Lyxigt drömhus med exklusiv inredning i Kalifornien

modern drömhus-exklusiv anläggning pool

Ligger tvärs över den världsberömda Sunset Strip, på den önskvärda “Birds Streets”, den här lyxigt drömhus med exklusiv inredning erbjuder en modern livsstil. Huset är inspirerat av den kaliforniska livsstilen som kombinerar inomhus- och utomhusområdena och är ett verkligt underverk av modern arkitektur. Rikligt inglasad fasad erbjuder vacker utsikt över omgivningarna, många mysiga träterrasser och uteplatser är inbjudande. Terrängen är kuperad, vilket å ena sidan orsakade svårigheter att bygga huset, men å andra sidan säkerställde god sikt för de boende. Så du kan njuta av det vackra landskapet ostört.

Lyxig Drömhus med exklusiv inredning

modernt vardagsrumsfönster

Den populära europeiska designern Luca Colombo har det Drömhus med exklusiv inredning dekorerad. Inget sparades – fina tyger, mysiga och snygga möbler och intressanta bilder ger inredningen ett modernt utseende. Den begåvade designern har lagt trä och sten i överflöd för att få husägarna att känna sig bekväma. Golvbeläggningen förbinder optiskt interiör och exteriör. Utepisen är en logisk fortsättning på matsalen. Huset är inrett i ett neutralt färgschema. Fina accenter sätts av de mörka lädermöblerna, medan den vackra utsikten avslöjas genom de stora fönstren.

Drömhus med exklusiv inredning och en vacker terrass

Drömhusglasad fasad

Den där Drömhus med exklusiv inredning har 5 sovrum, 6 badrum, hemmabio, bar, flera trädäck och en vacker utomhuspool som lyser av intressanta accentlampor på kvällen. Allt som själen kan önska sig erbjuds – huset rymmer både en utökad familj och deras gäster. Låt dig inspireras av denna eleganta inredningsstil och kanske hittar du en idé som också kan kopieras i ditt eget hem!

Litet skåp med elegant inredning

modernt skåp beige brunt

Neutral färgschema i matsalen

Matsal vita stolar - vit beige

Original utomhusområde

Hemmabio Trädgård Steinweg House USA

Stor terrass med bänkar

mysig modern träbänk i trä

Inbyggt kök och mysig sittgrupp i vardagsrummet

Vardagsrums kök takfönster

Sovrum med fantastisk utsikt

Sovrumsinredning - beige

Fristående badkar i badrummet

vitt badkar i keramik

Utomhus trädäck

Hus California Wood Terrace Bar

Solstolar vid poolen

Fantastisk villa-vacker utsikt pool

Upplyst husfasad 

Pool belysning kväll dröm hem

Modernt hem i Kalifornien

chic lyxig drömhem designidé