Modernt hus mitt i stadsdjungeln av Dreimeta

 Kakel-mosaik-väggbeklädnad-av-trä

Modernt hus, som ligger i Augsburg i Tyskland och sträcker sig till 300 m2, erbjuder en bostad för en familj. Dreimeta tar över den nya designen av en befintlig byggnad från 1969 och totalutvecklade vardagsrummet 2013. Det är värt att ta en titt och att inspireras av designerns ursprungliga stil. Armin Fischer är fotografen.

Modernt hus med en unik inredningsstil

Matsal-stoppade-stolar-välvda-fotm-betong-vägg

Det moderna husets 300m2 sträcker sig över tre nivåer. En före detta hamstring med luftiga vardags- och aktivitetsområden i det moderna 1969 möter arkitektur och stil som stöds av den mest moderna tekniken. Modernt hus med en individuell karaktär som agerar mellan den tidigare arkitekten och dagens återanvändbarhet. Två oberoende design- och inredningsstilar som används i den moderna scenen. Framgång uppstår från den bevarade karaktären hos bostadsfastigheten med nytolkning och vidareutveckling av den egna personligheten och kompetensen. En hängande lampa i retrostil ger ljus i ett rum med futuristiska stolar. Blandningen av retro och modernt framkallar tecken på individualitet.

Modernt hus med exklusiva möbler

Kök-matsal-trappor-grönsaker

 Lite retro -stil blåser inifrån; Betong möter massivt trä, terrakottakakel och mosaik täcker golvet, väggarna är klädda med trä, du störtar ner i mjuka stoppade säten och stolar. Modernt hus mitt i stadsdjungeln i Augsburg, som omges av den gröna världen utanför och erbjuder den perfekta avkopplingsterapin för hela familjen. Praktisk köksö och sömlös övergång från ett vardagsrum till det andra ger dig känslan av luftighet och frihet i dina egna fyra väggar. Noggrant utvald dekoration placeras på väggarna och på golvet och ger komfort och individualitet.

Kök-ö-med-trä-panel-hyllor-och-dekorationer

Sidobord, massor av hyllor och gott om inredning i köket

hängande-trappor-dörr-av-trä-konstnärligt-slitsade

Konstigt utformad dörr med prydnader

Terrakotta-natursten-kakel-träskåp-mörk

Massivt trä i en mörk version används

Gjutjärn-vas-kruka-med-hängare-trä-moduler-små-format-som-vägg-dekoration

Trä, gjutjärn och terrakotta ser konstnärligt ut

Eldstad-oval-form-handfat-badrum-liknande-trä-rå-slits

Betoning på lantlig inredning, öppen spis och handfat

Vardagsrum-låg-rektangulära-stoppade-stolar-i-brun

Rustik atmosfär i kvällsljuset

Studera Apple View Veranda

Studera mellan verandan och terrassen

Veranda-med-trä-golv-och-väggpanel studie

Säng-mellan-väggar-med-badkar-vattentätt-golv-med-mönster

Väggbeklädnad-badkar-stickat-täcke