EDC Cykelsats – Ett praktiskt tillbehör för cyklister

edc cykelsats mässing design tillbehör cyklister

Världen, som du säkert kan föreställa dig, är full av nya idéer och prylar och idag skulle vi vilja presentera en av dem för dig. Det är ett praktiskt tillbehör som ska göra vardagen enklare för oss och göra stressiga situationer trevligare. Är du nyfiken? Sedan är det bara att läsa vidare och ta reda på vad det är exakt.

EDC -cykelsats som nyckelring

edc cykelsats byxor släpvagnstillbehör kompassidé

Det nya och praktiska EDC -cykelsats från Kaufmann Mercantile är det perfekta tillbehöret för alla som gillar att cykla ofta och med nöje. Den innehåller sex saker du behöver varje dag som du borde ha med dig för säkerhets skull. Det effektiva cyklistkompiset innehåller två insexnycklar, två stålpinnar, en lätt kompass och en nyckelring i mässing med snabbkoppling. De hålls ihop av en U-formad mässingsnyckelring. Så du är utrustad med allt du behöver och har alltid det du behöver inom räckhåll. Och skulle du någonsin vara nyfiken på i vilken riktning du rör dig eller befinna dig i en konstig miljö kan du enkelt använda den praktiska kompassen.

EDC -cykelsats – enkelt att reparera cyklar

Kaufmann mercantile edc bike kit däcktillbehör

Tack vare den kompakta storleken och nyckelringen kan du hänga satsen på din nyckelring såväl som på byxorna eller själva cykeln. Njut av dina cykelturer utan att oroa dig för haverier eller andra problem. EDC -cykelsatsen är också perfekt som present till någon som gillar att cykla. Så om du har ett sådant evenemang inom en snar framtid kan du överväga detta praktiska tillbehör.

De enskilda delarna av EDC -cykelsatsen

edc cykelsats kompass nyckelring sexkantnyckel

En produkt av Handelshandelshandlare.