Interaktiv ljusskulptur av Tomomi Sayuda spelar vackra toner

interaktiv ljusfraktur tomomi sayuda ägg bo

Designern Tomomi Sayuda har sin unika interaktiva Ljus skulptur Först utställd på International Contemporary Furniture Fair (ICFF) i New York 2010. Det är ett unik ljusskulptur, som spelar vackra toner, beroende på hur många ägg som läggs på den.

Interaktiv ljusskulptur Oshibe

Interaktiv ljusskulptur oshibe stamen

Namnet Oshibe kommer från det japanska språket och betyder ståndare. Oshibe är också inspirerad av andra optimistiska element i livet som växter, ägg, ljus och månen. Om du lägger ett halvtransparent ägg på en av de fem ståndarna kommer Oshibe att spela olika ljud. Publiken kan skapa sina egna musikaliska toner, beroende på platserna och antalet ägg. Dessa interaktiv ljusskulptur skapar en trevlig och positiv atmosfär.

Interaktiv ljusskulptur inspirerad av naturen

interaktiva sklupture oshibe utställningsvinnare

Tomomi Sayuda är en japansk designer och bor i London. Hon har utvecklat sin talang inom en mängd olika kreativa områden som produkt, hantverk, grafisk design och verk i London och Tokyo. Dina interaktiva projekt påverkas av kultur med humor. Skratt är en av de vackraste mänskliga reaktionerna i vårt dagliga liv och gör vårt liv positivt. Hon är intresserad av hur humor kan påverka bland människor runt om i världen. Den viktigaste delen av deras jobb är hur någon skulle reagera på att interagera med biten.

  Stamens form

Stammare form inspiration natur oshibe ljus design

äggen är rörliga 

interaktiv ljusstruktur inspirerad av naturen

fin belysning

interaktiv struktur lätt musikkombination

Designern Tomomi Sayuda

Interaktiv ljusskulptur av Tomomi Sayuda

Interaktiv skulptur spelar vackra toner

Interaktiv ljusskulptur äggbo belysning

Unik designkombination av musikbelysning