Väggdekoration för vardagsrummet: Bra idéer för varje livsstil

väggdekoration-idéer-vardagsrum-fotokanvas-körsbärsblom-beige-soffa

Väggarna tar upp det största området i lägenheten. Detta utrymme kan och bör användas bland annat för väggdekorationer. Detta understryker rummets karaktär, gynnar atmosfären och får dig att känna dig ännu mer bekväm i dina egna fyra väggar.

Väggdekorationstrend: affischer istället för klassiska bilder

väggdekoration idé vardagsrum foto canvas tyg canvas abstrakt

Deco är särskilt viktigt i vardagsrummet. Bilder för väggen är vanliga där, men det finns nu ett alternativ. Affischer av hög kvalitet är billiga och gör fortfarande ett stort intryck. De är ett enkelt sätt att försköna, livsstilen ökar märkbart. på posterjack.com du kan få ett intryck av hur stort utbudet är nu. Detta gäller framför allt material, storlek och ram, eftersom innehållet kan laddas upp själv. Individualismen är också på väg att hitta in i heminredning. Fotodukar är särskilt populära eftersom de har en konstnärlig touch. När det gäller innehåll finns det ett fritt val: naturmotiv, abstrakta mönster, människor, New Yorks skyline. Det finns inga begränsningar.

Väggdekoration passar även perfekt för speciella ändamål

väggdekoration-idéer-vardagsrum-tyg-duk-färger-möbler-samordnade

På grund av det fria valet finns det rätt väggdekoration för varje livsstil. Oavsett om det är medelhavsstil, lantlig stil eller shabby chic, finns ingen riktning utanför. En annan fördel: okonventionella idéer kan också implementeras med affischer och fototapeter. Normala bilder når ibland sina gränser; exakt då behövs andra sätt att försköna väggen. Det bästa exemplet är snedtak: De kommer inte alltid till nytta, men affischer kan göra en nödvändighet till en dygd. Slutande väggar är särskilt närvarande och ger därför ett stort bidrag till utseendet på rummet. Denna potential måste utnyttjas på vilket sätt som helst. Den oälskade lutningen blir höjdpunkten i rummet. Fin bieffekt: Om lutningen inte längre hålls i nakvit, minskar risken för att den träffas. En bra sak särskilt ovanför sängen.

Det ska inte misslyckas på grund av pengar

vägg-dekoration-idéer-vardagsrum-foto-canvas-populärt-foto

Sist men inte minst, titta på priserna. Små fotodukar finns tillgängliga för mindre än tio euro, och större format som 60 x 40 cm är fortfarande mycket prisvärda. Andra designprodukter som akrylglas, styva skumpaneler eller aluminiumdibonds finns tillgängliga från 20 euro. Galleritryck är särskilt exklusiva. De ger väggen en ädel touch, och deras pris på minst 40 euro är knappast värt att nämnas med tanke på mervärdet. En modig ny hemdesignvärld, där barnrummet, badrummet, sovrummet och vardagsrummet kan sättas i ett nytt ljus till ett överkomligt pris.

   väggdekoration-idéer-vardagsrum-svart-vita-foton-duk-barn