Kan denna digitala armbandsur förutspå framtiden?

förutspår framtida modern teknikidéer

En ny digital armbandsur kan förutsäga sin ägares framtid. Det designades av designern Dor Tal från Tel Aviv, Israel. Du kanske nu undrar hur det är möjligt. Det är trots allt bara en digital enhet och inte en mänsklig klärvoajant. Klockan samlar och tolkar olika uppgifter från vardagen och kan förutsäga viktiga händelser i familjelivet och yrkeslivet.

Digitalt armbandsur använder de nya möjligheterna för modern teknik

Armbandsur förutspår framtida nya appar vardagsrumskontor

Hur klockan fungerar är baserat på vad som kallas appar. Speciell programvara kommer ihåg alla möten, datum och människor som spelar en roll i ägarens liv. Den insamlade informationen kan sedan användas för att utveckla en algoritm som sedan används för att beräkna sannolikheten för framtida händelser. Så kan digital armbandsur från Dor Valley förutspå framtiden.

Det ultramoderna digitala armbandsuret använder flera sensorer

Israels tillverkares sensorappar förutspår framtiden

Klockan har också en futuristisk design och finns i olika färger. Så du har valet mellan blått, vitt, grönt och svart. Det är också intressant att den inte har en normal display för displayen. Istället projiceras information på handflatan på ett intressant sätt.

Klockan använder en speciell algoritm

Armbandsurssensorer utrustade designlampaidéer

Modellen blir snabbt din dagliga följeslagare och gör din vardag mer intressant och framför allt modern. Bandet är tillverkat av ett mjukt gummimaterial som gör det bekvämt och behagligt att bära, så du behöver inte oroa dig för om designen kan störa ditt dagliga arbete.

… och kan förutsäga framtida händelser

modern teknik sensorer apps ny programvara

Om du är nyfiken och vill veta mer om uppfinningen kan du titta på videon som vi har tillhandahållit i slutet av vår artikel. Den som gillar den senaste tekniken kommer säkert inte att kunna motstå denna enhet. Du bestämmer själv om det i slutändan uppfyller dina behov.

nya moderna armbandsur designappar digital modern teknik framsteg

Förutsägbara- samtida spåmän från Dor_talVimeo.