Tinker julpynt – eleganta och originella dekorationsidéer

Eldstadspresenter

För alla som gillar Tinker julpynt, vi har samlat dessa originella och lätt att efterlikna dekorationsidéer. Det bästa är att dessa är enkla och lämpliga för både lägenhet och hus. Från vardagsrummet, över trapphuset med räcke, matsal, även i sovrummet – kan du skapa en oförglömlig atmosfär utan mycket stress.

Tinker julpynt – kreativa idéer

Julpynt-blå-vit-julgran

Tinker julpynt innebär att julpyntet inte bara ska hålla länge, utan också vara lättskött. Innan du går till jobbet är det en bra idé att få ut det gamla julpyntet ur garderoben. Ta en närmare titt på vad du har till ditt förfogande och vilken färg du ska träffa övervägande. Vårt förslag – välj ett färgschema i guld och vitt, eller blått och vitt, som bara uppdateras av rött och grönt. Guldvitt är ett bra val, särskilt för modern inredning, med mörkare skinnsoffor eller mattor. Det passar också med den vita spisen. Lim guldstjärnor på spisen, lägg de gula lamporna till julgranen på bordet och dekorera med bollar. Dekorera dina blommor eller ljus med gyllene band.

Gör julpynt – dekorera med papper

juldekorationer plantskola

Tinker julpynt är enkelt – för sovrummet kan du knyta gröna buskar med beige papper. Klipp ut stjärnor av vitt papper och ordna dem på väggen så att de bildar en julgran. Häng en buske ovanför matsalen och dekorera den med färgglada bollar. Gör överdimensionerade vita bollar av papper och lägg dem i vardagsrummet.

Tinker julpynt – kreativ dekoration för trapphuset

Ljus som tänder jultrappa

Tinker julpynt betyder inte bara att dekorera vardagsrummet och matsalen. Skapa elegant belysning på verandan framför huset genom att hänga gyllene bollar i olika höjder och framhäva dem med belysning. Du kan förvränga trapphuset med ljus – var försiktig, eftersom ljus alltid är en brandrisk.

Eldstad med julpynt i papper

Julpynt-pyssel-vitt-papper-boll-öppen spis

Ljus och blommor – gör juldekorationsidéer själv

Ljus-blommor-jul-dekoration-pyssel-idéer

Gör julpynt själv – röd boll

Julpynt-gör-det-själv-röd-boll

Jul ängelfärgad belysning

Jul-ängel-färg-lampor-pyssel

Idé med sovrumsdekoration

Jul inredning sovrum

Rustikt julpyntk

rustika juldekorationer dekorationsidéer

Modernt julpynt i matsalen

modernt juldekorationsmatbord

Festliga bordsdekorationer

festligt-bord-dekoration-silver-boll-jul

Julpynt – belysning på verandanBelysning-veranda-jul-dekorationer-pyssel