Förbered och dekorera halloween drinkar och cocktails – 19 idéer

Halloween dricker cocktails-recept-fest-dekoration-spindel-pumpor-spindelnät

Varje bra Halloween -fest behöver lämplig mat och dryck som är korrekt inredda och serverade. Halloween -cocktailsna ska se skrämmande ut eller, bäst av allt, skrämmande för att vara i linje med festivalen. I den här artikeln kan du hitta några recept för Halloween drinkar med eller utan alkohol, samt några häftiga dekorationsidéer för de perfekta festdryckerna med ett hemskt utseende.

Typiska Halloween -drinkar – recept på Bloody Mary

Halloween dricker alkohol-cocktails-färg-dekoration-blod-gör-det-själv

De perfekta Halloween -cocktailsna ska smaka gott och samordnas med tillfället, så färger som blodröd, främmande grön, nattsvart eller orange är bäst. Om du vill underhålla dina gäster med typiska drinkar på Halloween -festen, är cocktails som Bloody Mary, Black Russian eller Halloween Sunset med lämplig dekoration perfekta för dig. Här är ingredienserna till en Bloody Mary -cocktail:

  • 40 ml vodka
  • 75 ml tomatjuice
  • 2-3 droppar Tabasco
  • 2 skott Worcestershire sås
  • 15 ml citronsaft
  • 1 nypa salt och svartpeppar
  • Isbitar.

Välj rätt dekoration för Halloween -drinkarna

Om du inte har tid att förbereda speciella Halloween -cocktails kan du krydda enkla drycker med eller utan alkohol med en läskig dekoration. Till exempel kan du använda halloween fruktgummi i olika former, såsom ögon, maskar och vampyrtänder, eller dekorera glasögonen med plastdekorationer som spindlar och skelett.

Kreativa halloweencocktails

När du förbereder Halloween -drinkarna kan du vara kreativ och blanda atypiska cocktails och skålar själv. Sedan kan du komma med ett kreativt namn för din egen drink och överraska dina gäster med den.

Gör falskt blod till Halloween -drinkar själv

Halloween dricker-läskigt-blod-gör-hallon-puré-kok

Om du vill skapa en blodig effekt för Halloween -dryckerna kan du förbereda en hallonsirap själv och använda den för blandade drycker. Mosa 500 gram hallon, sila purén genom en sil och kasta fröna. Lägg sedan purén i en kastrull med 350 gram socker och koka över medelvärme. Rör om ofta med en silikonskrapa tills sirapen är krämig och mörk. Hallonsirapen bör svalna före användning.

Läskiga Halloween -cocktails med stänk

En populär idé för att servera dryckerna till Halloween är att använda sprutor med falskt blod. Du kan använda receptet på hallonsirapen för detta. Förbered en ljus färgad cocktail och servera med en spruta full av sirap som gästerna ska spraya själva.

Halloween drinkar med rök

halloween-drycker-rök-cocktails-sockerrand-björnbär-glasflaskor

Oavsett om du vill förbereda alkoholhaltiga eller alkoholfria cocktails till Halloween kan du dekorera dryckerna med fascinerande torris. Detta skapar en kreativ effekt och Halloween -drinkarna ser till och med läskiga ut.

Dekorera Halloween -drinkar med rök

halloween-drycker-rök-dekoration-torr-is-gör-cocktails-cool-effekt

Det är viktigt att vara försiktig när du använder torris eftersom dess temperatur är mycket låg och huden kan brinna. Ta alltid torrisbitar med sockertång. Under inga omständigheter ska torris ätas eller drickas, så du bör varna dina gäster om det.

Servera halloweencocktails kreativt

halloween-drycker-roliga-drinkar-kolv-grön-drink-frukt-tuggummi-ögon

Du kan också förbereda Halloween -drinkar med gelé och uppnå en utsökt smak. För detta bör du blanda gelén med fruktjuice, alkohol och en läsk. När du har hittat det perfekta receptet kan du servera drycken i ett extraordinärt glas, till exempel en glaskolv.

Läskiga Halloween -cocktails med alkohol

halloween-drycker-blodiga-cocktails-socker-rim-fri-alkohol

Om du letar efter en läskig drink till Halloween -festen, är drycker med en mörk röd färg bäst. Du kan uppnå detta antingen genom att använda rödfärgade juicer, till exempel granatäpplesaft, eller genom att använda rött vin. För att förbättra effekten, designa glasögonen med en röd sockerkant.

Förbered en skrämmande Halloween -punch

halloween-drink-punch-skrämmande-effekt-hand-gör-dig-is-blod-drink

En bra idé för Halloween -drinkarna är att förbereda en hel punch. Så du bör blanda drycken bara en gång i en stor skål och varje gäst kan hjälpa sig själv. Du kan förbereda en skrämmande Halloween -punch i blodrött och dekorera den med en flytande hand gjord av is. Du kan enkelt göra “ishanden” själv genom att fylla en engångshandske med vatten och lägga den i frysen.

Halloween -punch utan alkohol med en skrämmande faktor

halloween-drinkar-äckligt-punch-förbereda-kyrkogård-gummy-maskar

Med maltöl, gummimaskar och yoghurtglass kan du skapa en alkoholfri Halloween-stans som kyrkogård och uppnå en grym effekt. Du bör först frysa in en isbit med brickor och maltöl. Fyll sedan en stor skål med yoghurtglass och maltöl och tillsätt till sist de färdiga vörtbitarna.

Halloween drinkar med flytande ögon

halloween-dryck-punch-recept-läskiga ögon-blodig-effekt-idé

Halloween -drinkar med flytande ögon är perfekta för Halloween -festen. Använd en skål av glas, som du fyller antingen med röd fruktjuice eller med alkohol efter eget val och gör det till en Halloween -punch. Som ögon kan du antingen leta efter fruktgummiögon eller göra dina egna av litchi och körsbär eller röda druvor.

Halloween drinkar för en barnkalas

halloween-drycker-lätt-barn-fest-gummy-maskar-vatten-läsk

De alkoholfria halloweencocktailerna är lämpliga för barn, men ska inte dekoreras för skrämmande. För mindre barn är drycker med gummy maskar eller spöken perfekta, och du kan bara överväga de blodiga Halloween -drinkarna från en viss ålder.

Dekorera glasögon som spöken

halloween-drycker-skrämmande-barn-fest-milkshake-glasögon-dekorera-spöken

Du kan enkelt designa en utsökt vaniljmilkshake med en gräddtopp till barnkalaset på Halloween som en spökdryck. Du ska rita tre cirklar som ögon och mun på de tomma burkarna med honung och sedan kasta burkarna i brunt socker eller svart glitter. Ta bort överskottet och fyll glasen med milkshake.

Frankenstein Halloween -drinkar för barn

halloween-drycker-barn-frankenstein-mjölk-grön-choklad sprinklar-viftande ögon

En annan kreativ idé för barnkalaset på Halloween är beredningen av Frankenstein -drinkar. Du ska förbereda en drink i grönt (det enklaste sättet är mjölk med grön matfärgning) och häll den i en burk med googlyögon. Måla toppen av burken med honung och täck med chokladströssel för att styla hår.

Dekorera glasflaskor till Halloween

halloween-drycker-dekoration-skalle-järn-pärlor-tinker-glas-flaskor-dekorera

Om du föredrar att köpa Halloween -drinkarna istället för att göra dem själv kan du också dekorera flaskorna eller dricka förpackningarna. För det första kan du slå in glasflaskor med crepe -papper och måla zombie -ansikten på dem. Å andra sidan kan sugrör vara dekorerade med små dödskallar gjorda av strykpärlor.

Krydda Halloween -burkar

halloween-drinkar-dekoration-idéer-drink-burkar-målning-fladdermus-vingar-stickning

En kreativ idé för läskedryckerna till Halloween är att måla dryckesburkarna svarta och dekorera dem med fladdermusvingar av papper. Så du kan förvandla de enkla läskedryckerna till svala Halloween -drycker.