9 naisten puuvillahousua Hanes -pikkuhousut tavallisissa ja monivärisissä

Hanes brändinä on ollut alusvaatesegmentissä monta vuosikymmentä. Tämä brändi valmistaa parhaita alusvaatteita, ja siksi naiset rakastavat sitä ympäri maailmaa. Täältä löydät suosikkibrändisi useista eri tyypeistä. Katso näitä Hanesin tarjoamia pikkuhousutyylejä ja voit sitten saada ne kokosi mukaan. Valitse painetuista tai kiinteistä hanes -pikkuhousuista, jotta voit tuntea olosi seksikkääksi ja nuoreksi. Jokainen näistä antaa sinulle upean tunteen ja on täydellinen päivittäiseen käyttöön.

Paras puuvilla Hanes -pikkuhousut naisille:

Katsotaanpa 9 parasta naisten hanes -pikkuhousua eri tyyleissä sanavaatteen lisäämiseksi.

1. Yksinkertainen Hanes -pikkuhousut:

Yksinkertainen Hanes -pikkuhousut

Mukavimmat käyttää yksinkertaisia ​​Hanes -pikkuhousuja, joissa on korkea vyötärö. Tämä housutyyli on klassinen ja siksi sitä käyttävät monet kaikenkokoiset. Löydät niitä kaikissa väreissä ja kooissa. Hanki tämä puuvillainen housu koko päivän mukavuuteen ja helppouteen.

2. Hanes -alushousut:

Hanes -alushousut

Puuvilla on paras materiaali käytettäväksi suurimman osan vuodesta. Tämä materiaali on hengittävä ja toimii parhaiten kesäisin. Valitse Hanes -puuvillahousut kesäksi ja myös ympäri vuoden.

3. Hipster Hanes -pikkuhousut:

Hipster Hanes -pikkuhousut

Hipsterit ovat toinen tyyli, jota naiset käyttävät. Tämä tyylikäs housu on lantiolla ja näyttää seksikkäältä ja tyylikkäältä. Hanes -naisten pikkuhousut ovat saatavana printteinä ja jopa kiinteinä.

4. Bikinit Hanes -pikkuhousut:

Bikinit Hanes Sukkahousut

Bikinityyli on hyvin nuorekkaan näköinen, ja kaikki tykkäävät tämän tyylin Hanes -naisten pikkuhousuista. Pikkuhousuja on saatavana eri väreissä ja kuvioissa. Voit ostaa niitä myös 3 tai 5 pakkauksessa.

5. Plus -koko Hanes -pikkuhousut:

Plus -kokoiset Hanes -housut

Hanes palvelee kaikkia naisia ​​ja heidän eri kokojaan. Naisten Hanes plus size -housut sopivat täydellisesti plus -kokoisten naisten kaariin. Tässä käytetty materiaali on pehmeää ja joustavaa. Saat hyvän pehmeyden ilman epämukavaa tunnetta.

6. Boyshort Hanes -pikkuhousut:

Boyshort Hanes Sukkahousut

Poikien lyhyen tyylin Hanes -pikkuhousut ovat erittäin seksikkäitä ja mukavia samaan aikaan. Pikkuhousut ovat raitoja ja kiinteitä. Puuvillaiset housut Hanes do sopivat poikien lyhyeen tyyliin.

7. Saumaton Hanes -pikkuhousut:

Saumaton Hanes -pikkuhousut

Naisten Hanes -pikkuhousut tulevat nyt myös saumattomasti. Tämä tarkoittaa, että kuminauhaa ei ole, eikä se näy käyttämissäsi vaatteissa. Kokeile tätä tyyliä ja käytät sitä hahmosi halaileviin vaatteisiin.

8. Hi-Cut Hanes -housut:

Hi-Cut Hanes-pikkuhousut

Näitä hienoja Hanes-pikkuhousuja on saatavana eri väreissä ja tulosteissa. Normaalit värit ovat Hanesin valkoiset pikkuhousut ja Hanesin vaaleanpunaiset pikkuhousut. Nämä ovat suosituimpia, koska nämä ovat suosittuja tyttöjen värejä.

9. Venyttää Hanes -pikkuhousut:

Stretch Hanes -pikkuhousut

Toinen kuuluisa väri, jota nyt halutaan, on musta. Tämä Hanesin musta housut on valmistettu stretch -bikinityylistä. Tämä on erittäin mukava ja näyttää seksikkäältä ja tyylikkäältä. Tällaiset mustat pikkuhousut ovat hyvät mukavat matkustettaessa naisille.

Hanes -pikkuhousut ovat upea tuote, jota useimmat naiset ovat rakastaneet. Tämä tuote kannattaa ostaa, ja voit valita laajasta valikoimasta saatavilla olevia tyylejä. Voit saada joko bikinit, hi-cut, boy short, jne. Ja jokaisessa näistä on tulosteita ja kiinteitä aineita. Kun jotkut tytöt tuntevat olonsa epämukavaksi kuukausittain, he voivat käyttää mustanväristä kuviota tämän tyylisissä pikkuhousuissa. Jokainen yritys yrittää antaa parasta asiakkailleen, joten hanki Hanes -pikkuhousut valintasi mukaan.