Vitt, grått och beige för en modern atmosfär för att må bra

vitgrå beige vardagsrum soffa rumdelare växter

Neutrala färger som vitt, grått och beige förmedlar avkoppling, välbefinnande, lugn, mys och samtidigt är jordnära. De finns i både ljusa och mörka nyanser. Men de skapar alltid en känsla av trygghet, säkerhet och stabilitet. De värmer och lugnar sinnena, varför de är ett bra val som grundfärger i den privata sektorn. I likhet med den skandinaviska livsstilen fungerar Einrichtig i neutrala färger mer som bakgrund för familjelivet. I förgrunden kommer vackra hemtillbehör, personliga föremål, växter och de boende själva.

Vitt, grått och beige: de perfekta färgerna för en modern och mysig atmosfär

vitt grått beige matbord vardagsrum öppet vardags koncept

Vitt, grått och beige är naturliga, återhållsamma och oansenliga färger. Därför kallas de neutrala. Deras ljusa nyanser kan användas på obestämd tid. De mörka nyanserna är mer dominerande och bör användas sparsamt eller bara som accenter. Ljus och mörkt är en stark kombination som alltid fångar ögat. Neutrala toner kan enkelt kombineras snyggt med alla andra färger. Om inga ytterligare “aktiva” färger önskas kan du skapa en fin förändring genom att använda olika strukturer och material. Arkitekterna och formgivarna av “Buro 108” designade en modern lägenhet i Moskva enligt dessa principer.

Vitt, grått och beige

vit grå beige vardagsrum tv vägg matbord

Lägenheten är en typisk storstadslägenhet med 60 kvadratmeter boyta. Den enkla interiören, det öppna levande konceptet och sist men inte minst de neutrala färgerna får rummen att se större och mer öppna ut. Anläggningen är enkel, men utformad för att vara mycket funktionell. På så sätt har de boende allt de behöver utan att behöva kompromissa med det lediga utrymmet.

vit grå beige vardagsrum kök matplats skiljevägg

Där det tidigare fanns två separata rum – vardagsrum och kök, finns det nu ett gemensamt rum, som är mycket diskret uppdelat av en skiljevägg. Denna funktionella lösning skapar mer utrymme för att bo och organiserar samtidigt det tillgängliga utrymmet optimalt. Ett område har skapats för att äta mellan vardagsrummet och köket. Köket är dock öppet och åtskilt samtidigt.

vitgrå beige kök modernt enkelt kök forten handlöst

Köket är inte stort, men det är mycket funktionellt. De enkla, mattvita köksfronterna utan handtag gör att köksinredningen framstår som hel och komplett. Vardagsrummet skiljer sig åt i valet av färger. Beige och grått dominerar, särskilt i något mörkare nyanser. Gröna inomhusväxter som hänger på väggarna ger en ny touch.

vit grå beige vardagsrumsdelare hängande växter

Resterande rum – ett sovrum och badrum – präglas av ljusa nyanser och lika minimalistiska. Fräscha nyanser av vitt, grått och beige förmedlar lugn, lugn och en harmonisk atmosfär, vilket alltid uppskattas, särskilt i dessa privata områden. Trevliga accenter sätts av detaljer som strukturer, tapeter och element av trä.

vitt grått beige vardagsrum kök neutralt modernt

vit grå beige hall runda spegel indirekt belysning

vit grå beige sovrum accent väggstruktur säng inbyggd garderob

vit grå beige sovrum säng indirekt belysning modern

vit grå beige sovrum trä inbyggd garderob säng

vit grå beige sovrum tv tv säng

vit grå beige badrum dusch liten funktionell

vit grå beige badrum duschglasvägg

vit grå beige badrum litet inbyggt skåp helt enkelt elegant

vit grå beige badrum enkelt ljus litet

* ett projekt av Kontor 108