Top 9 Tyylikäs ja hienostunut morsiushaalari -kokoelma

Muistatko ajan, jolloin valkoinen hääpuku oli iso juttu kaikissa häissä? Pelkkä määrä morsiamen valintoja morsiamen valkoisissa mekkoissa oli hämmästyttävä ja sydämellinen. Suuntaus on kuitenkin muuttunut nyt tai ainakin on muuttumassa.

Haalarit ovat uusi hääpukukoodi! Heti morsiamen, morsiusneitojen, Kunnianeidin… kaikkien hääjuhlan naisten! Haalarit, toisinaan myös housupuvut, ovat housuja ja naisten leikkauksen yläosaa, jotka on ommeltu yhteen yhtenäisenä, ja niissä on tyylikäs vyö tai kuvio.

Upeat ja kauniit haalarit hääpuvulle:

Haalarit olivat muodissa 80 -luvulla, ja nyt ne ovat palanneet, häät -muotiin. Se oli yksi trendikkäistä tyyleistä 80 -luvulla ja tekee nyt paluuta! Tässä tuomme sinulle 9 häät kauden trendikkäintä haalaria.

1. Klassinen morsiamen haalari:

Klassinen morsiamen haalari

Tämä on klassinen valkoinen, ei röyhelöitä, kaunis morsiamen haalari. Tyylikkäät linjat ja matala pääntie antavat sille morsiamen komennon häissä. Kävely käytävällä tässä ja siihen sopiva verho on ehdottomasti jokaisen naisen unelma.

2. Couture -kuvioidut morsiushaalarit:

Couture -kuviolliset morsiushaalarit

Tämä pelkistetty kuvioitu couture -kappale jättää sinut kunnioitukseen. Yläosa on valmistettu läpinäkyvästä pitsistä ja pohjassa on satiinimainen kiilto. Et tarvitse edes valkoisia haalarihää tähän; vain pastelli- tai kukkahaalari riittää morsiamen ilmeen heiluttamiseen.

3. Pelkät morsiamen haalarit:

Pelkät morsiamen haalarit

Tämä on toinen pelkästään ylhäältä haalarit, jotka tekevät sinusta keskustelunaiheen hääjuhlissa. Etsitkö morsiusneidon haalaria? Tämä on yksi.

4. Matala selän morsiushaalarit:

Alaselkäiset morsiushaalarit

Alaselkäinen satiinipainettu haalari näyttää valkoiselta, kermanväriseltä ja jopa violetilta. Tämä on yksi trendikäs numero, joka näyttää hyvältä kävelemällä käytävällä tai jopa tanssien vastaanotossa. Täytyy kokeilla!

5. Sweetheart -pääntie -morsiushaalarit:

Sweetheart pääntie morsiamen haalarit

Kuka sanoi, että rakas pääntie oli tarkoitettu vain juhlamekkoihin? Tämä häät haalari rocks kulta pääntie ja virtaava palazzo tyyliin pohjat. Käytä sitä morsiusneitojen haalareina tai pukeutuvina haalareina häihin.

6. Olkaimeton morsiushaalari:

Olkaimeton morsiushaalari

Olkaimeton ulkonäkö näyttää myös hyvältä tässä valkoisessa häähaalarissa, eikö niin? Kermanvärinen tai jopa tumma kukkakuvio terävillä olkaimettomilla tai yksinkertaisilla putkikuvioilla näyttävät yhtä hyviltä kuin toiset. Tämä numero on hyvä käyttää, vaikka olisit morsian, kunniapiika tai morsiusneito.

7. Tilavat morsiamen haalarit:

Tilavat tyylikkäät morsiamen haalarit

Tämä numero on hitti kaikilla muotimarkkinoilla, kun on kyse haalareiden käyttämisestä häissä juuri nyt. Satiini viimeistely, laskeutuvat juoksevat kuviot ja suuret hihat ovat kaikki upein ulkonäkö, jonka hääjuhlan nainen haluaisi.

8. Valkoiset rajatut pitsi -morsiushaalarit:

Valkoiset rajatut pitsi -morsiushaalarit

Valkoiset rajatut pitsihaalarit ovat toinen trendi, joka on yllättävän hyvä juuri nyt. Pitsi ja selkeä kuvio, rajattu ulkoasu ja kauniisti istuva muotoilu ovat vain tyylikkäitä, ei ole muuta sanaa sille.

9. Klassiset pitsi riimu takaisin morsiamen haalarit:

Klassiset pitsi -riimu -morsiushaalarit

Tämä on toinen klassinen haalari. Kermanvärinen pitsi ja riimu selässä on klassinen haalari -hääpuku, joka näyttää vieläkin kauniimmalta, kun se asennetaan haalariin. Yhdistä se klassiseen ranskalaiseen updoon, ja olet hyvä mennä, upeasti yksinkertainen!

Valkoisten tai vastaavan väristen haalarien käyttäminen häissä on uusi suuntaus tulevalle hääkaudelle. Valkoiset mekot, vaikka ne ovat edelleen kauniita ja perinteisiä, on virallisesti korvattu! Morsiamet voivat käyttää puhtaita valkoisia tai kukkakuvioisia haalareita, kun taas morsiusneitot voivat rokkailla pastelliväreillä tai jopa tummemmilla väreillä morsiusneitojen haalarissa.