Läskiga halloween bordsdekorationer och konstiga bardekorationer

Halloween bordsdekorationer svart-vit-spöklik atmosfär

Fokus för halloweenfirandet är naturligtvis rätt mat och dryck. Ingen husdekoration kan göra det Halloween bordsdekorationer  ersätt – oavsett om det är läskigt, skrämmande eller spektakulärt – här är några bra idéer som kommer att öka din kreativitet.

Spöklika halloween bordsdekorationer

grön-Halloween-dekoration-gör-det-själv

Gwynne Wasson har elegant Halloween bordsdekorationer presenteras av ett utomordentligt färgschema. Detta arrangemang är perfekt för bufféer. Fäst helt enkelt en gammal spetsgardin på väggen och ordna sedan en mittbit av svarta ljushållare – där gästerna kan hitta godis istället för ljus.

Gröna halloween bordsdekorationer

läskiga spindelnät halloween bordsdekorationer

Orangefärgade dekorationer kontrasterar mot det annars mörka färgschemat. Ett alternativ till denna design är vita spindelväv på den gröna duken, svarta accenter på servetterna och eleganta svarta tallrikar.

Blood red – Halloween bordsdekorationer med vampyrtema

röda ljus-svart-duk

Blodrött är i mitten av Halloween bordsdekorationer av designern Courtney Dial. Perfekt för Dracula och hans läskiga gäster – för att du ska kunna efterlikna denna smakfulla Halloween -dekorationsidé behöver du först en svart sammetduk – den perfekta bakgrunden för de röda accenterna. Röda servetter viks in så att de ser ut som droppande blod. De röda ljusen fungerar som en balans för den utsmyckade ljusstaken. Det starka levande ljuset är förresten perfekt och låter rött vin komma till sin rätt. Denna fantastiska design kommer säkert att ge upphov till en känsla bland gästerna.

Halloween bordsdekorationer – skalle

läskig-skalle-svart-vit-Halloween-dekoration

Det är en av de riktigt skrämmande halloween bordsdekorationerna – dödskallar på bordet påminner gästerna om att de är dödliga. Färgschemat är fullt av kontraster – svart och vitt. En känslig duk påminner om spindelnät och läskiga skalle bildar dekorationen i mitten av bordet.

Svart och vit hallowen dekoration

svartvitt bordsdekoration Halloween

Temat fortsätter med bufféuppsättningen. Orange färg är den enda andra färgen i rummet. Det svartvita färgschemat gör att skalle kan komma till sin rätt och skapar samtidigt en elegant atmosfär. Svarta ljusstakar passar bra med denna dekoration och påminner om den gamla svartvita skräckfilmen.

Halloween bordsdekoration – idé

Halloween bordsdekoration idé

Ben, skalle, häxmössor och många andra intressanta traditionella Halloween -symboler användes. Om du vill imitera denna spännande dekoration behöver du absolut en sak – glittrande skalle. Vi erbjuder dig ett annat alternativ som är lättare att replikera – svarta skalle och ljusstakar som matchar och dekorativa små vita pumpor.

Trendiga glittrande skalle

Designern Tamgypsy har skapat en halloween bordsdekoration som glittrar. Den är utformad med humor så att dödskallarna inte ser så läskiga ut. Dekorationen är färgad, kan till och med se lite kitschig ut, men den lockar allas uppmärksamhet.

DIY – konstig bar dekoration idé för Halloween

Bar dekorationer Halloween

Baserat på design från ‘Salvage Secrets’ av författaren Joanne Palmisano

Det är en bra idé som kommer att vara ett bra tillägg till din Halloween bordsdekorationer kommer vara. Den konstiga bardekorationstanken är lämplig för hantverk och vi kommer att ge dig steg för steg instruktioner så att du kan uppnå en liknande effekt i ditt eget hem. Som bas behöver du en gammal serveringsvagn som du kan använda som en läskig halloweenbar.

Vinflaska etikett för Halloween

Vinflaska Etikett Halloween

Du behöver fortfarande – serveringsvagnar, vitt spindelvävliknande tyg, limpistol, lim, öl- och vinflaskor, dator- och skrivartillgång, falska spindlar, falsk hand, kartong, röd färg och havregryn.

Vinflaskans etikett-gör det själv

Tinker-själv-vin-flaska-etikett

Steg 1 – För att du ska kunna göra intressanta flasketiketter till din Halloween -bar kan du ladda ner och skriva ut prover på nätet, vilket gör de vanliga vinflaskorna till läskiga drycker. Etiketterna kan ändras, så att du kan utveckla din egen personliga design. Använd lim för att fästa de nya etiketterna på flaskorna.

Intressant bordsduk spindelnät

intressant-bordsduk-spindelnät

steg 2 – För maximal effekt, fäst det vita tyget på din Halloween -bar som visas på bilden. Limma det på hörnen, men lämna tillräckligt med ledigt utrymme så att du enkelt kan nå den nedre hyllan.

Stor svart spindel

falsk spindel halloween

steg 3 – Köp eller gör en stor svart spindel och fäst den på tyget. Om du vill kan du ordna flera mindre spindlar runt den stora.

Steg 4 – För att få det att se mer autentiskt ut kan du också slipa falskt blod på hyllorna. Havregryn på blodet kommer att se ut som hud och mänskliga delar.

Steg 5– Fel hand på vagnen ger baren en spöklik effekt.

Steg 6 – Ordna vinflaskorna och glasen. Ett svart ljus kan tända baren – och det är det! Någon vill ha en drink?

Glad Halloween.

Halloween bordsdekorationer-vinglas-röd-gelé-kant

Halloween-bord-dekorationer-silver-brickor-ögon-glas-korp-grenar

Halloween-bord-dekorationer-litet-papper-fladdermus-gaffel

Halloween-bord-dekorationer-målade-pumpa-glitter-skalle-grenar

Halloween bordsdekorationer godis-glas-hållare-svarta-klistermärken

Skrämmande halloween bordsduk

skrämmande halloween bordsduk

Intressant Halloween -dekoration

Glad Halloween dekoration

Halloween bordsdekorationer-skrämmande-idéer