Gör trädgårdsfestdekorationer själv – imitera 9 billiga DIY -idéer

trädgård fest dekoration hängande-färgglada-glas-behållare-blomma-vaser-vintage

Vädret blir bättre och bättre, det blir varmare och dagarna blir längre. Det gör den perfekt för trädgårdsfester och fester. Men för att detta ska bli en riktig framgång spelar inte bara maten eller dryckerna en viktig roll. Stämningen påverkar också gästernas stämning mycket. Och så att det här också är perfekt bör du lägga mycket kraft på produktion och design av festdekorationerna. Vi har en billig guide Trädgårdsfest dekoration sätt ihop för dig, vilket du enkelt kan göra själv och med hjälp av dina vänner. Låt det riva på nästa fest.

Trädgårdsfestdekoration – idé för bordslöpare

trädgårdsfest deco fest-bord-design-peppig-duk

Bordsdukar och löpare är ett bra sätt att dekorera matbordet för alla tillfällen. Du kan också använda detta som en trädgårdsfestdekoration och helt enkelt designa en bordslöpare eller en matta själv. Bli inte chockad just nu! Du behöver inte kunna sy för denna dekorationsidé.

Lite material

trädgårdsfest deco bordslöpare-idé-is-stick-matt-tinker

För trädgårdsfestdekorationen behöver du bara mycket glasspinnar, bred tejp och eventuella akrylfärger. Ordna först popsicle -pinnarna på det valda bordet så att du gillar formen. Se till att det finns tillräckligt med ledigt utrymme på alla sidor för tallrikarna. Om du är nöjd med arrangemanget, stick ihop stjälkarna med hjälp av tejpen.

Färgglad dekorationsidé

trädgårdsfest dekoration trä-bord löpare-matta-färg-slipare-vas-flaskor

Vänd bordsskenan och lägg den på en matta. Med färgerna kompletterar du nu trädgårdsfestdekorationen. Doppa penseln i vilken färg du vill och strö över och fläck bordslöparen tills du är nöjd med resultatet. Beroende på hur mycket tid och lutning du har kan du måla popsicle -pinnarna helt i förväg istället för att dekorera dem med klumpar. Låt färgen torka och du är klar!

Trädgårdsfestdekoration med glasögon

trädgård fest-dekoration-glas-gäster-färgglada-måla-limonad

Drickglasen är ett oumbärligt tillbehör och kan användas perfekt som en trädgårdspartydekoration genom att helt enkelt designa dem själv. Du kan välja vilket mönster som helst och låta din fantasi springa iväg. Välj ljusa färger eller de som passar ditt festtema. Här är några designidéer:

Material för dekoration

trädgårdsfest-dekoration-material-instruktioner-färger-tejp-tejp-washi-glasögon

För att göra trädgårdsfestdekorationen, skaffa färger, tejp och gamla glasögon eller köp nya. Du kan använda tejpen för att täcka glaset som du vill, för att skapa olika mönster. Andra medel, såsom svampar, kan användas för att lägga till intressanta effekter. Välj färger som är lämpliga för att måla släta ytor.

Designa ränder korrekt

trädgård fest-deco-tejp-målning-glas-dekorera

Fäst tejpen på glaset enligt bilden. Det fria området fylls sedan med färg, varigenom de självhäftande remsorna säkerställer att en rak kant skapas. När du har målat remsan på trädgårdsfestdekorationen bör du försiktigt ta bort tejpen innan färgen har torkat. Annars riskerar du att färgen spricker och skalar av.

Färgmönster

trädgårdsfest-dekoration-mönster-prickar-ränder-färgade

Oavsett om det sicksackmönster, prickar eller temaspecifika motiv kan du vara kreativ här och måla vad du vill på glaset. Ta dig tid här. Glasen som trädgårdsfestdekoration kommer att ge dina gäster ett stort nöje och kommer också att vara användbara för senare fester. Idén passar också bra som present.

Gör glamorösa ballonger

trädgårdsfest-dekoration-glamour-inspiration-hantverk-instruktioner-enkelt-dekorera

Ballonger i ljusa färger är i sig en fantastisk trädgårdsfestdekoration. Det betyder dock inte att du inte kan dekorera dem dessutom. Och tanken att vi skulle vilja visa er är inte alls svår, den görs också snabbt. Du behöver:

Dekorera ballonger

trädgårdsfest-dekoration-instruktioner-material-ballonger-färgglada-lim-konfetti

Förutom ballonger behöver du också lim, pensel och konfetti. Den senare kan väljas i ljusa färger eller, som i vårt exempel, gyllene konfetti för ett glamoröst utseende. I princip beror det igen på ditt festtema. Det är bäst att fylla ballongerna med helium. Om du inte vill investera extra i helium kan vanlig luft göra det också.

Förbered ballongen

trädgård fest-dekoration-ballong-tinker-lim-borste-lätt

När du har blåst upp önskat antal ballonger kan du börja designa trädgårdsfestdekorationen. Istället för att dekorera alla ballonger på en gång och få bråttom, gå igenom dem en efter en. Applicera limmet på alla områden. Använd borsten för att hjälpa.

Lägg till konfetti

trädgård-fest-deco-diy-fest-utomhus-dekorera

Så länge limet fortfarande är fuktigt måste du strö konfetti på det. Tryck vid behov bara konfetti på ballongen mycket lätt. Ställ ballongen åt sidan och gå vidare till nästa. Du kan också dekorera olika områden i varje ballong.

Dekorera trädgården

trädgård fest-dekoration-konfetti-dekoration-guld-lim-nybörjare-idé

Du kan sedan fördela de färdiga ballongerna i trädgården. Häng dem på träd, bind dem vid stolarna, på dessertbordet eller var du vill. Om ballongerna är fyllda med helium kan du till och med ha lite extra kul senare genom att andas in gasen. Tårar av skratt garanteras.

Fler idéer för ballongdekorationen

trädgårdsfest-dekoration-grupp-ballonger-helium-inspiration-sommar

Lägg ett meddelande i varje ballong, en önskan eller till och med en liten gåva, innan du blåser upp och dekorerar ballongerna. Så du kan göra varje gäst nöjd med trädgårdsfestdekorationen. Knyt sedan en ballong till varje stol.

Trädgårdsfestdekoration med belysning

trädgård fest-deco-fairy lampor-träd-wrap-belysning-trä-stol

Eftersom din fest garanterat kommer att bli en riktig succé, kommer den säkert att pågå långt in på natten. Var beredd och förbered god, men inte för påträngande belysning för trädgården. Lyktor, ljus eller till och med facklor är mycket populära. Om du inte vill arbeta med öppen eld rekommenderar vi lampor. De passar alla ämnen och kan distribueras var som helst. Slå in träd, pelare eller andra strukturer och skapa en glödande trädgårdsfestdekoration.

Ljusa och färgade band

trädgård-fest-dekoband-färgade-lampor-enkelmurade burkar-tinker

Ta en titt på vilka enkla saker du kan använda för att göra en imponerande trädgårdsfestdekoration själv. Knyt masonburkar till ett träd med färgglada band och använd dem som vaser eller dekorera dem med konstgjorda blommor. Fördela en sträng med lampor eller annan belysning igen.

Dekorativa bollar

trädgård fest-dekoration-lyktor-vit-sladd-lim-nät-bollar-matbord

Du har säkert redan sett hur du kan göra sådana dekorativa bollar själv och vet att det är extremt enkelt. Du behöver en ballong eller någon annan gammal boll. Det finns även lim och tråd i valfri färg. Linda garnet runt ballongen, eller snarare kulan. Täck allt med lim och låt torka. Doppa sedan ballongen eller bollen och ta ut den från den resulterande garnkulan. Häng trädgårdsfestdekorationen i trädgården.

Girlander

trädgårdsfest-dekoration-paraply-vit-krans-pomponger-romantiskt-solskydd

Det finns många sorter av kransar. De kan installeras horisontellt, men också vertikalt och tillverkade av en mängd olika material. Här kan du se en idé om pom-poms, som du också kan använda bomull för, och som har kombinerats med paraplyer. Trädgårdsfestdekorationen fungerar också som solskydd på sommaren.

Papper dekoration

trädgårdsfest-dekoration-trädgårdsmöbler-trä-färgglada-tak-kransar-pappersbollar

Ta papper och klipp ut alla former du vill ha, som du sedan limer till ett band eller ett snöre. Du är välkommen att kombinera flera kransar som en trädgårdsfestdekoration. Papperet ska vara ljust färgat eller till och med mönstrat. Du kan sedan använda samma papper för att designa bordet.

Gör en tygkrans

trädgårdsfest-dekoration-kransar-färgglada-tyg-fe-sommar-optik

Tyget du väljer till kransen bör också vara glatt eller matcha ditt tema. För att förhindra att tyget fransar utanför rekommenderar vi att du syr en fåll. Våga inte sy och har inte tid att experimentera, välj ett konstgjort tyg, vars kant du kan försegla med en tändare.