9 εκπληκτικές κάλτσες για τρέξιμο και χαλάρωση

Οι κάλτσες των ποδιών είναι το πιο υποτιμημένο είδος στην οικογένεια των κάλτσες. Αν και μπορεί να φαίνονται άβολα ή περιοριστικά, έχουν πολλά οφέλη. Αυτές οι κάλτσες βοηθούν στην ευθυγράμμιση κάθε δακτύλου, μειώνουν την τριβή, δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Οι κάλτσες βοηθούν επίσης στην πρόληψη της προστασίας από φουσκάλες, επιτρέπουν τη συνολική χρήση των ποδιών και απορροφούν την υγρασία. Αυτές οι κάλτσες έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών και διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους υφασμάτων, χρώματος, μεγέθους και σχεδίων.

Καλύτερες κάλτσες ποδιών για γυναίκες και άνδρες:

Εδώ είναι οι κορυφαίες 9 κάλτσες για άνδρες, γυναίκες και παιδιά,

1. Πλήρεις κάλτσες αστραγάλου:

Πλήρεις κάλτσες αστραγάλου

Οι κάλτσες αστραγάλου είναι ιδανικές για ένα απλό βράδυ ή μια μέρα γεμάτη περιπέτεια. Αυτές οι κάλτσες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην φυσική κίνηση και επιτρέπουν καλύτερο κράτημα. Οι τοξωτές γόβες μειώνουν το τσαλάκωμα και εμποδίζουν τις κάλτσες να γλιστρήσουν.

2. Κάλτσες αστραγάλου μισού δακτύλου:

Κάλτσες αστραγάλου μισού δακτύλου

Πολλοί δεν προτιμούν να φορούν κάλτσα κατά τη διάρκεια αθλητικών ή άλλων δραστηριοτήτων, λόγω της αίσθησης του περιορισμού. Half Toe ή toe λιγότερες κάλτσες είναι μόνο οι εναλλακτικές λύσεις για αυτό το δίλημμα. Ο σχεδιασμός του ανοιχτού ποδιού δίνει μια ξυπόλυτη εμπειρία μαζί με την άνεση από τη χρήση κάλτσες.

3. No Show Toe Socks:

No Show Toe Socks

Δεν πρέπει να υπάρχουν κάλτσες για όλα τα καλοκαίρια. Αυτές οι κάλτσες συνδυάζονται καλύτερα με loafers ή παπούτσια για σκάφη. Αυτές οι μοντέρνες κάλτσες βοηθούν στην πρόληψη της μόλυνσης λόγω εναπόθεσης υγρασίας στα πόδια.

4. Κάλτσες με γόνατο με ψηλά δάχτυλα:

Κάλτσες γόνατος με ψηλά δάχτυλα

Οι κάλτσες ψηλά στο γόνατο είναι το κύριο συστατικό κάθε συνόλου παιχνιδιών. Οι αθλητές είναι στα πόδια τους ως επί το πλείστον κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτές οι κάλτσες προστατεύουν τα πόδια και βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Αυτά δίνουν στον αθλητή αρκετό χώρο για πλοήγηση και μείωση της τριβής από το τρίψιμο μεταξύ τους. Οι ψηλές κάλτσες στο γόνατο είναι κάτι περισσότερο από μια μόδα για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

5. Κάλτσες με επένδυση:

Κάλτσες με επένδυση δακτύλων

Οι κάλτσες είναι ο καλύτερος φίλος των δρομέων και οι κάλτσες με επένδυση είναι ένα κορυφαίο στοιχείο λίστας για αυτούς. Η υγεία των ποδιών είναι μια σημαντική πτυχή όλων των αθλητών και ιδιαίτερα για εκείνους που αγωνίζονται επαγγελματικά. Η κάλτσα με τα δάχτυλα έχει αναπνεύσιμο πλέγμα που αφήνει την υγρασία να περάσει από το παπούτσι. Αυτές οι κάλτσες βοηθούν στην πρόληψη της τριβής του δέρματος, φουσκάλες, πρήξιμο και προσδίδουν ένα πολύ απαραίτητο κράτημα. Δεν είναι περίεργο που αυτές οι κάλτσες για τρέξιμο είναι ότι πρέπει για όλους τους αθλητές.

6. Κάλτσες από μάλλινα δάχτυλα:

Μάλλινες κάλτσες ποδιών

Ο χειμώνας είναι η εποχή που το σώμα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα. Φορώντας βαμβακερές κάλτσες θα προκαλέσει στα πόδια να ιδρώσουν το χειμώνα αφήνοντάς το κρύο και υγρό. Οι μάλλινες κάλτσες μονώνουν και απορροφούν την υγρασία από τα πόδια. Το μαλλί είναι επίσης φυσικά αντιβακτηριακό και ανθεκτικό στην οσμή, το οποίο αποτελεί πρόσθετο πλεονέκτημα.

7. Κάλτσες από βαμβακερά δάχτυλα:

Κάλτσες από βαμβακερά δάχτυλα

Η ζέστη και η υγρασία είναι συνώνυμα της καλοκαιρινής περιόδου. Τα πόδια πρέπει να αναπνέουν επιπλέον το καλοκαίρι. Το βαμβάκι είναι το πιο προτιμώμενο ύφασμα για τα καλοκαίρια και αυτό ισχύει και για τις κάλτσες. Χρησιμοποιήστε βαμβακερές κάλτσες σε ζεστό καιρό για να αποφύγετε την εναπόθεση υγρασίας στα πόδια για να αποτρέψετε βακτηριακή, μυκητιακή ή παρόμοια μόλυνση που σχετίζεται με υγρά και δύσοσμα πόδια.

8. Κάλτσες Crew Toe:

Κάλτσες Crew Toe

Οι κάλτσες πληρώματος είναι τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα επαγγελματικά ρούχα σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν τουλάχιστον δέκα έως δώδεκα ώρες στο χώρο εργασίας τους και πολλοί από αυτούς στα πόδια τους. Αυτές οι κάλτσες παρέχουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα σε σύγκριση με την παραδοσιακή φθορά και συμβάλλουν στη μείωση των κροτώνων και άλλων κοινών προβλημάτων που σχετίζονται με τα πόδια. Μην ξεχάσετε να γεμίσετε την ντουλάπα σας με αυτές τις πέντε κάλτσες.

9. Αντιολισθητικές κάλτσες δακτύλων:

Αντιολισθητικές κάλτσες ποδιών

Αυτές οι ειδικά σχεδιασμένες κάλτσες έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τον κίνδυνο ολίσθησης. Αυτές οι ατομικές κάλτσες των δακτύλων είναι επενδεδυμένες με λαστιχένια λαβή και είναι ιδανικές για παιδιά και ηλικιωμένους. Θυμηθείτε να εξοπλίσετε μικρούς και μεγάλους με αυτήν την επιπλέον φροντίδα.

Οι κάλτσες των ποδιών σήμερα είναι διαθέσιμες σε κάθε χρώμα, μοτίβο και ύφασμα. Είναι τέλεια unisex και πρέπει να έχουν για κάθε εποχή και περίσταση. Συγκεντρώστε αυτές τις κάλτσες για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.