Gör modern dekoration för hemmet – betong möter koppar

modern dekoration mini blomkruka ränder metall succulenter

Nya trender uppstår gång på gång och avgör vår livsstil. Om du redan är nyfiken på vad den kommande höstsäsongen har att erbjuda när det gäller dekorationer, skulle vi vilja informera dig om det. Blandningen av olika material ökar. Och vad passar bättre med hösten än det attraktiva koppar med sin rödaktiga färg. Metallytor kan underbart kombineras med grå betong, vilket skapar en intressant kontrast. Vi vill ge dig några fantastiska och modern dekoration Presentera idéer, av vilka du till och med kan göra själv, för att dekorera ditt hem på ett speciellt sätt.

Modern dekoration i form av blomkrukor

modern dekoration betong-pasinga-blomkruka-idé-koppar-papper-remsor

Sådana blomkrukor erbjuds nu av olika tillverkare. Dessa modeller kommer till exempel från Pasinga. Så du kan köpa den moderna dekorationen om du inte har tid att göra några själv. Du kan lägga till koppar accenter till någon dekoration idé på tre olika sätt:

Modern dekoration av koppar och betong

modern dekoration diy-idéer-betong-färger-ombre-kaktus-saftiga växter

En variant för modern dekoration är att använda äkta metall. Rör eller tråd är lämpliga, och du kan böja dem som du vill och använda dem på olika sätt. Det finns också självhäftande kopparfolie, som du kan använda för att ställa in accenter och å andra sidan färger och sprayer. Du måste själv bestämma vilken variant som är bäst för dig.

Blomkruka att hänga upp

modern dekoration umbra-geometrisk-växt-kruka-ram-metall

Ledningar är perfekta, bland annat om du vill göra sådana ställningar. Och betong kan också bearbetas till olika former. Även nybörjare kan göra det! Allt du behöver för modern inredning är en lämplig behållare i önskad form som du häller betongen i. Du kan få ledigt utrymme i mitten för den moderna växtdekorationen genom att lägga ett rör eller annat föremål i det och hälla betongen runt det.

Betong- och kopparlampa

modern-dekoration-skrivbord-lampa-gör-det-själv-koppar-rör-industriella

Om du fortfarande inte tror oss att det är otroligt enkelt att göra en modern dekoration av betong och koppar själv, så kommer detta exempel säkert att övertyga dig. Det är en lampa för skrivbordet som kommer att se underbart ut, särskilt i moderna möbler. Du hittar instruktionerna för ombyggnad i det följande.

hälla betong

modern-deco-lampa-gör-betong-lätt-instruktioner

För att själv kunna pyssla med den moderna inredningen behöver du snabb cement, kopparrör och kopplingar, ett uttag, en kabel och en glödlampa. Skaffa också lite plastfolie till lampans bas. Sätt i kontakten och häll betongen runt den. Håll fast röret så att det inte glider. Röret bör vara högre än betongens nivå.

Montera lampan

modern-deco-byggnad-element-koppar-rör-glödlampa-minimalistisk

När betongen torkat kan du montera moderna dekorationer. Du kan se hur exakt på bilden ovan. Kabeln förs genom röret och betongfoten. Denna lampa är bara ett exempel och kan konverteras efter önskemål. Till exempel kan du forma metallstället annorlunda. Vid montering, se dock till att det finns en balans och att lampan kan stå.

Gör vacker dekoration själv

modern-deco-vaser-tinker-höst-humör-inspiration

Kombinationen av betong och koppar är också mycket lämplig för vaser. Den moderna dekorationen kan fyllas med plastblommor i rätt färg, vilket skapar en perfekt höststämning. En sådan DIY-dekoration är snygg och ett riktigt blickfång. I det här exemplet fastnade blommorna i den fortfarande fuktiga betongen.

Modern matbordslampa

modern-dekoration-belysning-minimalistisk-matbord-lampa-lång-rand-optik

Avlånga lampor är mycket populära för att belysa matbordet och dekorera det samtidigt. En betongbalk och ram av koppar kan användas för att skapa en sådan modern inredning. Du kan stuva ett lysrör i kopparramen. Glöm inte att lämna ett hål för kabeln när du häller betongen.

Gör modern inredning själv

modern-dekoration-ljusstake-bord-ljus-instruktioner-diy-idé

Denna ljusstake som en modern dekoration kan också göras snabbt och enkelt. Du kan hitta nödvändiga material dels i ditt hushåll och dels i järnaffären. Skaffa en kartong, snabbsläpp cement, kopparkopplingar, kopparfolie och, om det inte är självhäftande, lämpligt lim. Återigen kan dekorationen ändras enligt dina idéer.

Tillverka basen

modern-deco-hink-betong-blandning-smal-box-ljus-bord-dekoration

Ljusstaken är gjord av betong, som du först måste blanda enligt instruktionerna på förpackningen. Den färdiga betongen hälls sedan i den förberedda kartongen. Om du inte gillar kartongmönstret kan du också göra den moderna dekorationen i en annan behållare. Du kan också välja formen själv.

Kopparrör för att hålla ljusen på plats

modern-deco-betong-häll-kartong-mall

Slå in rördelarna med plastfolie. Detta förhindrar att de fylls med betong. När allt kommer omkring bör de förbli ihåliga för att rymma ljusen. För sedan in kopparelementen i den fortfarande fuktiga betongen och se till att de håller sig raka. Under den första timmen av torkningsfasen ska du regelbundet spruta ytan på betongen med vatten och hålla den fuktig för att undvika sprickor.

Limma på kopparfolien

modern-deco-folie-koppar-limning-dekorera-ljusstake-tillverkning

Metallfolielimet målas sedan på de områden som ska limmas. Använd en pensel. Låt limmet torka (det blir fortfarande klibbigt) och sprid sedan folien. Du kan släta ut dem med en bred pensel. Ta bort plastfolien och lägg dina ljus i ljusstaken. Det är så enkelt att göra sin egen moderna dekoration.

Moderna dekorativa föremål

modern-dekoration-stå-anteckningar-tinker-skrivbord-namn-tag-betong-koppartråd

Litet stativ för anteckningar görs ännu enklare. För denna personliga och användbara moderna dekoration behöver du koppartråd och en liten behållare för betonggjutning. Till exempel är förpackningen av fruktnomlar väl lämpad. Forma tråden i två rader efter önskemål så att du kan fästa taggar och fästa den i den våta betongen.

Modern inredning i vardagsrummet

modern-deco-travalo-sidobord-koppar-bordsskiva-anläggning

Även möbler erbjuds av betong och koppar. Det attraktiva Travalo -sidobordet av Jonathan Sabine har en bordsskiva och ben av koppar, samt en bas av betong, som kan användas för att stuva olika saker. Bordet kan tjäna som inspiration så att du kan skapa din egen moderna dekoration i form av möbler utifrån denna princip.

Moderna dekorativa figurer som lyktor

modern-dekoration-lyktor-idéer-original-mönster-sidobord

Denna ovanliga moderna dekoration fungerar som en lykta för lyktor i olika storlekar. Det knepiga med denna idé är att hitta en lämplig behållare för gjutning av betongen som har ett sådant mönster. För ytterligare design är folie eller lack igen lämpligt, med vilket du täcker hålen.

Modern klocka och lampa

modern-deco-klok-effektivt-lamphållare-lampskärm-skänk-dekorera

Förutom en bordslampa kan du också göra en lampa till sidobordet eller sängbordet eller en golvlampa själv. Du behöver ett hemgjord stativ och lampskärm. Väggklockan Piatto av Moe Takemura är också mycket attraktiv. Deras minimalistiska design gör dem perfekta som en modern dekoration för lika moderna interiörer.

Modern inredning för lägenheten

modern-dekoration-figurer-design-och-skyltar-metall-accent-koppar-guld

I princip kan du skapa en mängd olika former med betong. Du kan till och med göra stenciler och behållare för att hälla själv med till exempel kartong eller trä. Och sedan kan du dekorera de färdiga betongfigurerna individuellt med koppar för att få den perfekta, moderna dekorationen enligt dina idéer.

Roliga påskägg

modern-dekoration-påskägg-betong-koppar-öron-kanin

Detta är bara ett exempel på hur du kan använda de moderna koppar- och betongdekorationerna för att dekorera huset för ett särskilt firande. Istället för att måla äggen på det traditionella sättet kan du göra sådana ägg. Du kan också designa jultomten, renar eller blommor med dessa material. Allt du behöver är lite fantasi.