Gör rosa naglar själv – 24 moderna nageldesigner och tips

Rosa naglar-gör-det-själv-nageldesign-vit-rosa-modern-accent

Det är alltid trevligt att kunna ta hand om och göra naglarna själv. Så du sparar inte bara pengar, utan du kommer säkert att få beröm för den framgångsrika nageldesignen. Om du inte är sugen på att experimentera, men ändå vill se fram emot en attraktiv manikyr, kan du göra det rosa naglar gör det också själv. De ljusa nyanserna, som ljus och mjukrosa, mjölkrosa och nakentonerna, ser särskilt naturliga ut och vackra, okomplicerade mönster kan enkelt trollas fram. Läs vidare för att ta reda på hur!

Gör rosa naglar själv – rengör och ta hand om dem först

Rosa naglar-gör-det-själv-nagel-design-franska-rand-vård-tips

Om dina naglar är ljust färgade, som också ofta har dålig opacitet, bör du rengöra dem och forma dem snyggt. Nagellackresterna måste i alla fall avlägsnas, forma sedan naglarna med pilar, korta ner dem med nagelklipparen om det behövs. Vårt tips: tyvärr är väldigt långa naglar inte riktigt moderna nuförtiden. Tvärtom, korta och medellånga är trendiga.

Gör rosa naglar själv – använd lämpliga produkter, hjälpmedel och verktyg

Rosa naglar-gör-det-själv-nagel-design-nagellack-verktyg-verktyg

En viktig förutsättning för en framgångsrik manikyr är naturligtvis de kvalitativa produkterna, vilket inte nödvändigtvis betyder dyra märkesvaror. Nagellack som du har haft i ett år eller mer är bäst att kasta i papperskorgen. Nagellacket ändrar sin konsistens med tiden, blir tjockt och inte lätt att applicera. På grund av det tjocka lagret kan det inte torka ut ordentligt och du riskerar att förstöra hela din nageldesign. De dyra produkterna förvaras bäst i kylskåp och skakar inte flaskorna kraftigt före användning, utan lämna dem kort på ena sidan och sedan på den andra.

Gel naglar rosa: Dessa färgglada nagelmönster gör dig på gott humör!

Shellac -naglar – allt du behöver veta om nageltrenden!

Den feminina nageltrenden baby boomer naglar – 50+ idéer och DIY -instruktioner

Ljusa nyanser och nakna rosa naglar – för naturliga, välskötta naglar 

Rosa naglar-gör-det-själv-nagel-design-naken-ljus-rosa-naturlig

Om du inte kan investera mycket tid i en hemgjord manikyr, håll dina rosa naglar släta. Glöm inte att mer kan vara mindre. Ta en naturlig, fräsch rosa nyans och bära ett extra glänsande toppskikt.

Vit – gör rosa naglar själv – söt färgkombination

rosa-spik-gör-det-själv-spik-design-fransk-ros-guld-oval

Färgkombinationen vitt och rosa ger ett sött, flickaktigt utseende och är särskilt lämpligt för våren. Måla en tredjedel av naglarna vita och resten rosa. Naturligtvis är tvärtom också möjligt. För att uppnå en exakt linje, använd speciell tejp, tejp för nageldesign.

Fransk manikyr omtolkad – rosa naglar

rosa-spik-gör-det-själv-spik-design-rosa-vit-modern-halv

Alla kan den franska manikyren och det har blivit lite tråkigt. Inspirerad av den klassiska varianten, så känslig och elegant på samma gång, kan en lekfull version skapas. Använd delikat mjölkrosa som bas och ersätt den vita randen med en i trendigt roséguld.

Franska men annorlunda – vitt, ljusrosa och rosenguld

rosa-nagel-gör-det-själv-nagel-design-fransk-ljus-rosa-vit-ros-guld

Månemanikyren verkar likadan, men tvärtom. Den vanliga bågen på nagelkanten överförs till toppen av nagelbasen. Bestäm dig för en av de två varianterna eller använd teknikerna i en nageldesign. Då är det lämpligt att välja känsliga nyanser och inte för högkontrast.

Gör rosa naglar själv, men rosaguld

rosa-spik-gör-det-själv-spik-design-franska-ros-guld-ränder

Roseguld är en bestämd trend inte bara inom nageldesign, utan också inom mode och smycken. Det lyser och lyser med raffinerad elegans, inte lika påträngande som silver och guld, är också lämplig för daglig användning.

Gör rosa naglar själv enkelt och effektivt – mjukt rosa och guld

rosa-spik-gör-det-själv-spik-mönster-ros-guld-geometriska

Ljusrosa och guld kan kombineras väl. Du kan trolla fram de geometriska formerna snabbt och rent med tejptekniken. Se bara till att varje lager nagellack torkar riktigt bra.

Rosa naglar och gyllene glitter – diskreta, speciella och festliknande

rosa-nagel-gör-det-själv-nagel-design-glitter-guld

Det fungerar väldigt enkelt med glitterpolering, som du applicerar över rosa naglar. Glittrar skimrar i glitterlacken, som ibland är mycket fina och skapar en metallisk effekt. Det finns också några på en transparent basis som innehåller partiklar av olika storlekar. Den andra kan implementeras som ombre -effekter i subtil manikyr.

Rosa naglar med ombre -effekt och glitter

rosa-nagel-gör-det-själv-spik-design-ombre-glitter-öm-oval

Ombre är aktuell inom hårstyling och även inom nageldesign. Effekten uppnås av proffs som använder dabbning eller sprutningsteknik. Två färger krävs för detta, ljusa och lite mörkare, som ska smälta försiktigt in i varandra.

Ombre naglar med gnistrar – rosa och vita

rosa-spik-gör-det-själv-spik-design-ombre-rosa-vit-glitter

Lägg till en glamorös finish med ett lager topplack med en glittereffekt. Vårt tips: måla naglarna i den ljusare nyansen och sedan den mörkare med se till att färgerna stöter på varandra korrekt.

Rosa naglar och silver accentuerar bara en nagel

rosa-nagel-gör-det-själv-spik-design-rosa-silver-glitter-accent

Enkla rosa naglar klarar glitter ganska bra. Välj silver eller guld, beroende på vilka smycken du bär och föredrar.

Vem sa att rött och rosa inte passar ihop??

rosa-nagel-gör-det-själv-nagel-design-rosa-röd-glitter

Rött och rosa går inte ihop, råda modexperter. Idag, ja. Rosa naglar med accenter i rött passar bra till våren och sommaren, ger ett ännu mer soligt humör. Måla helt enkelt dina naglar på olika sätt, ett och ett sätt.

Gör rosa -röda naglar själv – hjärtmanikyr

rosa-nagel-gör-det-själv-nagel-design-hjärta-röd-rosa-ljusrosa

Hjärtmanikyren är också en trend inom nageldesign som inte bör hävdas. På dina fingertoppar målar du små hjärtan i rosa och lite mindre under. Vårt tips: välj nagellack i söta färger, till exempel rosa, hallon eller jordgubbarött.

Hjärtmanikyr på gelnaglar – vita, röda, rosa och söta prickar

rosa-naglar-gör-det-själv-nagel-designer-gel naglar-vita-rosa-röda-hjärtan

Gelnaglar lämpar sig för många experiment när det gäller nageldesign, och de håller också längre. En annan fördel är att transparenta effekter kan trollas fram. Denna variant på hjärtmanikyr är också riktigt söt och lätt. Använd nagellackborsten för att bilda ett hjärta vid spetsen av nageln. Å andra sidan, lämna bara platsen transparent – måla allt utom hjärtat i färg.

Rosa naglar med lekfulla mönster – leopardmönster

rosa-spik-gör-det-själv-spik-mönster-mönster-mode-leo-tryck

Du kan unna dig extravaganta rosa naglar inspirerade av catwalken om du bara väljer ett vackert mönstrat tyg från den senaste modeshowen. Låt den fungera som inspiration och försök att imitera designen.

Rosa naglar – gör sicksackmönster själv

rosa-spik-gör-det-själv-spik-mönster-mönster-sicksack-rosa-lila

Sicksackmönster är riktigt populära, men inte riktigt lätta att göra själv. Lyckligtvis finns sådana färdiga limremsor tillgängliga i apoteket. Detta skapar vanliga sicksackränder av samma tjocklek och bredd och det finns inga spår av sneda linjer.

Sockersöta rosa naglar – instruktioner

rosa-spik-gör-det-själv-spik-mönster-mönster-godis-sockerrör-prickar-vit-ljusrosa

Inspirerad av slickepinnan ser denna nageldesign ut som en godbit. En flickaktig kombination av ljusrosa och vita stativ för kvinnor som känner sig spontana och unga som tjejer.

Gör prickar och hjärtan i vitt och rosa själv

rosa-spik-gör-det-själv-spik-design-vit-ljus-rosa-mönster-godisrör

För att behärska fina små prickar kan du använda en hårnål eller spetsen på en tandpetare. Du kan antingen måla ett hjärta på fri hand eller göra en stencil av tejp.

En flickaktig nageldesign – pastellfärger och rosor 

rosa-spik-gör-det-själv-spik-design-rosor-geometriska-trianglar

För romantisk nageldesign med rosor bör du kunna använda de små borstarna lite mer övade. Bildinstruktionerna är för de som är avancerade, men vem som helst kan trolla fram det geometriska mönstret snabbt – tejptekniken hjälper också här. Vårt tips: se till att du får en tunn tejp speciellt för nageldesign och behärskar alla typer av geometriska former på dina naglar.

Spetsiga rosa naglar med rock accenter

rosa-spik-gör-det-själv-spik-design-spets-vit-ljus-rosa-guld

Spetsig nagelform är väldigt trendig på sistone. Men perfekt formade, spetsiga naglar kan vara en verklig utmaning. Vårt tips: bestäm mitten av varje nagel och använd en spikpil för att regelbundet forma på båda sidor.

Mandelformade naglar i vitt och mjölkrosa

rosa-spik-gör-det-själv-spik-design-spetsig-vit-rosa-mandelform

Gör nageldesign själv – tips

rosa-spik-gör-det-själv-spik-design-franska-ränder-fel-rätt

För att själv uppnå en perfekt, effektiv nageldesign krävs specialverktyg. Kompromera inte med det och ersätt inte de självhäftande schablonerna med vanligt tejp. Allt finns redan tillgängligt i apoteket och det kommer säkert att finnas ett nära dig.

* Nagelmönster i pastellfärger med rosor från Divine Caroline

* Hjärtmanikyr i rosa och rött från Blush Hour

* För några av de steg-för-steg-instruktionerna, se Lulus Nail Designs