30 trendikästä tyylikästä ja erityyppistä kenkämallia

Joka päivä meidän on pakko peittää jalkamme kiireisen arkielämän aikana ja toimistoilmapiirissä. Antaa hyvän suojan ja esittelee nykyisen trendin yllään hyvä kenkäpari, joka koostuu Quartersista, Vampista, joka yhdistää neljäsosaa ja vyötärön. joka täydentää asuamme ja etenevää muotisuuntausta, on erittäin tärkeä ja merkittävä rooli johtamisessa tai elämässä. Kauan on mennyt arvailla, minkä tyyppiset kengät kuuluvat osaan maailmaa, nykyään me kaikki päivitetään monenlaisilla kengän malleilla ja kuvioilla. Ruotsin nahkaa tai Britisherin Oxford -kenkiä on saatavana myös missä tahansa päin maailmaa.

30 trendikästä tyylikästä ja erilaista kenkämallia

Osoittaa tunnetut ja tuntemattomat kenkämallit, joista on varmasti hyötyä sekä miehille että naisille selvittääkseen, mitkä suunnittelukengät sopivat asuunsa. Vilkaisu tästä artikkelista keventää tietämystämme tunnetuista ja tuntemattomista tosiasioista kengistä.

Uusimmat ja parhaimmat kenkämallit miehille ja naisille muodissa:

Meidän on tarkasteltava 30 parasta kenkämallia.

1. Naisten rento Oxfords -kenkä:

Naisten rento Oxfords -kenkä

Oxford -kengissä on kaksi neljäsosaa ja vamp -kuvio, jonka pitsin ulostulot on ommeltu vampin alle, mikä muodostaa suljetun nauhaverkon. Yleisimmin käytetty juhla- ja vapaa -ajan kenkiä. Naisille rento Oxford -kenkä sopii hyvin farkun ja topin kanssa.

2. Derbyn muodollinen miesten kenkä:

Derbyn muodolliset miesten kengät -2

Derby -kenkä on seuraavaksi suosittu Oxford -kenkä. Derby -mallissa pitsisilmukka ommellaan vampin päälle luoden avoimen pitsijärjestelmän. Muodolliset kengät sopivat hyvin miehille, joilla on muodollinen puku

3. Satulan syy -miesten kengät:

Satula Causal Miesten kenkä -3

Kengän etuosa on peitetty kontrastivärisellä materiaalilla, joka muodostaa satulan muotoisen, kun se ommellaan vampin ja kengän neljänneksen ympärille. Tämäntyyppiset kengät on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka on kiiltävä.

4. Monk Miesten kengät:

.Monk Miesten kengät -4

Miesten, jotka ovat kyllästyneet kengännauhoihin, tämä suunniteltu kenkä antaa sinulle helpotusta. Kenkä on kiinnitetty soljella. Kenkä on varustettu vyöllä, jonka vyöt on kiinnitetty soljilla. Materiaalina käytetään nahkaa tai nahkaa. Tämäntyyppisiä kenkiä käytetään sekä muodollisissa että puolimuodollisissa kengissä.

5. LED -valaistut naisten lenkkarit:

LED -valaistut naisten lenkkarit -5

LED -kengät eivät ole vain suosittuja lapsille vaan myös nuorille tytöille ja naisille. LED -putki kulkee ulkopohjan ympärillä. LED -väri voi olla yksivärinen tai monivärinen. Tämän tyyppistä lenkkaria käytetään yleisesti juhlavaatteina.

6. Slip on miesten vene kenkä:

Luistella miesten venekenkiä -6

Ilman pitsiä kengät ovat joka päivä mukavat sekä miehille että naisille. Tällaisessa pitsittömässä kenkäsuunnittelussa on venekenkä. Tämä malli oli todella suunniteltu käytettäväksi veneilyyn liukumisen välttämiseksi, ja muotoilusta tuli muotiasusteena miesten keskuudessa. Kengän sivussa on pitsi, joka muistuttaa myös pitsikenkiä.

7. Tavallinen musta nilkkapituinen miesten kangaskenkä:

Tavallinen musta nilkkapituinen miesten kangaskenkä -7

Nilkkapituisia kenkiä käyttävät nykyään yleisemmin nuoret pojat ja miehet vapaa -ajan asusteina tai juhlavaatteina. Kengänpäällinen ulottuu nilkan tasolle ja housut työnnetään päällykseen, jotta muotoilu ei peity.

8. Värilliset Canvas -naisten kengät:

Värilliset Canvas -naisten kengät -8

Canvas -kenkiä pidettiin koulukenginä, mutta tämä käsite on kadonnut sen jälkeen, kun suunnittelijat ovat luoneet naisille uudet kengät, joissa on kangasmateriaali, joka on suunniteltu kantapäällä tai värikkäästi tämän materiaalin päällä..

9. Nahka Loafer Miesten kengät:

Nahkainen Loafer -miesten kenkä -9

Loaferit ovat eräänlainen luistin vapaa -ajan nahkakengissä, jotka on suunniteltu miehille. Loaferit ovat yleensä joustavia, kun niitä käytetään kaareutumalla jalan kaarevuuden ympärille. Tämäntyyppinen liukuva kenkä on valmistettu nahasta, joka voi olla mitä tahansa väriä.

10. Unisex tenniskenkä:

UniSex -tenniskenkä -10

Tenniskenkiä pidettiin kalliina kenkäsynninä viime vuosina. Nyt viime vuosina sekä miesten että naisten urheiluhullun vuoksi riippuvuus tenniskengistä on lisääntynyt. Tärkein tärkeä tosiasia on, että pohjan tulee estää luistelu nopeiden liikkeiden aikana pelin aikana. Paras kuviollinen pohja on kalanruotokuvio iskunvaimentimilla ja kengän yläosa nailonia.

11. Unisex joustava juoksukenkä:

Unisex joustava juoksukenkä -11

Joustavat kengät ovat mukavimpia kenkiä urheilulajeille, ja niitä voidaan käyttää myös päivittäisinä kenkiin sekä rento farkku että miesten ja naisten t-paita. Näiden kenkien pohja on valmistettu joustavasta kumipohjaisesta materiaalista, jolla on myös iskunvaimennusvoima. Niille, jotka saavat kantapään kipua kovan pohjan takia, tällainen kenkä on paras.

12. Miesten työsaapas:

Työsaappaat miehille

Ennen vanhaan miehillä oli käytössään työsaappaat, jotka kestävät kehon painon koko päivän ajan ihmisille, joilla on seisova työ. Silloin oli saatavilla tämä erikoissuunniteltu kova pohjallinen kenkä. Sitten näiden saappaiden muotoilu tuli tunnetuksi muotiteollisuudessa, sitten värillisistä ja suunnitelluista saappaista tuli trendi.

13. Shiny Rain Nilkkapituiset saappaat naisille:

Kiiltävä sade nilkkapituinen saappaat naisille -12

Sadepäivänä tytöt haluavat välttää korkokenkiä ja vettä imeviä kenkiä, mutta mieluummin käyttävät trendikkäitä ja mukavia vedenpitäviä kenkiä. Yksi tällainen malli on kiiltävät kuviolliset saappaat, jotka peittävät nilkan. Yleisin väri on musta ja matala kantapää.

14. Miesten vaelluskengät:

Miesten vaelluskengät

Tämä kestävä kenkä tukee vakaasti jalkoja vaelluksen aikana ja vaellus- ja vaellusurheilua harrastavien miesten suosituimpia kenkiä. Tämän tyyppisten kenkien pohjassa on monia uria, jotka antavat otteen luistamista ja putoamista vastaan.

15. Nilkan pituus miesten saappaat:

Nilkan pituus miesten saappaat -15

Miehet pitävät myös jalkojen yläpuolella olevista saappaista, jotka sopivat parhaiten taitettuun farkkuun tai kärjissä haalistuneeseen revittyyn farkkuun. Saappaat on valmistettu eri materiaaleista, joissa on pitsi lukitusjärjestelmä tai joustava järjestelmä tai vetoketju saappaiden sivussa. Miehet, jotka pitävät kuviollisesta materiaalista, markkinoilla on myös vaihtoehto suunnitelluille saappaille.

16. Golden Wing Tennarit naisille:

Naisten kulta -siipi lenkkarit -16

Lenkkarit ovat mukavimmat kengät urheilukengän vieressä. Jotta se olisi värikkäämpi ja luotu nykyaikaisempi muotoilu, suunnittelijat keksivät kultaisen värin materiaalia lenkkarille, jonka siipimuotoilu on kengän sivuilla. Tämäntyyppiset lenkkarit on käytetty juhlien aikana erottumaan joukosta.

17. Unisex rei’itetyt lenkkarit:

Unisex -rei'itetyt lenkkarit -17

Nuoret käyttävät nykyään yleisesti rei’itettyjä lenkkaria, mikä on erittäin mukavaa kaikenlaiseen urheilutoimintaan. Tämän materiaalin kevyen ja joustavan luonteen ansiosta se antaa paljon tilaa varpaiden sormien ympärille ja auttaa imemään hikeä.

18. Polven pituus kestävä miesten saappaat:

Polvipituinen kestävä miesten saappaat -18

Tämä kestävä saapas polviin asti antaa cowboy -vaikutelman. Pojat käyttävät tämän tyyppistä näyttelyä kaikenlaisiin juhliin tai teemajuhliin, joita käytetään yhdessä nahkahousujen ja valkoisen paidan kanssa.

19. Polvipituinen saappaat kantapäällä naisille:

Polvipituinen saappaat korkoilla naisille -19

Talvella tätä polvipituista saapasta käytetään yleisesti: näiden saappaiden valmistuksessa käytetty materiaali on samettimateriaalia tai synteettistä kangasta. Yleisimmät värit ovat musta, beige ja ruskea. Tytöt yhdistävät tällaiset saappaat mekkoon, farkkuun tai shortseihin.

20. Naisten talvikengät:

Naisten turkisjalkineet

Turkkikangas antaa lämpöä ja viihtyisyyttä, kun sitä käytetään talvikaudella. Turkkimateriaali asetetaan kengän sisään pohjaan ja nähdään myös kengän ulko -osan ympärillä nilkka -alueen ympärillä.

21. Naisten kiilakorkoiset lenkkarit:

Naisten kiilakorkoiset lenkkarit -21

Kiilat ovat yksi tytöille saatavilla olevista kantapäämallisista sandaaleista. Tätä kiilakuviota käytetään korkokenkeinä lenkkarikengissä, jotka yleensä tulevat tasaiselle alustalle. Kiilat ovat paksu pohja kantapää kengän pohjan kärjen korkeus pienenee. Myymälän värit ovat hopea, kultainen, vaaleanpunainen.

22. Pointed Edge muodolliset mustat kengät miehille:

Pointed Edge muodolliset mustat kengät miehille -22

Tämä teräväreunainen kenkämalli oli suosittu kuninkaiden keskuudessa muinaisina aikoina kola -puhtailla sandaaleilla. Samaa mallia käytetään muodollisten kenkien luomiseen, joissa on terävät kärjet tai miekkakalan kärki ja jotka voidaan sitoa pitsiä tai liukua kuvioon. Yleisesti saatavilla olevat värit ovat musta, ruskea ja punaruskea.

23. Brogues -kengät naisille:

Brogues Naisten kengät pitsillä -23

Brogues-kengät ovat suunniteltuja kenkiä, joita voidaan käyttää osittain muodollisina ja vapaa-ajan vaatteina. Tämäntyyppisissä kengissä kengän yläosassa on rei’itettyjä malleja etuosien, yläosan ja vamp -alueen ympärillä. Yleisimmät värit ovat musta, ruskea, pullonvihreä ja vaaleanpunainen.

24. Velcro kenkä naisille:

Velcro kenkä naisille -24

Sen sijaan, että ottaisit aikaa sitoa pitsiä tai vaikeuksia liukua jaloissa kengän liuskan sisällä, tämä tarrakiinnitysmenetelmä kiinnittää kengät naisilla valtavasti. Kengän väri voi olla valkoinen, musta tai mikä tahansa. tarranauhakiinnitys kengän vamp -alueella.

25. Mesh -työstetyt naisten lenkkarit:

Mesh toimiva naisten lenkkari -25

Mesh -työstetty kangaskenkä on mukava kenkä, kuten rei’itetty kenkä, joka imee hikeä ja estää hikeen aiheuttamaa huonoa hajua. Verkko on suunniteltu värikkäälle nailonkankaalle ja ommeltu lenkkariin.

26. Slip-On Back Open Formal Miesten kenkä:

Slip -On Back Avoin muodollinen miesten kenkä -26

Tämä on miesten yleisimmin käytetty kenkä, koska se on mukava ja helppo käyttää kiireisen työpäivän aikana. Musta väri on kuuluisa muodollisista näkymistään ja nämä mustat kengät ovat saatavana erilaisina viimeistelyinä, kuten tylsänä, kiiltävänä tai mattapintaisena.

27. Suunniteltu Loafer naisille:

Suunniteltu Loafer naisille -27

Loafers on myös luistin kenkä odottaa tämän kengän muotoilu on erilainen. Pohja on valmistettu muovista, jossa on uria, ja kengän päällisenä käytetään nahkakumimateriaalia. Suunniteltu naisille tarkoitettu nahkasohva voidaan suunnitella käyttämällä väriyhdistelmää ja pitsiä kulmissa.

28. Naisten balettikengät:

Naisten balettikengät -28

Nuoret tytöt, jotka ovat balettitanssijoita, käyttävät joustavaa balettikenkää, jonka päällä on satiinipäällyste. Tämä muotoilu inspiroi suunnittelijoita luomaan balettikenkiä satunnaisena kulumisena. Suurin ero on joustava kuvio, joka kulkee kengän sisäkärkien ympäri tasaisella pohjalla. Tasaisen ja ohuen pohjan vuoksi sitä ei suositella päivittäisiksi kenkäiksi.

29. Slip-On naisten tennarit:

Slip -On naisten tennarit -29

Tennarit ovat saatavana myös pitsiä, jotka ovat erittäin helppoja käyttää. Tämän tyyppisten lenkkarien kantapää on valkoinen, valmistettu kumipohjaisesta materiaalista. Kantapään korkeus vaihtelee. päällä tai ilman rei’itystä tai synteettistä materiaalia.

30.Bordell Creeper Miesten kenkä:

Brothel creeper Miesten kenkä -30

Tämän tyyppisiä kenkiä käytettiin toisen maailmansodan aikana, josta tuli myöhemmin muodikkaita jalkineita ainoan suunnittelun vuoksi. Näiden kenkien kantapää on valmistettu kovasta kreppimateriaalista ja kengänpäällinen on valmistettu mokkanahasta. Miehet käyttävät sitä vapaa-ajan asusteena farkun ja t-paidan kanssa.

Kuten lueteltu, saatavilla on Humpty -kokoinen kenkäsuunnittelu, mutta oikean valitseminen kaikenlaisiin tilaisuuksiin tai päivittäiseen työhön on tärkeä ominaisuus, joka on huomioitava jalkojen loukkaantumisen estämiseksi. Monet vammat johtuvat viallisista kengistä. Yksi tavallisista kengän koon ja muodon aiheuttamista ongelmista on jännetulehdus. Juoksijoille ja urheilullisille ihmisille on parasta valita rei’itetty kenkä, jossa on pehmeä pohja. Päivittäisiksi toimistovälineiksi on valittava muodollinen kenkä, joka puree varvassormen, joten kenkiä kokeillaan ennen niiden omistamista. Leveillä jaloilla miesten ja naisten teräväkärkisiä kenkiä tulee välttää, jotta varpaiden sormet eivät puristu. Päivittäinen kävely hyvällä kenkäparilla on parempi kuin istuva idoli.