Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer-enkla idéer

gör-det-själv halloween trädgårdsdekorationer glitter dekoration pumpa spindel spindelnät

Till Halloween ska du inte bara tänka på dina husdekorationer, utan också ditt utomhusfirande. Vad kan du göra för att förvandla din trädgård eller trädgård till denna hemska och underhållande festival? Här är idéer för Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer, ge din familj och festgäster gåshud. Till Halloween eller på ”Eva före alla helgons dag” kretsar allt kring de döda som vaknar till liv i mörker på natten. Inomhus i mörker blir utomhusområdena en mystisk terräng full av överraskningar. Vad lurar i skuggorna i din trädgård eller gård? Att lägga spänning till nattens naturliga drama är inte svårt. Det tog bara lite fantasi och några grundläggande material.

Gör-det-själv Halloween-trädgårdsdekorationer-en pumpaugla

halloween trädgård dekoration för att göra dig själv pumpa uggla idé rolig

En pumpa till Halloween behöver inte vara huggen för att vara original. Och en läskig look är inte nödvändigtvis nödvändig för dekorationen. Vad sägs om du provar denna uggla som en Halloween -trädgårdsdekoration att göra själv? Det är inte så svårt att göra som det kan tyckas vid första anblicken. Du behöver en stor, orange pumpa och två dekorativa pumpor är vita eller en annan kontrastfärg. Som visas på bilden, klipp dem till ögonen, fötterna och huvudfjädrarna. Du kan fästa bitarna med träspett.

Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer-majskrans

gör-det-själv halloween trädgårdsdekoration dörrkrans majs färgglada färger

Istället för blommor, använd majs för att göra en dörruppslutning. Dessa Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer är lika lätt att göra som ovan. Du behöver en ram av trä. Detta borde vara lite bredare. Skaffa sedan lite smått och helst färgglatt majskolv. Ordna dem på bildramen enligt ovan och limma sedan fast dem.

Gör en kattfigur själv

halloween trädgård dekoration gör-det-själv katt svart idé gräsmatta

För detta Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer det är bäst att be din man om hjälp om du inte har erfarenhet av sågar. Rita en katt på en träbräda och låt den sågas ut. Måla dem sedan en svart färg för att matcha Halloween. Naturligtvis kan du också använda kartong. Då får du inte lämna katten ute i regnet!

Gör fladdermöss själv

gör-det-själv halloween trädgårdsdekorationer fladdermöss svart papper

Dessa fladdermöss är gjorda av byggpapper. Men även här kan du använda trä, som med katter, för att garantera en längre hållbarhet. Som vanligt för dem, häng fladdermössen upp och ner från ett träd.

Original Halloween -design av Marian Parsons och Layla Palmer

Halloween familjens gravstenar

Gör-det-själv Halloween-trädgårdsdekorationer-läskiga gravstenar för en kyrkogårdsstämning

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-frigolit-gravstenar-tinker

Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer

Dessa läskiga Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer ser riktigt, grå och dyster ut. Som en bakgrund för dina festfester kommer dessa gravstenar att skapa en otroligt läskig atmosfär. För att göra gravstenarna behöver du:

• frigolitplattor ca 5cm x 30cm x 91cm – en tallrik kommer att göra 2 gravstenar

• en tandad brödkniv

• en klippkniv

• en permanent markör

• svart sprayfärg

• mörkgrå och vit akrylfärg

• en 6 eller 7 cm borste

Steg 1: För att få grafstenens kontur, ladda ner några bilder på enkla gravstenformer från internet. Rita dessa på ditt frigolitskiva. Välj enkla former som du enkelt kan reproducera. Använd ett stort, runt grytlock eller liknande för kurvorna.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-frigolit-gravstenar-kontur

Steg 2: Klipp ut gravstenens former från frigolit enligt konturen du ritade. Använd den tandade brödkniven. Kniven skär lätt igenom, men skapar en ganska hodgepodge, så det är bättre att göra utanför den. Skär i en vinkel mot skummet. Denna aktivitet får inte utföras av barn om de inte övervakas av vuxna.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-frigolit-gravstenar-

Steg 3: Rita din läskiga design på din tomma gravsten. Återigen, låt dig inspireras av bilderna på de verkliga gravstenarna, men glöm inte att enkla bilder som: kors, skalle eller RIP känns igen direkt. Oroa dig inte för att göra korrigeringar. Det är inte ett problem innan man målar gravstenarna.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-frigolit-gravstenar-ritning

Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer

Steg 4: När du är nöjd med din skiss är det dags att göra dina Halloween -gravstenar mer realistiska – genom att rista designen i ytan. Detta är enkelt med en tandad trimningskniv. Skrapa bara på ytan enligt dina ritade linjer med knivspetsen och till ett djup av 2-3 cm. För bästa resultat, håll din kniv snett.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-carving-gravstenar

Steg 5: De sista stegen är att måla dina gravstenar. Använd först den svarta sprayfärgen för att täcka hela ytan. Detta måste göras i ett välventilerat område eller utomhus. Använd långa drag från olika riktningar för att säkerställa jämn täckning. Återigen bör detta inte göras av barn utan tillsyn. Låt färgen torka ordentligt innan du går vidare till nästa steg.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-frigolit-gravstenar-sprayfärg

Steg 6: För att skapa en konstig äkta steneffekt, torka den svarta ytan med akrylfärg i detta steg. Börja med att applicera ett tunt lager grå färg med penseln på 6 cm. Dra penseln lätt över ytan så att färgen inte kommer in i den snidade designen. Låt detta lager torka.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-gravstenar-applicera-akrylfärg

Steg 7: För att lägga till mer djup i färgeffekten, lägg ett andra lager på samma sätt, men den här gången en blandning av mörkgrå och vit akrylfärg. Låt detta lager torka helt.

Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer

Steg 8: Applicera ett tredje och sista lager med vit akrylfärg med samma teknik som tidigare. Att lägga till dessa flera lager färg gör en mycket realistisk bänkskiva i granit. Låt det sista lagret torka och din gravsten är redo att visas.

Praktiskt tips: För att placera dina Halloween -gravstenar utanför, lägg bambu eller metallspett i gravstenen och lim dem fast i marken. För äkthet, placera dina gravstenar nära varandra och i ojämna vinklar för att upprepa en gammal kyrkogårdseffekt.

Skrämma dina gäster med hemska Halloween trädgårdsdekorationer att göra själv

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-läskiga spöken

Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer

För en super skrämmande effekt som barnen säkert kommer att älska, vad sägs om några läskiga spöken som flyter runt din gård. Det är lätt att skapa dessa skrämmande Halloween-trädgårdsdekorationer gör-det-själv med billiga hantverksartiklar. För bästa effekt kommer dessa fantastiska andar att se fantastiska ut hängande från träd. Eller alternativt på verandan, till ‘Trick or Treaters’ en riktig chock! erkänna.

För varje spöke behöver du:

• 6-8 paket musselin eller ostduk

• 1 stor frigolitboll

• 2 små frigolitbollar

• En färgvalsförlängningsstång eller liknande pinne

• 2 m linjaler

• En hammare

• 2 korta spikar med stort huvud

• En kanna flytande tygstärkelse

• en tom spayflaska

• ett ark svart filt

• Sax

• textillim

• stor sömnål

• fiskelinje

Steg 1: För att skapa ramar för varje spöke, bygg ett skelett genom att korsa färgvalsförlängningsstången och två fotlinjaler som visas. Använd en stor spik för att fästa dessa, den ena ovanpå den andra.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-ram-spöke

Steg 2: Fäst förlängningsstången på en vindstark plats för enkel täckning av det spöklika tyget.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-spök-förlängning-bar

Steg 3: Fäst spökhuvudet genom att placera en stor frigolitboll ovanpå förlängningsstången.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-spök-huvud

Steg 4: Ta med spöket genom att fästa en mindre frigolitboll till var och en av de utsträckta pinnarna.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-spöke-frigolit-boll

Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer

Steg 5: Att dra på ostduken är den punkt där din spöklika figur börjar komma till liv, så att säga! Börja med att dra muslinen över ramen enligt bilden. Fortsätt lägga till tyg och vik tills du är nöjd med resultatet.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-spök-ram

Steg 6: Fixa din spöklika figur på plats med spraystärkelse: späd vävnadsstärkelsen och häll den i sprayflaskan. Mätt huvudarmarna och de övre strukturerna med stärkelselösningen. Släpp kroppen från styrka så att din spöklika form kommer att svänga i vinden.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-spök-spray-stärkelse

Steg 7: När stärkelsen har härdat helt är det dags att börja skapa spökets läskiga ansiktsdrag. Formerna är upp till dig. För en vuxen fest kan fantommens funktioner göras särskilt grymma, men för en barnfest kanske du kan leta efter vänligare eller komiska effekter. För att skapa ögon och mun, klipp ut dessa enkla former av svart filt och använd ett tyglim för att limma dem på huvudet.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-spök-ögon-mun

Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer

Halloween-trädgård-dekoration-att-göra-det-själv-spök-ansikte-funktioner

Steg 8: Nu är det dags att ta bort de små frigolitbollarna som består av dina händer. Gör detta försiktigt för att inte skada de känsliga formerna i det stelnade tyget.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-spöke-små-frigolit-bollar

Steg 9: För att avslöja ditt sinne måste du fästa fiskelina på armarna. Använd en stor synål för att sy en lång fiskelina genom tyget på båda händerna. Knyt dessa ordentligt så att ditt utseende inte försvinner i ett vindstöt.

Halloween-trädgård-dekoration-gör-det-själv-spök-fiske-strängsömnad

Steg 10: Slutligen, lägg till fiskelinan i huvudet, återigen med den stora sömnålen, ta med en stor längd av fiskelina till toppen av sinnet på huvudet. Dra om möjligt nålen rakt genom frigolitkulan för extra styrka. Knut denna fiskelängd mycket säkert.

Halloween-trädgård-dekoration-att-göra-det-själv-spök-huvud-fäst

Den riktigt spännande delen av hela processen är att visa dina fantastiska flytande fantomer på träd eller krokar på gården eller på din tröskel för att “hälsa” gäster. Naturligtvis skulle dessa läskiga spöken se superdramatiska ut när de placerades nära dina skrämmande gravstenar. Kombinera dessa dramatiska Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer med några av de läskiga lyktorna och snidade pumporna som finns i våra andra Halloween -artiklar för en perfekt, skrämmande utomhusfest.

Från Jaz

Gör-det-själv Halloween trädgårdsdekorationer

original halloween gravsten dekoration