ajanjakson nainen. Lyhyen näkemisen vuoksi voit käyttää niitä missä tahansa tapahtumassa.

12. Suunnittelija Cotton Churidars:

Suunnittelija Cotton Churidars

Kuten nimestä voi päätellä, alullepanija Churidars tarjoaa täysin poikkeuksellisia tyylijulistuksia vaihtoehtoisista salwareista. On selvää, että tarvitset jotain epätavallista, kun lähdet poikkeukselliseen tilaisuuteen, ja tällä tavalla kurtan kanssa käytettävän perusasun pitäisi näyttää vertaansa vailla. Tämä ajan tasalla oleva malli on uusi rakastetuin nuorista naisista ja toimistohommista.

13. Uudet trendikkäät Dim Churidars:

Uudet trendikkäät Dim Churidars

Himmennetyt värit ovat luotettavan mallisia ja näyttävät tyylikkäiltä, ​​joita kaikki nuoret naiset tai kypsät naiset käyttävät. Nämä voivat muokata miellyttävästi intialaisia ​​tavanomaisia ​​aiheita ja länsimaista vaivattomuutta antaakseen järkyttävän ilmeen klubibileissä ja saadakseen omia, juhlia ja häätarjouksia.

14. Hopeanharmaan sävyt:

Hopeanharmaat sävyt

Tummien sävyjen sävyt ovat myös tavanomaisten naisten pysyvä tyyli. Muista valita koristeidesi tai jalokiviesi parhaat puolet ulkonäöllä ja täydentää rentoa ulkonäköäsi paksulla jalokivillä ja lavakorkoilla. Yhdistä ne lyhyiden kurtien, tunikoiden tai pitkien kurtien kanssa, jotka ovat suosittujen naisten massan uusi rakastetuin ulkoasu.

15. Vaaleanväriset tavalliset churidaarit puuvillasta:

Vaaleanväriset tavalliset churidaarit puuvillaa

Vahva puuvillainen kurtis, jossa on tämä vaalea varjostuspohja, tarjoaa hyvän muodollisen haun ja tyylikkään helpon mielenkiinnon; aja painetuille kurtille, joilla on korkea pulla ja taittuva ote. Kokeile kaikenlaisia ​​kauniita housuja, koska erilaisissa housuissa on jotain, jota ei haluta tarjota käyttäjälle.

Churidarin tunnettuus naisten keskuudessa on asun ihanteellinen ääriviiva, joka jäljittää virheettömästi käyttäjän kehon muodot ja taipumat ja peittää tehokkaasti negatiiviset komponentit. Cotton churidarin sileä suunnitelma antaa tyylikkään ja edistyneen kiinnostuksen koko asuun, ja sitä voivat käyttää sekä nuoret että kehittyvät naiset..