Materialblandningen gör den här lägenheten av A8 id & l så fascinerande

lägenhet-hall-material-mix-ljus-led-vit-trä

Denna eleganta lägenhet bygger på elegansen i neutrala färger och presenterar en fascinerande materialblandning av trä, exponerad betong, marmor och metall, kombinerat med ett harmoniskt belysningskoncept. Inredningen skapades för ett ungt par med ett barn och är helt i linje med deras behov och personliga önskemål. En hög funktionalitet och ett attraktivt utseende stod på familjens önskelista. De delade sina idéer med proffsen och efter flera möten var lägenhetskonceptet klart.

Fascinerande blandning av material i vardagsrummet

vardagsrum-matsal-bord-steg-vit

Lägenheten är i två plan, som är förbundna med en spiraltrappa. Planlösningen leder direkt från hallen till matsalen med öppet kök. Detta följs av vardagsrummet. En ogenomskinlig rumsavskiljare i kombination med en öppen bioetanol spis skiljer vardagsrummet från matplatsen.

Endast naturmaterial som trä, marmor och metall har använts i hela lägenheten. Deras val beror inte bara på deras attraktiva utseende, utan kännetecknas också av deras livslängd och låga underhåll.

vardagsrum-vägg-enhet-marmor-öppen-härd

Massiv ekparkett ger värme och komfort i varje rum och poäng med sin unika korn och trevliga färg. Lägenhetsägare kommer att njuta av detta högkvalitativa golv i åratal. Ekparkett erbjuder också otroligt bra värmeisolering på grund av dess värmelagringskapacitet. Marmor och metall, å andra sidan, skapar en vacker kontrast till det varma träet och skapar en harmonisk balans, precis som i naturen.

vardagsrum-led-belysning-remsor-grå-hörnsoffa

Eleganta linjer och en fascinerande materialblandning sätter tonen i det eleganta, rymliga ököket med mattgrå skåpfronter. Den handtagslösa designen leder till ett diskret och modernt utseende. Marmor i kombination med trä ger köket en touch som är lika charmig som chic. Det varma LED -ljuset ger en extra visuell accent.

vardagsrum-grå-soffor-mattor-indirekt-ljus

Övervåningen nås via den rymliga spiraltrappan, som också är färgkoordinerad med inredningen. På övervåningen anländer man i en smal men väldigt lätt hall. Medan sovrummet är inrett i mörka färger med ett omklädningsrum tillgängligt genom en skjutdörr, har barnrummet en ljus, luftig och vänlig atmosfär.

vardagsrum-öppet-matbord-kök-ö

Några accenter är också planerade för den lilla prinsessan som ger barnrummet en särskilt romantisk touch, till exempel himmelssängen med rena vita gardiner och LED-stjärnhimlen.

I designen av de två badrummen är materialblandningen av exponerad betong, trä och marmor återigen i förgrunden. Den indirekta belysningen säkerställer trevlig, jämn belysning och bländar inte, men skapar ytterligare effekter.

Upptäck alla rum i denna fascinerande lägenhet genom att bläddra i vårt bildgalleri!

lägenhet-modernt-kök-sten-grå-ö-marmor-trä-led

vardagsrum-öppet-kök-matplats-led-belysning

lägenhet-korridor-innerdörrar-vit

Hallen på övervåningen

lägenhet-korridor-design-led-tak-väggmålning-abstrakt

hemmakontor-mörk-färg-skrivbord-akryl-bokhylla

hemmakontor-modern-mörk-färg-trä-led-betong

sovrum-mörka-färger-grå-modern-led-ljus

sovrum-mörka-färger-liten-walk-in-closet

sovrum säng vägg bild

barnrum-neutral-färger-vit-mörk-trä-grå

barnrum-vit-mörk-trä-accenter-himmelssäng

barnrum-neutral-färg-skrivbord-väggmålning-tapeter

badrum-duschkabin-glas-vägg

badrum-duschkabin-marmor-exponerad betong-trä

badrumsutsatta betongväggar-putu-trä-glas-handfat

Visualisering och designkoncept: A8 id&l Stela Andonova