Metall minibar för vardagsrummet med ett industriellt utseende

elegant minibar metall vardagsrum interiör klassiker

Vi presenterar ett projekt som ger ditt vardagsrum ett unikt utseende – det här Minibar i metall inspirerades av en gammal glödlampstestare från 1920 -talet.

Metall minibar inspirerad av gammal fabriksutrustning

Hemmabar rustikt utseende järn originalform

Originalet som designers på Restoration Hardware skapade för sin design Minibar i metall hittades i en gammal fabrik i Tyskland. Minibaren är gjord av järn och har ett dolt öppningssystem som kan ge lagringsutrymme för flaskor, koppar och tillbehör. Liten lucklucka fungerar inte bara som dekoration, utan ger också snabb åtkomst till kopparna. Barens yta har specialbehandlats så att den ser gammal ut. I vilket fall som helst måste du noga överväga rätt plats i förväg – metallstången väger en stolt 125 kg. Den snygga designen är väl lämpad som dekoration i butiker såväl som i ditt eget hus. Inredning med en klassisk, industriell eller eklektisk blandning av stilar kommer särskilt att dra nytta av minibaren. För maximal effekt kombinerar du metallminibaren med en skinnsoffa och ett rustikt soffbord.

Metall minibar – ett elegant tillskott till inredningen

Hembar metall runda vinflaskor koppar förvaringshyllor

Restoration Hardware, tillverkaren av Minibar i metall är ett lyxmärke som specialiserat sig på tillverkning av möbler, babyartiklar, belysning, textilier, badrumstillbehör, deco- och trädgårdsmöbler. Det breda utbudet av produkter har ett anslutande element – den säregna stilen. Designerna försöker presentera sina kunder med autentiska reproduktioner av möbler. Ofta är möblerna inspirerade av historiska byggnader. Ett original urval av material definierar dina mönster – material kombineras ofta som inte går ihop vid första anblicken. Konstnärer från hela världen bidrar till utformningen av de nya kollektionerna. Numera ställs möbler och dekoration av det kända varumärket ut i över 75 gallerier runt om i världen.

Byggare i järnhus i industriell stil

Minibar lucklucka detalj originella möbler skräddarsydda

Inspirerad av gammal fabriksutrustning

Metall mini bar industriell stil interiör

Originalet användes för att testa glödlampor

Skräddarsydda mini -lampor testare inspirerade

Ytan på minibaren har bearbetats speciellt så att den ser äkta ut

Möbler 20 -talet hem bar original form järn