Gör helt enkelt klädkrokar själv – 13 originalidéer

Instruktioner från kristymuprhy.com

Kappor-diy-idéer-rådjur gevir-rosa-guld-accenter

Har du också en känsla av att det finns fler och fler jackor i korridoren och att kappkrokarna helt enkelt inte räcker till längre? Och tycker du att förköpta varor från butiken är för tråkiga? Sedan är det bara att designa det själv Klädhängare. Vi visar dig några originalidéer som du bland annat kan göra av hushållsartiklar. De är lätta att göra och perfekta för DIY -projektentusiaster. Prova dem direkt. Exemplen är också idealiska som presentidéer. Så om du vill överraska någon med något alldeles speciellt som har en personlig touch, kan du göra en jättefin DIY klädkrok.

1. Kappa av borste

Foto via dominicwilcox.com

Kappor-diy-idéer-färgpenslar

Du kan få formen av en krok genom att använda lim eller ett snabbare torkande lim för att böja borsten och hålla dem så. Är dina gamla penslar alla färgade av färgen du använde? Inga problem! Eftersom detta skapar en stor, färgad effekt på väggen.

2. Kappor av gafflar och skedar

Garderobskrokar-diy-idéer-gamla-gafflar-träplanka

Du kan också använda gammalt, oanvändbart bestick genom att göra kappkrokar av det. Gafflar är särskilt effektiva för detta, eftersom du kan böja och forma gaffelbenen på ett intressant sätt.

3. Dart

Garderobskrokar-diy-idéer-dart-stål

För en modern variant, använd dart. Dina gamla är lämpliga för detta, förutsatt att de fortfarande är i gott skick. Metallpilar som du kan köpa i en butik är särskilt eleganta.

4. Stycken Kappor-diy-idéer-stilettskor-klackar

Har du höga klackar som sedan länge gått ur modet, men är du för bra för att slänga dem? Använd sedan klackarna för att fästa originalkappkrokar på väggen.

5. skiftnyckel

garderob krokar diy idéer skiftnycklar

I likhet med gafflarna kan du böja skiftnycklarna för att använda dem som kappkrokar. Denna idé är särskilt lämplig för garaget eller verkstaden för att hänga upp arbetsjackan.

6. Kranventil

garderob-krok-diy-idéer-kranventil

Du känner till de gamla kranventilerna som har en fantastisk utsmyckad form. Förvandla dem till effektiva kappkrokar genom att fästa dem på en bräda. Du kan också måla dem i färg i förväg.

7. Halva tekannor

garderob-krokar-diy-idéer-halva tekannor

Det är en idé som är perfekt för en romantisk vintagestil. Skär en gammal porslins tekanna på mitten eller använd en tekanna av metall och måla den vit. Du tycker inte att det är särskilt effektivt?

8. Kopparrör

Idé om www.remodelista.com

Garderobskrokar-diy-idéer-koppar-rör-instruktioner

Koppar är en mycket trevlig färg. Av denna anledning är den perfekt för att ställa in accenter. Du kan göra effektiva kappkrokar av gamla bitar.

9. Kappor av krok eller tråd

Idé om ohhappyday.com

Garderobskrokar-diy-idéer-instruktioner-tråd-sladd-barnrum

Du kan göra kappkrokar av färgad tråd eller sladd, som också innehåller en personlig hälsning. En mycket enkel idé att efterlikna.

10. Rådjur

Idé om camilestyles.com

Garderobskrokar-diy-idéer-rådjur

En kappkrok tillverkad av gevir är också mycket effektiv. Denna idé är allt annat än ostlik. Du har också möjlighet att designa den i färg.

11. Dörrhandtag i olika utföranden

Garderobskrokar-diy-idéer-gamla-dörr-lådknappar

Innan du slänger din gamla garderob eller byrå, tänk på vad du kan använda mer. Till exempel är dörrhandtagen lämpliga. Om träet har ett bra korn kan du också använda en bräda för att fästa dörrhandtagen. Du har redan en DIY klädkrok.

12. Dekorera kappkroken

Garderobskrokar-diy-idéer-olika-trägolvskivor

Kasta inte gamla träskrot! Köp istället vackra kappkrokar för den här idén (hemlagade passar också förstås). Du dekorerar dem sedan genom att rada upp träfärger i olika färger. Du får en imponerande mosaik av trä som du kan designa individuellt. Detta är ett bra sätt att använda rester av trä för något nyttigt.

13. Djurfigurer som krokar

Kappor-diy-idéer-djur-figurer

Om du vill designa en kappkrok till barnrummet kan du använda leksaksfigurer i form av djur eller andra saker. Gör ditt barn lyckligt!