Trädgårdsborddekorationer för varje säsong med en romantisk stil

bord dekoration trädgård strand stil sjöstjärnor skal ljusstake korg bas gröna grenar

Våren har precis brutit in och vi har redan många attraktiva idéer redo för dig, som din Trädgårdsbord dekoration kan ordna. Det finns alltid något för alla smaker, eftersom bordsarrangemangen sträcker sig från traditionella blommadekorationer till de mer ovanliga med grönsaker. Det viktiga är att du alltid kan andas in en konstig anteckning i det här scenariot som du vill och dekorera ditt trädgårdsbord på ett sådant sätt att det verkligen återspeglar den nya säsongens glada stämning.

Trädgårdsborddekorationer under en underbar blåregn

bordsdekoration trädgårdsarrangemang blåregn romantisk pergolaidé

Låt dig inspireras av följande exempel, eftersom de visar dig bra idéer för trädgårdsborddekorationer för varje säsong. Och ta nu vårt råd: Antingen hålla dina bordsdekorationer riktigt enkla eller blanda ihop allt! I sådana fall föredrar många hemmafruar den vita färgen, den är oftast dominerande, men självklart skulle det vara möjligt för dig att välja en annan grundfärg eller begränsa dig till ett valt färgschema.

Trädgårdsborddekorationer – romantiska och eleganta

trädgårdsbord dekoration rustik matbord stolar baldakin

Blommor och växter kan naturligtvis vara väldigt, mycket romantiska. Denna trädgårdsborddekoration med färska blommor direkt från trädgården och en kreativ ljuskälla från dina julbelysning ser riktigt imponerande ut. Temat betonas mycket diskret, en gång av de höga vaserna på borden, en annan gång av de korta blomsterarrangemangen i mitten av varje bord.

Trädgårdsdekoration för en poolfest

bordsdekoration trädgård pool fest sittdyna fairy lights idé

Se nästa bild! Hur tycker du om den här idén för trädgårdsborddekorationen? Detta vackra sommarbord kan vara på gräsmattan med gott om bekväma sittdynor placerade runt det, men det betyder inte att arrangemanget inte är sofistikerat. Detta stora trädgårdsfestbord är utsmyckat med vackra trädgårdsblommor och arrangerat med mycket fantasi och kul.

Trädgårdsborddekorationer – superenkelt

trädgårdsbord dekoration körsbärsblommor grenar desserter teparty idé veranda

Begränsa helt enkelt din trädgårdsborddekoration till en buske med blommande vårgrenar; här ser vi bara rosa körsbärsblommor som pryder bordet fint och de ljusblå glasen. De ger mer färg till bordet och kompletterar utseendet. På sidan, på ett sidobord kan du se de ljusgula påskliljorna, som står där som ett underbart blickfång och ger solig värme i atmosfären, så att färgerna rosa och blå inte nödvändigtvis är överväldigande.

Bordsdekoration för trädgården med kryddor

trädgårdsbord dekorationer kryddor örter kruka ljus bord bruna glasflaskor

I sommar kan du också använda örter som trädgårdsbordsdekorationer. Kombinera dem tillsammans med ljust målade pappersdukar och servetter. Enkelt, färgstarkt, slöseri och stämningsfullt – det är allt för varje trädgårdsfest under den kommande sommaren.

Trädgårdsborddekoration – vilda blommor & Blommor i din region

trädgårdsbord dekorationer flaskor vaser bruna glas rosor

Ett bevis på att vilda blommor också kan fungera som eleganta trädgårdsbordsdekorationer är detta trädgårdsbord arrangerat med lokala blommor, örter och andra typiska växter för regionen, samt flaskor av brunt glas som vaser.

Använd ängsblommor i vitt och gult för bordsdekorationen

trädgård bord dekoration vanliga gula blommor spets bordsduk romantik vintage

Du behöver inte mycket pengar för att skapa en vacker trädgårdsborddekoration. Här är ett typiskt exempel på detta: Under den underbart soliga vår-sommarsäsongen kan du samla de mycket utbredda och samtidigt ödmjuka maskrosorna och ordna dem i syltburkar; här är vildblommorna parade med skalar fulla av citronsaft för ett intressant utseende. Vita blommor kombineras med grönt och en vintage spetsduk avrundar dekorationen. Hur man uppnår perfektion för slantar.

Trädgårdsborddekorationer – grönsaker i överflöd

bordsdekoration trädgård grönsak idé arrangemang tomatkorg

Vem säger att du bara ska använda blommor för att få en naturlig touch till bordet? Vad sägs om färska grönsaker direkt från trädgården? Du kan också välja mellan ett brett utbud av färger och former, som visas nedan i exemplet med en sådan trädgårdsborddekoration.

Dekorera trädgården med kronärtskockor

trädgårdsbord dekoration rustika blommor gröna servetter

Inhemska vilda blommor, sallad och lila kronärtskockor gör denna frukt- och grönsakskombination som trädgårdsborddekoration otroligt frodig, visuellt intressant och superromantisk på samma gång! Glöm inte, gröna tummar spelar en roll här!

trädgårdsbord dekorationer frukt äpplen bord löpare blommar

Och när hösten kommer har du många nya alternativ för din trädgårdsborddekoration! Höstskörden ger ny mat, men också underbara färger som kommer att göra ditt trädgårdsbord till ett utställningsstycke!

trädgård bord dekoration fest elegant bordsduk gröna blommor buesche fontän

bordsdekoration trädgård påskfigurer grenar vit bordslöpare

bordsdekoration trädgård idé vintage arrangemang desserter bordsduk vit

bordsdekoration trädgård hängande blomsterlåda färgglada färger vinglas

bordsdekoration trädgård gröna vita blommor testglas glas vaser idé hänga