Fantastiskt lyxboende på Hawaii

hawaii lyxresidens utomhusområde

Detta stora, pittoreska lyxresidens ligger på ön Maui, Hawaii. Kallas Jewel of Kahana, Arri Lecron Arkitekter har utvecklat detta fantastiska hem och till 14,9 miljoner dollar, det är verkligen de bästa pengarna som kan köpas och det är värt vartenda öre.

Fantastiskt lyxboende

Hawaii-lyx-bostad-vardagsrum-naturstenmur

Lyxboendet täcker ett stort område på 9 200 kvadratmeter. Möjligheterna är bokstavligen obegränsade i denna magnifika bostad. Inklusive sju lyxiga badrum med badrum och till och med ett hisnande pensionat med ett sovrum och ett badrum. Kahana Jewel är perfekt för alla klienter, familjer eller på annat sätt. Det fantastiska moderna hälsocentret, sportbaren och garaget med tre bilar sträcker bara fantasin om vad det perfekta hemmet egentligen är.

Lyxboende av Arri LeCron Architects

hawaii lyxresidens poolområde

Det vackra, moderna spaområdet utanför och vattenfallet tillåter en spektakulär panoramautsikt i kombination med lugn, lugn och en touch av fred. Interiören är utformad för att sammanflätas med detta område, så att naturligt ljus kan studsa genom detta redan enorma hem i sin öppna härlighet. De vackra, ljusa vardagsrum och matplatser är attraktiva, bekväma och moderna. Med sin effektiva och konstnärliga inredning erbjuder lyxresidenset en lyxig upplevelse som verkligen är en av de högsta ledningarna inom arkitektur.

Rymliga vardagsrum

Jewel-of-Kahana-luxury-residence-in-Hawaii

Med den vackra naturliga omgivningen står sandiga, gudomliga stränder och pittoreska palmer i kontrast med en hisnande bakgrund av en ljusblå himmel. Jewel of Kahana är en spektakulär modern Eden.

Husets fasad

hawaii lyxresidens ingång

Lyxig matsal

hawaii lyxresidens matsal

Bar och lounge

hawaii-lyx-bostad-öppet-kök-glas-väggar

rymligt badrum

hawaii-lyx-bostad-badrum-arri-lecron-arkitekter

Sovrum med utgång till trädgården

hawaii lyxboende sovrum

Vardagsrum med lädermöbler

Jewel-of-Kahana-hawaii-luxury-residenceArri-Lecron

Brun färgschema

hawaii lyxboende vardagsrum