15 perinteistä ja tyylikästä intialaista narttua naisille vuonna 2021

On olemassa erilaisia ​​mekkoja, kuten intialaisia, indo-länsimaisia, länsimaisia ​​jne. Kaikki ne eroavat suunnittelusta ja kuvioista. Frocks on erittäin mukava käyttää ja myös tyylikäs. Sitä voidaan käyttää juhlapuvut, juhlapuvut ja juhlapuvut. Intialaisten mekkojen suhteen on paljon uutta muotoilua.

Uusimmat ja houkuttelevat intialaiset Frock -mallit naisille trendissä:

Tutustu suosittuihin Indian Frock -malleihin, joita voit kokeilla tällä kertaa.

1. puku tyyli intialainen Frock:

Puvutyylinen intialainen Frock

Tämä on puku -tyylinen intialainen mekko naisille. Se on valmistettu verkkomateriaalista ja tässä pitkähihaisessa täyshihaisessa mekossa on brodeeratut verkkohihat. Mekon yläosa on brodeerattu kukkaisella muotoilulla ja pääntiellä on mahtava kirjonta. Joten sinun ei tarvitse käyttää raskaita lisävarusteita sen kanssa. Mekko itsessään näyttää upealta ja voit käyttää sitä juhlavaatteena.

2. Sateenvarjoleikkaus Anarkali Long Frock:

Sateenvarjoleikkaus Anarkali Long Frock

Tämä on sateenvarjoleikattu intialainen Frock -puku. Tämä on uusi tyylikäs juhlamekko naisille. Se on valmistettu verkosta ja polyesterimateriaalista, ja se on brodeerattu etu- ja takapuolella. Täyshihainen pitkä sateenvarjoleikkaus Anarkali -puku on erinomainen muotoilu, jossa on upeat kirjonnat. Voit käyttää sitä yksinkertaisilla lisävarusteilla saadaksesi täydellisen ilmeen.

3. Bridal Double Layered Long Frock:

Bridal Double Layered Long Frock

Tämä on erinomainen intialainen mekko naisille. Tämä sopii morsiamen vaatteeksi. Sen mukana tulee raskas kirjonta ylhäältä alas. Tämä on kullan ja punaisen yhdistelmän mekko, ja siinä on kaksikerroksinen muotoilu. Tämä kaunis pitkähihainen mekko tekee jokaisesta morsiamesta tyylikkään.

4. takki tyyli pitkä Anarkali Frock:

Takki tyyli pitkä Anarkali Frock

Tämä on muodikas takki tyyli Anarkali naisille. Tämä täyshihainen kirjailtu mekko on valmistettu polyesteristä ja sametista. Voit käyttää tätä vihreää mekkoa juhlapuvuna. Kirjonta on kukkainen muotoilu. Tämä erinomainen sateenvarjoleikattu pitkä mekko tekee sinusta tyylikkään ja trendikkään.

5. edessä avoin kaksinkertainen paita tyyli Frock:

Edessä avoin kaksoispaita -tyylinen Frock

Tämä on uusi muotoilu intialaisesta mekosta 2018. Tämä mustavalkoinen yhdistelmä kaksoispaita -suunnittelusta toimii hyvin. Se on pitkä takki, jossa on brodeerattu reunat. Tämä on tyylikäs mekko, jota voit käyttää juhliin ja kokouksiin. Sisäinen musta kerros on myös kauniisti brodeerattu. Valitse tämä tyylikäs muotoilu parantaaksesi ulkoasua.

6. Angrakha Style Anarkali Frock:

Angrakha -tyylinen Anarkali Frock

Tämä on tyylikäs intialainen pitkä mekko naisille. Voit käyttää tätä juhlavaatteena. Se on valmistettu erinomaisesta silkkimateriaalista ja siinä on mahtava kirjonta. Tämä tekee ulkonäöstäsi tyylikkään ja muodikkaan. Voit käyttää sitä jopa ilman lisävarusteita, koska mekko itsessään näyttää upealta.

7. Intian tyylinen suunnittelija pitkä mekko:

Intialaisen tyylin suunnittelija pitkä mekko

Tämä on trendikäs intialainen mekko naisille. Voit käyttää tätä juhlissa ja toiminnoissa. Tämä on Angrakha -tyyppinen muotoilu ja siinä on kukkainen kirjonta. Se on valmistettu pehmeästä verkkomateriaalista ja pääntie on järjestetty. Tämä on erinomainen mekko, joka loistaa muiden joukossa. Yritä tuoda aina ainutlaatuinen pukeutumistyyli.

8. Trendikäs lattian pituus:

Trendikäs lattian pituus Frock

Tämä on tyylikäs intialainen mekko naisille. Voit käyttää sitä juhlavaatteena. Kultaisen ja vihreän yhdistelmä näyttää hyvältä. Yläosa on brodeerattu ja näyttää upealta. Tämä on uusi trendikäs pitkä mekko, jota voit kokeilla tällä kertaa.

9. Banarasi Long Frock:

Banarasi Long Frock

Tämä on uusi intialainen pitkä mekko naisille. Se on yksinomaan puolueille. Se on grand banarasi -materiaalia ja antaa sinulle perinteisen kuninkaallisen ilmeen. Voit loistaa muun muassa käyttämällä tätä erinomaista pitkää mekkoa. Siinä on korkea kaulus, ja sinun ei tarvitse käyttää monia lisävarusteita sen kanssa.

10. Maroon Designer Party Wear:

Maroon Designer Party Wear

Tämä on paras intialainen mekko naisille. Voit pukeutua juhliin ja muihin toimintoihin. Se on valmistettu brodeeratusta verkkomateriaalista. Tämä on korkea kaulus, jossa on kaulus ja voit olla tyylikäs tässä mekossa.

11. takki tyyli Anarkali Frock:

Takki tyyli Anarkali Frock

Tämä on pitkä intialainen mekko naisille. Tämä on valmistettu korkealaatuisesta polyesterimateriaalista ja siinä on kauniit kirjonta- ja laastareunukset. Voit käyttää sitä juhlissa, häissä ja muissa perinteisissä tilaisuuksissa. Käytä myös yksinkertaisia ​​asusteita sen kanssa, koska mekko itsessään näyttää upealta.

12. Trendikäs Anarkali Frock Style -puku:

Trendikäs Anarkali Frock Style -puku

Tämä on yhdistelmä trendiä ja perinteitä. Se on tyylikäs uusi muotoilu intialaisesta mekosta naisille. Tämä on monikerroksinen tyyppi ja valmistettu polyesteristä ja verkkomateriaalista. Se on voimakkaasti brodeerattu kukkaisella muotoilulla ja antaa sinulle upean tyylikkään ilmeen kaikille osapuolille. Se sopii juhlavaatteisiin.

13. Pishwas Anarkali Frock:

Pishwas Anarkali Frock

Tämä on intialainen tyttövaate. Voit käyttää sitä juhlavaatteena. Tämä on monipuolinen muotoilu, jota voit kokeilla tällä kaudella. Loista muun muassa yllään tämä erittäin uusi Anarkali -mekko. Tämä on useiden värien yhdistelmä ja sopii kaikille ihotyypeille.

14. Päällystakki tyyli Intian Frock:

Päällystakki tyyli intialainen Frock

Tämä on uusi tyylikäs pitkä intialainen mekko naisille. Voit käyttää sitä juhlavaatteena. Päällystakki on brodeerattua samettimateriaalia ja alempi kerros puuvillaa. Tämä mekko on erinomainen ja korostaa kauneuttasi ja tyyliäsi. Tämä mekko on tyylikäs muotoilu ja voit kokeilla uutta muotoilua vaihteeksi.

15. Tyylikäs Anarkali Frock:

Tyylikäs Anarkali Frock

Tämä on trendikäs Anarkali -mekko naisille. Sen mukana tuli tyylikäs kirjonta ja se oli valmistettu polyesterimateriaalista. Dupatta on valmistettu verkkomateriaalista. Tämä on juhlapuvutyyppinen mekko ja antaa sinulle tyylikkään ilmeen. Paranna tyyliäsi valitsemalla modernin intialaisen mekon.

Kaikki yllä olevat mallit ovat uusia ja erilaisia ​​tyylejä. Aina kun haluat kokeilla uutta tyyliä, tämä artikkeli auttaa sinua siinä. Ainutlaatuisuus on parempi kuin virheetön. Joten uskalla olla erilainen, kukaan ei voi korvata tyyliäsi.