Dekorativa betongplattor – originalidéer för golv

Ivanka betongplattor på golv

Vi gör dig till den dekorativa Betongplattor av IVANKA, som kan sättas ihop som byggstenar som ett pussel. Lätt som barns lek, glada och färgstarka, men samtidigt imponerande och ultramoderna – plattorna är en kreativ idé för moderna golvbeläggningar.

Betongkaklat dekorativ vägyta

dekorativa betongplattor-Ivanka Ungern

Ivanka grundades 2003 av Katalin och Andras Ivanka. Sedan dess har företaget utvecklats mycket snabbt och har tagit sin plats i världen av innovativ design. Idag är företaget känt för sina unika betongväggar, monolit trappor och naturligtvis Betongplattor världen över känd. De är bara en del av det omfattande produktutbudet av projekt.

Färgkombinationer med betongplattor

Ivanka kakelbetonggolv i betong

Överraskande nog är dessa betongplattor också roliga och roliga att titta på. Om det finns starka färger i en inredning kan du göra det Betongplattor generad i grått. Omvänt är också möjligt – kombinera gråtoner på väggarna med färgat golv.

Innovativ användning av vanliga material

Dekorativa betonggolv Ivanka

Dessa plattor innehåller vackra dekorativa mönster som påverkar den totala effekten. Ivanka arbetar med konstnärer, designers, arkitekter och ingenjörer för att skapa vissa innovativa produkter som Betongplattor att utveckla. Betong är inte längre förknippat med byggnadsarbete, konstruktioner och andra. Materialet används redan i vardagen som golvbeläggning.

Golvplattor med världsomspännande erkännande

Pusselgolv-Ivanka kakelbetong

IVANKA är till exempel en av de kända Liberty of London -kundlistorna. ‘Flaster’ golv av Betongplattor har flyttats till de nyrenoverade Beauty Halle -golven. Ivanka behandlar också ett tabubelagt ämne i Europa – döden. Formgivarna skapade kollektionen “Afterlifestyle” 2010 och presenterade konstverken med namnet “Se din gravsten” för allmänheten.

Dekorativa plattor med blommönster

Blixt dekorativa betongplattor

Lägg ihop små brickor

tegelliknande betonggolv

Färgpalett – röd och mörkgrå

dekorativa golvplattor rödgrå

Färgkombinationer i ljusgrått och blått

dekorativa plattor betong gråblå