15 parasta mukavaa Blue Loaferia Intiassa

Sininen on lempiväri, josta useimmat miehet ja naiset pitävät. Se sopii hyvin useimpien vaatteiden, erityisesti farkkujen kanssa. Sininen loafer on ihana kenkä, joka on mukava ja jota monet käyttävät. Koska se on luistamaton kenkä, se on helppo irrottaa ja laittaa päälle. Tässä näkyvät siniset leivonnaiset ovat erilaisia ​​tyylejä ja malleja. Sininen väri voi olla tumma tai vaalea. Valintasi mukaan voit ostaa nämä siniset leivonnaiset ja näyttää erikoiselta. Voit käyttää näitä kenkiä juhla- ja vapaa -ajan asusteisiin. Loaferityypit antavat sinulle mahdollisuuden käyttää niitä mihin tahansa tilaisuuteen.

Siniset Loaferit

Uusimmat siniset värisävyt eri malleissa:

Tässä on luettelo Top 15 Blue Loafersista.

1. Metalli -siniset Loaferit:

Metallinsiniset Loaferit

Sininen loafer on tyylikäs lisävaruste, jota voit käyttää rentoihin retkiisi. Sinisessä loaferissa on metallinen solki, joka näyttää varsin upealta. Tämä loafer on loistava kenkä, jota voit käyttää päivittäisessä käytössäsi sellaisenaan. Tyylikäs loafer on väriltään täydellinen.

2. Penny Loafers:

Penny Loaferit

Kokeile näitä mukavia tummansinisiä nahkaisia ​​naisten vaatteita, jotka ovat tyylikkäitä. Yksinkertainen muotoilu on loistava naisille. Kengät ovat mukavat ja niitä voidaan käyttää päivittäisessä käytössä. Edessä oleva yksinkertainen lukko toimii suunnittelun elementtinä.

3. Royal Blue Loaferit:

Royal Blue Loaferit

Hanki nämä erittäin viileät kuninkaalliset leivonnaiset, jotka ovat silmiinpistäviä. Mukavat kengät voivat myös kääntää päät. Tämän kuninkaallisen loaferin edessä on myös yksinkertainen metallisolki. Tyylikkäät kengät sopivat täydellisesti rentoihin juhliin ja juhliin.

4. Mokkanahkakengät:

Mokkanahkakengät

Sininen mokkanahka on klassinen pala, jonka voit omistaa. Näitä leivonnaisia ​​on saatavana useissa eri väreissä, mutta sininen väri on juuri oikea. Edessä ommellut yksinkertaiset hihnat tekevät tästä lompakosta välttämättömän kokoelmassasi. Kokeile mokkamateriaalia sen pehmeyden vuoksi.

5. Piikit Blue Loafers:

Piikit Blue Loafers

Hanki tyylikäs ja rohkea näissä tummansinisissä kengissä, jotka ovat täydellisiä. Sinisten leivonnaisten takana on solki. Etupuolella on metalliset piikit, jotka ovat rohkeita ja rohkeita. Voit valita nämä leivonnaiset erityistilaisuuksiin ja yöjuhliin.

6. Tupsu Loafers:

Tupsu Loaferit

Klassinen muotoilu on sininen naamiaisasu, jossa on tupsut kengän edessä. Näitä leivonnaisia ​​on monenlaisia, mutta tupsut ovat aina osa etuosaa. Leivonnaisista voidaan tehdä pitkä tai lyhyt tyyli. Voit lisätä hapsut läpällä edessä.

7. Casual Blue Loaferit:

Rento sininen Loaferit

Rento sininen loafer, jonka saat, on jotain, jota voidaan käyttää mihin tahansa tilanteeseen. Nämä rennot siniset leivonnaiset ovat väriltään tummansinisiä ja tyylikkäitä. Heillä on yrityksen logo sivussa ja nimi brodeerattu takana.

8. Hevosen bitit

Hevosen bitit

Tummansininen loafer hevosen bitillä on toinen hieno idea. Nämä upean näköiset leivonnaiset ovat erityisen tyylikkäitä ja hienostuneita. Voit käyttää näitä satunnaisiin tai osittain muodollisiin tilaisuuksiin. Leivonnaiset ovat kirkkaita ja rohkeita.

9. Slip on Loafers:

Liukua Loafers

Useimmat vapaa -ajan kenkä, josta useimmat nuoret pitävät, on lippalakkien liukuminen. Nämä vaaleansiniset leivonnaiset ovat eri tyylejä. Jotkut ovat maalaismaisia ​​ja toiset yksinkertaisia. Ahdistunut ilme on myös jotain, jota useimmat nuoret pitävät parempana.

10. Kirjontakengät:

Kirjontakengät

Hullu kenkä, joka on ylellinen, on samettinen loafer, joka on myös brodeerattu. Upeat kirjontakuviot leivonnaisissa tekevät niistä erottuvia. Voit saada nämä upeat mallit mittatilaustyönä tai voit saada ne verkossa. Kirjonta tehdään yleensä kultaisella langalla, joka näyttää hyvältä sinistä vasten.

11. Knot Blue Loafers:

Knot Blue Loafers

Viileä muotoilu, jota käytetään sinisissä leivonnaisissa, on solmu. Loaferin etuosa on kiinnitetty sinisellä köydellä, joka on solmittu jouseen. Tämä on hienostunut ja tyylikäs. Saat nämä leivonnaiset tummansinisellä tai vaaleansinisellä värillä.

12. Nahkasiniset Loaferit:

Nahkasiniset Loaferit

Nahkaa on eri värejä. Tämä sininen nahkainen loafer tekee siitä virallisen kulumiskengän. Tummansininen nahkakenkä on kiillotettu parhaaseen kiiltoon. Näitä saa myös oxford -tyylillä. Kokeile nahkaisia ​​leivonnaisia ​​muodollisen kosketuksen saamiseksi.

13. Canvas Blue Loaferit:

Canvas Blue Loaferit

Kangasmateriaali on loistava kohde kenkiin. Kaikkein mukavat ja päivittäiset kengät ovat kangasta, joka on hengittävä. Siniset kangasloaferit ovat enimmäkseen nuorten suosikki. Sinisen ja valkoisen pohjan yhdistelmä on tyyli, joka ei haalistu.

14. Double Monk Strap Loaferit:

Double Monk Strap Loaferit

Munkkihihnan muotoilu on klassikko loafereissa. Kaksinkertainen munkkihihna antaa sinulle enemmän muodollista ulkoasua. Tämä sininen munkkihihnan loafer on mitä sinun pitäisi saada muodollisiin kokouksiin sekä rentoihin retkiin. Kaksinkertainen hihnan muotoilu on varsin tyylikäs ja rohkea.

15. Joustavat siniset Loaferit:

Joustavat siniset Loaferit

Nämä joustavat siniset leivonnaiset ovat loistava tapa käyttää urheilutyylisiä kenkiä. Ne ovat mukavimpia, koska ne sopivat hyvin jalkatilaan. Niitä voidaan venyttää ja siirtää helposti. Tämä tekee siitä parhaan toiminnan. Sininen väri ja valkoinen kontrasti ovat myös hyvä idea.

Siniset leivonnaiset ovat loistava tuote kokoelmassasi. Voit ostaa nahkaa, mokkaa, samettia tai jopa kangasta. Lippikset ovat täydellisiä ajamiseen, urheilutoimintaan ja jopa virallisiin kokouksiin. Sininen loafers sopii parhaiten sekä miehille että naisille. Löydät sinisten leivonnaisten tyypit laajaksi. Siniset leivonnaiset ovat juhlapuvut, ja väri sopii täydellisesti mihin tahansa asuun.