Inslagning av halloween godis – kreativa idéer och instruktioner

Halloween godis inslagning-papper-häxa-hattar-pyssla-kreativa-idéer

Varje år för Halloween klär sig barnen ut som häxor, trollkarlar, vampyrer och spöken och går från dörr till dörr för att be om “trick or treat”. För att du inte ska få en “godbit” bör du förbereda dig väl genom att köpa godis till grannarnas barn eller genom att förbereda dem själv. Du kan hitta originella idéer om hur du behåller de små Inslagning av halloween godis kan och därmed ge stor glädje åt barnen.

Packa bara in halloween godis

Slå in halloween godis-lätt-pappers-påsar-tinker-skrämmande-dekorera

Förpackningen av godiset till Halloween ska inte nödvändigtvis vara dyrt och ta mycket tid. Istället kan du göra din egen originalförpackning av enkla material och ha kul att göra det. Be barnen om hjälp och skapa ett kreativt DIY -projekt för hela familjen.

Inslagning av halloween godis med papper

Halloween godis roliga-pack-väskor-gör-det-själv-pyssel-mönster-idéer

Det enklaste sättet att slå in Halloween -godis är med papper. Du kan använda den för att göra enkla påsar och påsar själv och fylla dem med choklad, slickepinnar, godis och andra söta saker du väljer. Rätt dekoration är mycket viktigt för förpackningen. Designa de självgjorda påsarna som spöken, vampyrer, fladdermöss eller något annat Halloween-motiv så att de är i linje med semesterstämningen.

Tinker kreativ förpackning själv

Halloween godisförpackning-idéer-toalett-rull-tinker-dekorera

Godisförpackningen för Halloween ska vara kreativ och ha en liten skrämmande faktor. Här menas dock inga blodiga och fruktansvärda mönster, utan snarare motiv som monster och spöken som ser snygga och otroligt vackra ut samtidigt.

Halloween godisförpackningar gjorda av billiga material

Linda in godis-original-billigt-toalettpappersrullar-krydda det

Du kan skapa kreativa förpackningar för halloween godis själv av enkla material som alla har hemma och färgglatt papper. Dessa söta godisförpackningar är gjorda av tomma toalettpappersrullar, som dekoreras med färgat papper och slutligen görs till godis med cellofan.

Att göra skolkottar för halloween godis

halloween-godis-förpackning-halloween-skolväska-gör-det-själv-idé

Till Halloween kan du göra enkla skolkottar i matchande färger och mönster och packa de söta små sakerna i dem. Om du någonsin har gjort skolkottar att linda in dina barn i kan du helt enkelt krydda dem och göra om dem till Halloween.

Kreativ förpackning av godis

halloween-godis-förpackning-original-present-låda-pyssla-dekorera

Om du själv vill göra kreativa förpackningar till Halloween -godiset kan du köpa en enkel kuddlåda eller göra den själv och dekorera den på lämpligt sätt. Kuddlådan är perfekt för små godis och godis och kan även användas till olika barnspel.

Gör spökförpackningar själv

halloween-godis-förpackningar-idéer-spöke-förpackningar-pyssel-vicka-ögon

Du kan enkelt dekorera den vita kuddlådan som ett spöke genom att limma googlyögon på den och rita en oval fläck som en mun. Du kan också göra en fladdermus, men du behöver en svart låda och svart papper för att göra vingarna.

Kreativ cellofanförpackning för Halloween -godis

halloween-godis-förpackning-lätt-cellofan-påsar-pennor-satin-band-popcorn

Med några cellofanpåsar och en svart filtpenna kan du göra din egen originalförpackning till godiset till Halloween. Rita till exempel ögonen som trianglar, X -märken eller rutor och munnen med stygn för att göra en zombie -ansiktspåse.

Inslagning av halloween godis – enkla idéer

halloween-godis-förpackning-lätt-kreativa-väskor-marshmallows-popcorn

Cellofanpåsarna kan fyllas med alla sorters godis och snacks, till exempel choklad, marshmallows och popcorn. Om du har förberett hemlagade halloweenkex eller desserter kommer dessa också att passa fint i zombiecellofanpåsen. När påsen redan är fylld kan du knyta den med ett färgat satinband och förpackningen är klar.

Slå in läskiga halloween godis

halloween-godis-ögon-förpackning-idé-instruktioner-cellofan-satinband

Om du har bakat läskiga kakor eller kakor till Halloween är det bäst att slå in dem i cellofan. Med den kan både små och stora förpackningar göras och du kan se kexens hemska dekoration genom förpackningen.

Förpackning av slickepinnar som ett spöke – instruktioner

halloween-godis-original-förpackning-instruktioner-spök-slickepinnar

Klubbor i olika storlekar kan enkelt lindas in som spöken. För detta behöver du vitt silkespapper, snöre och en svart penna. Vik först in slickepinnan med papperet och knyt den med snöret. Spela sedan in ett skrämt ansikte och spök -slickan är klar.

Slå in godis till Halloween på ett skrämmande sätt

halloween-godis-barn-läskiga-förpackningar-slickepinnar-förpackning-fladdermus-spindel

Om du vill skapa olika mönster för slickepinnar kan du också köpa lite svart silkespapper och använda det för att göra fladdermus- och spindelförpackningar själv. För detta behöver du fortfarande göra fladdermusvingar och spindelben av papper och fästa dem på slickepinnen med lim.

Läskiga idéer för godisförpackningar

halloween-godis-slickepinne-skrämmande-förpackning-ögonbollar-skrämmande-idé

För slickepinnar kan du hitta massor av kreativa idéer att packa eftersom de har en rund form som erbjuder massor av designidéer. Eftersom förpackningen ska vara lite skrämmande för Halloween kan du designa klubborna (liksom andra runda godisar) som ögonbollar. Denna förpackning ser riktigt skrämmande ut och ger den nödvändiga skräckfaktorn.

Designa din egen chokladförpackning till Halloween

halloween-godis-förpackning-choklad-förpackning-gör-det-själv-vampyr-frankenstein

Med rätt förpackning kan du dekorera valfri chokladstång för att matcha Halloween. Du kan göra en chokladförpackning som en vampyr eller Frankenstein av fotokartong och presentera den enkla chokladen för barnen på ett kreativt sätt.

Slå in halloween godis med omslagspapper

halloween-godis-förpackning-original-fladdermus-pumpa-spöke

Det enklaste omslagspappret kan också användas för en originalförpackning av halloween godis. Dessa paket är utformade så att barnen ska riva sönder det för att äta godiset. De är därför perfekta till exempel till små godisar eller fruktgummi.

Instruktioner – DIY -förpackning för små godis

halloween-godis-förpackning-instruktioner-pyssla-sömnad-kreativ-idé

För att göra denna godisförpackning av omslagspapper bör du först hitta lämpliga mallar och skära två ark omslagspapper därefter. Då sys kanterna bäst med en symaskin och lämnar en del öppen för fyllning. När du har fyllt förpackningen med godis bör du sy öppningen på samma sätt och dekorera den färdiga förpackningen som du vill.

Roliga dekorera hälsosamma Halloween godis

halloween-godis-förpackningar-roliga-klementiner-dekorera-svart-penna-läskigt

De friska sötsakerna, till exempel vissa frukter, kan också dekoreras och förpackas för att matcha Halloween. Skalad frukt, som tangeriner, apelsiner eller bananer, kan göras skrämmande genom att rita zombie -ansikten med en svart markör.

Slå in mandariner till Halloween på ett originellt sätt

halloween-godis-förpackning-original-pumpa-mandarin-cellofan-förpackning-dekoration

Zombie -mandarinerna ska förpackas igen med cellofan eller annat transparent material så att barnen kan se de hemska teckningarna. Frukterna kan också användas tillsammans med de snidade pumporna för Halloween -dekorationer.

Packa halloween godis i runda lådor

halloween-godis-original-förpackning-oval-låda-dekorera-skalle

När du förpackar Halloween -godis för barn bör du välja en design som inte är för skrämmande men ändå speglar Halloween -stämningen. Skallen är ett populärt motiv för Halloween, som också passar för de små. För en skalleförpackning behöver du en rund, vit låda som du kan dekorera med antingen en svart penna eller papper.