9 Trendikkäimmät harmaat farkut naisille ja miehille

Myönnä se! Farkut ovat yksi mukavimmista pohjoista, joita haluat käyttää milloin tahansa missä tahansa, koska ne luovat tuhansia erilaisia ​​ulkoasuja yhdellä farkulla. Markkinoilta on saatavana tuhansia trendikkäitä farkkuja, mutta kaikissa harmaissa farkkuissa on nyt tämän talvikauden kuumimmat värit.

harmaat farkut

Vaaleat ja tummat harmaat farkut:

Tässä tarkastelemme yksinkertaisia ​​ja uusimpia harmaita farkkuja naisille ja miehille:

1. Slim Fit harmaat farkut naisille:

Slim Fit Harmaat farkut naisille

Siirry trendiin ja käytä näitä kiinteitä slim fit -harmaita farkkuja, jotka on valmistettu korkealaatuisesta denim -kankaasta ja jotka antavat sinulle mukavuutta koko ajan. Yhdistä tämä kuumiin t -paitoihisi ja tunikaasi ja olet valmis suureen pahoinpitelyyn, ja olen varma, että tämä naisten harmaa farkku on ihanteellinen jokaiseen neutraaliin kulutukseen.

2. Skinny Fit Grey -farkut miehille:

Skinny Fit Grey -farkut miehille

Rakastat varmasti tätä denim -skinny fit -harmaata miesten farkkua, joka sopii täydellisesti pitkälle komealle palalle. Nämä erittäin sopivat venyvät farkut ovat lähellä vartaloa, mikä antaa sinulle mukavan tunteen koko päivän. Voit yhdistää tämän rentoon paitaan tai t-paitaan ja rentoihin ja tyylikkäisiin kenkiin, jotta ne näyttäisivät houkuttelevammilta.

3. Nilkan pituus Harmaa Denim Naisten harmaat farkut:

Nilkan pituus Harmaa Denim Naisten harmaat farkut

Nämä naisten harmaat farkut antavat sinulle tyttömäisen ilmeen aina, kun käytät tätä. Kangas on valmistettu laadukkaasta denimistä. Farkut ovat housut, matala vyötärö ja kapeat, joten ne sopivat täydellisesti tähän talvikauteen. Kokeile tätä mustilla bleisereilläsi ja vastaavilla kantapäilläsi, ja kaikki setit menevät suurelle räjähdykselle.

4. Straight Fit Grey Jeans Mens:

Suoraan istuvat harmaat miesten farkut

Nämä miesten harmaat farkut, jotka on valmistettu kestävästä puuvillasta ja spandeksista. Farkut ovat keskikorkeat ja suorat, mikä antaa sinulle hämmästyttävän rento ilmeen, kun yhdistät sen paitoihisi ja vapaa -ajan kenkiisi. Jotta nämä farkut säilyisivät pitkään, sinun on aina kuivattava ne sävyissä.

5. Täyspitkät tummat väriset farkut:

Täyspitkät tummat väriset farkut

Tämän farkun mukava ja erittäin trendikäs ilme on muotoiltu denimistä. Yhdistä nämä farkut tyylikkääseen t-paitaan ja tyylikkäisiin lenkkariin. Näiden farkkujen tumma väri houkuttelee aina teini -ikäistä ja yliopisto -opiskelijaa. Farkut ovat täyspitkiä ja mukavat.

6. Miesten muoti vaaleanharmaat farkut:

Miesten muoti Vaaleanharmaat farkut

Rakkaus farkkuihin ei lopu koskaan, joten kokeile tätä erittäin sopivaa joustavaa denimiä ja lisää yksi tyylikäs lisä vuoden vaatekaappiin. Tunnet olosi mukavaksi istuessasi, seisoessasi ja kävellessäsi. Käytä näitä farkkuja ainutlaatuisella tyylilläsi. Nämä harmaat farkut on valmistettu runsaasta denim -kankaasta, joka kestää pitkään useita vuosia.

7. Ice Grey Regular Fit -farkut:

Ice Grey Regular Fit -farkut

Nämä jääharmaat farkut ovat tyylikäs kokoelma harmaan ystäville. Farkut ovat miellyttävän kapeat, ja ne sopivat kaikkiin rentoihin paitoihisi ja viileään t-paitaan. Näytät tyylikkäältä tyypiltä tänä talvena, kun yhdistät nämä farkut mustalla bleiserilläsi mustilla saappailla.

8. Korkeavyötäröiset harmaat farkut naisille:

Naisten korkeavyötäröiset harmaat farkut

Mene tyylikkääksi pukeutumalla näihin korkeavyötäröisiin suppeisiin farkkuihin, jotka on valmistettu denim -kankaasta. Farkkuissa on erittäin pehmeä viimeistely ja erittäin kapea suljettu leikkaus. Aina kun lähdet rentoihin juhliin, kokeile tätä mustalla paidallasi ja korkokengilläsi ja näytä tyylikkäältä koko ajan.

9. Ahdistuneet naisten harmaat farkut:

Distressed Naisten harmaat farkut

Naisten ahdistuneet vaaleanharmaat farkut ovat kapeat ja rikkaat denim -kankaat. Tämä on yksi denim -kokoelmasi viileistä ja trendikkäistä riippuvuuksista. Joten mene näihin superviileisiin farkkuihin, joissa on tunika, viileät t-paidat ja t-paita, ja anna ainutlaatuinen läsnäolosi monien ihmisten joukossa.

Näiden miesten ja naisten harmaiden farkkujen tärkeä piirre on, että nämä farkut ovat erittäin trendikäs ja sopivampi kokoelma tänä talvikautena. Voit helposti sovittaa nämä farkut minkä tahansa villaasun kanssa ja näyttää siistiltä tänä talvikautena.