Flexibel pappersdelare – den moderna skiljeväggen från Molo

Skiljeväggssystem innovativ design vardagsrum

Vi presenterar dig en flexibel Pappersrumsavdelare, som kan definiera de olika områdena hemma. Molos design är innovativ och superpraktisk.

Pappersrumsdelare med flexibel form

Papper partition kontorsinredning design idé

Softwall är namnet på den nya designen av Molo – den Pappersrumsavdelare är faktiskt ett flexibelt partitionssystem som kan expanderas och kollapsas. Skiljeväggen kan nå en längd på 50 meter. Tack vare den innovativa konstruktionen, som påverkas av den japanska origamikonsten, kan väggen komprimeras till en “längd” på 5 cm. På det sättet tar han Pappersrumsavdelare inte mer plats än ett täcke. Systemet finns i standard och specialtillverkade versioner och kan nå en höjd av 3 meter om det behövs. Modellen finns i svart och vitt och kan vara gjord av papper eller tyg. Designen njuter av ökad popularitet, inte bara i Europa utan även i USA.

Moderna pappersrumsavdelare används hemma och på kontoret

Paravent papper i feng shui -stil

Tack vare det nya systemet, Pappersrumsavdelare en bred tillämpning i vår vardag – väl lämpad för både hemmet och kontoret. Du kan njuta av ett rymligt vardagsrum samt dela upp de olika områdena om det behövs. Receptionen kan också separeras från konferensrummet på kontoret. Rumdelaren levereras med integrerad LED -belysning enligt kundens krav. Papperet har specialbehandlats och partitionen är extremt hållbar. Designen kan dammsugas men ska inte tvättas med vatten.

 Partition gjord av papper – lätt och flexibel

Pappersdetaljer väggavdelningssystem gul

Innovativt hopfällbart system – rumsfördelaren kan nå en höjd av upp till 3 meter

Fällbart system mellanväggsdesign Molo Design

Partitionssystem tillverkat av papper

Kontorsområde partition systemdesign

Vitt vitt papper – inspirerat av japansk stil

Vik papper vägg partition system modern design

Pappersdistributörer – miljövänligt alternativ

Skiljeväggsdesignsystem fällbart