Modern Finnhütte med en fascinerande A-form och vacker interiör i Dorchester, New Jersey

moderna finnhütte veranda fönsterfronter spetsiga tak en ram

I dagens inlägg vill vi presentera dig en modern Finnhütte som kallas ”Local A-Frame”. Det mysiga Finnhaus ligger i Dorchester, New Jersey, nära Maurice River. Sportentusiaster kan utöva olika sportaktiviteter här, till exempel kanotpaddling eller kajakpaddling. I harmoni med naturen är den moderna Finnhütte “Lokal A-Frame” en unik oas av lugn.

trä fasad trappor toppad tak modern finnhütte

När du tittar på stugan från utsidan märker du genast den triangulära konstruktionen, som fritidshuset har sitt trendiga namn att säga. Den A-formade konstruktionen sparar sidoväggarna under takfoten. Även om denna typ av konstruktion har funnits i århundraden, blev sådana byggnader inte populära förrän på 1960 -talet.

vardagsrum relaxavdelning skinnsoffa matta fönster fram modern finnhütte

Den moderna Finnhütte är en plats att sitta kvar och koppla av mitt i naturen. Det är utformat på ett sådant sätt att resenärer känner sig som lokalbefolkningen här. Stugan erbjuder tillräckligt med avskildhet för avkopplande dagar i naturen. Den har 3 sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum. Semesterhuset rymmer upp till 8 personer. Den stora fönsterfronten erbjuder en underbar utsikt över skogen, så att du kan spendera din fritid i harmoni med den omgivande naturen.

fåtölj heltäckningsmatta golv fönster fram natur väggbeklädnad

Interiören är elegant, vänlig och modern. Vardagsrummet framför de stora fönstren är inrett i modern skandinavisk stil. En brun skinnsoffa, två fåtöljer i grått och två soffbord placerade på en fluffig, modern matta erbjuder bekväma sittplatser för flera personer. Träpanelen på väggarna bidrar också till den mysiga atmosfären. De svarta stålkarmarna på den stora fönsterfronten ger inredningen en elegant och elegant touch.

modern finnhut matplats träpanel män

Den moderna Finnhütte är också utrustad med ett elegant och modernt kök. Kökets design gör det möjligt att fly från det stressiga stadslivet utan att offra komfort och stil. Det vackra köket och matplatsen under sluttande tak är fullt utrustade med elektriska apparater och olika köksredskap. Det långa matbordet i massivt trä och de svartlackerade stolarna passar in harmoniskt med resten av inredningen. En trätrappa leder till sovplatserna, som är helt klädda med trä och erbjuder en idealisk, mysig tillflyktsort.

modernt finnhaus interiör kök matplats trätrappor

kök matplats modern finnhut bordsstolar hängande lampor

interiör modern finnhütte spetsiga tak trappor träpanel

arkitektur moderna finnhütte köksredskap

köksredskap förvaring kryddor modern finnhütte

köksbord porslin mysig atmosfär finnhütte

träpanel interiör modernt finnhut garderob sovrum

modern finnhütte på natten tänd eld röd

eldstad stolar natur klick kväll en ram modern finnhütte

skog stolar öppen spis hund hund belysning lokal en ram fritidshus

maurice river bank fritid avkoppling utsikt natur