Magnifika halloweenpumpor av guld och silver

guld-silver-pumpa-mittpunkt-halloween-bord

Av central betydelse för hela Halloween -firandet är Halloween pumpa en hedersplats. Dessa vackra, festliga, orange färgade frukter förvandlas till konstiga och underbara dekorationer och fruktansvärda Jack O’Lantern för tillfället. Ursprungligen från Irland reste denna tradition till Amerika med de första irländska nybyggarna och blev en del av Halloween -kulan i global skala. Denna artikel presenterar vad som händer med den traditionella pumpan eller Jack O’Lantern när den har placerats i händerna på konstnärer och designers. Detta galleri av de mest ovanliga gyllene och silver halloween pumpor kan inspirera dig också att skapa fantastiska konstverk för Halloween.

Underbara gyllene och silver Halloween -pumpor – förgyllda pumpor

spektakulära-förgyllda-halloween-pumpor

Underbar gyllene och silver halloween pumpor vara det bästa sättet att skapa din Halloween pumpa mittpunkt. Ja, varför bara en när ett helt gäng skimrande pumpor och flaskpumpor kommer att se spektakulära ut inom eller utanför ditt hem? Läs vidare för instruktioner.

Ljuskrona med gyllene höstliga halloweenpumpor

höstkrona-gyllene-halloween-pumpor

Denna svarta ljuskrona i gotisk stil är gjord med små, polerade, gyllene halloweenpumpor Utsmyckad. De gyllene frukterna och bladen tycks sväva ovanför det dekorerade bordet, där de hänger från lampan på en osynlig tråd. Skönheten i denna fängslande utställning ligger i det faktum att den också är lämplig för en längre hållbar höstdekoration, vilket gör att det inte är nödvändigt att ta bort den efter Halloween.

Gyllene och silver Halloween -pumpor i en dekorativ, höstlig display

guld-silver-pumpor-dekorativa-höst-utställning

Gyllene och silver Halloween pumpae ser bra ut som en del av en ganska eklektisk display. Ett rustikt skåp kan också omvandlas med en touch av bladguld och pumporna och flaskpumparna ingår i kompositionen tillsammans med förgyllda terrakottakrukor och pappersrosor. Dessa är alla utsmyckade med blad av guld och silver.

Sensationella gyllene och silver Halloween pumpor

sensationella-gyllene-silver-halloween-pumpor

 Bilder via blogg om brunt papper

Om du letar efter något väldigt coolt och elegant, ta en titt på den här sensationella silver halloween pumpor. Frukterna har dekorerats med en silvermetallackerad lack och sedan har invecklade mönster med glittrande kristallstenar i glas lagts till. Allt du behöver finns i bra varuhus. Dessa tar lite skicklighet och ansträngning att skapa, men om du har en stadig hand och lite tålamod kan du uppnå vackra effekter som dessa. Naturligtvis skulle det också vara enkelt att använda guldfärg för en lika vacker effekt.

Hur man gör dina egna gyllene och silver Halloween -pumpor skapa

glänsande-silver-halloween-pumpor

Det finns två grundläggande metoder för att skapa denna fantastiska gyllene och silver halloween pumpor. Den första tekniken är kanske den enklaste, men den är inte heller den mest permanenta.

Till silverpumpor För att göra det behöver du metallisk sprayfärg. Den presenterade designern rekommenderar aluminiumfärg för att uppnå samma effekt som på bilderna. Om du föredrar gyllene pumpor, ersätt dem med en gyllene färg. Du behöver också mallar eller schabloner för att ge lämpliga mönster för ditt arbete. Du behöver en fin tuschpenna och starkt, snabbt lim. Ett sortiment av hantverkstenar och kanske metalliska trådar ger pricken över i: et.

Metallfärg för gyllene och silver Halloween -pumpor

metallfärg-silver-halloween-pumpor

Förberedelse: Se till att du har en ren och dammfri arbetsplats. Lägg ut allt material i förväg och lägg skyddspapper på ytorna för att förhindra skador från din metallfärg och lim.

STEG 1: Torka av damm eller smuts från dina pumpor eller kalvar och spraya sedan med 2 lager metallfärg. Var försiktig och läs instruktionerna på färgburk. Att spraya för mycket på en gång kan ge dig oönskade droppar och svagheter.

Dekorativa material för dekoration av halloweenpumpor – gyllene och silver Halloweenpumpor

dekorativa-material-prydnad-halloween-pumpor

STEG 2: När metallfärgen är helt torr måste du markera din design. För detta behöver du den fina tuschpennan och använda en stencil eller mall för rätt linjer. Att planera dina mönster i förväg är viktigt för att du inte ska måla ut konturerna.

Steg 3: När du är nöjd med utformningen av din design är det dags att sätta dina pärlor på plats (eller andra dekorativa material som metalltråd). Applicera prickar lim på designen och applicera dem jämnt. Fäst sedan dekorationerna på limmet. Du måste ha tålamod och göra detta i etapper, annars kan limmet torka ut innan du är klar.

Halloween pumpa målad med silver sprayfärg

halloween-pumpa-målad-silver-spray-färg

Det är verkligen så enkelt, beroende på hur säker du är kan du låta din fantasi springa och glittra gyllene och silver halloween pumpor som även Faberge själv skulle ha varit stolt över.

Gyllene och silver Halloween -pumpor – iögonfallande på halloweenbordet

gyllene-pumpor-blickfångare-halloween-bord

Dekorera dina gyllene och silver Halloween -pumpor med bladguld

Denna process är lite mer krävande, men den ger de mest fantastiska, subtila effekterna. Följande instruktioner används av Carol Kemery förvärvad, en designer och målare som designat och producerat en komplett uppsättning tillbehör för förgyllning av pumpor. Deras produkter finns på deras webbplats och deras företagsnamn är “Caromal Colors”.

Steg 1: Se till att pumpans yta är ren och torr. Applicera en speciell primer med en borste för att täta ytan. Låt dem torka i 30 till 60 minuter.

instruktioner-dekoration-halloween-pumpor

Steg 2:  Placera klistermärkena på pumpan och smeta sedan ut klibbig storlek över hela ytan, inklusive klistermärkena. Låt stå tills det blir klart och klibbigt, 10 till 20 minuter.

carol-kemery-instruktioner-prydnad-halloween-pumpor

STEG 3: Lägg guldblad eller silverblad. Bitar av metallplåt, kallad Schaibin, låg helt enkelt platt på pumpan för en fin finish. Använd en mjuk trasa för att jämna ut bladen på ytan för att fylla i eventuella luckor. Spara överflödiga löv för nästa projekt.

hur-förgylld-man-halloween-pumpor

STEG 4: Skala försiktigt av klistermärkena med en pincett.

guldblad-förgyllda-halloween-pumpor

Steg 5: Applicera toner med en pensel. Torka av tonern med en mjuk trasa för att uppnå önskad färg. Lämna tonern mörkare runt stammen eller i sprickorna för en mer dramatisk effekt.

fantastiskt dekorerade-halloween-pumpor

Detta är processen genom vilken de fantastiska gyllene pumporna skapades (visas i början av denna artikel). Så nu har du inspiration och metoder för att göra din egen imponerande gyllene och silver halloween pumpor att uppnå. Dessa underbara dekorationer är verkligen värda ansträngningen och kommer att försköna ditt hem under höstsäsongen.

av Jaz

Bordsdekoration – gyllene och silver Halloween -pumpor som mittpunkt

bordsdekoration-gyllene-pumpor-mittpunkt

förgyllda halloweenpumpor

förgyllda halloweenpumpor

Svart och guld Halloween pumpor

svart-guld-halloween-pumpor