Body Detox – Låt gifter rena naturligt

Förbered din egen fruktjuice hälsosam kost citrusfrukter

Faktorer som påverkar ämnesomsättningen av giftiga ämnen via levern och njuren och på så sätt det naturliga Avgiftning av kroppen Negativt påverkar alkohol, kaffe och drycker som innehåller koffein, rökning, vissa mediciner.

Varför vanlig detox är viktigt?

Ät färska grönsaker Servera sallad Håll dig i form Frigör gifter

Om dessa faktorer får dig att känna dig i riskzonen, eller om du överdriver det med industrimat, behöver du absolut en Avgiftning av kroppen att vara försiktig. Denna underbara detoxdiet håller i 1-2 veckor. Ingefära, rosmarin och oregano oljor främjar tarm och leverfunktion. Detta hjälper kroppen att bli av med gifterna snabbare. Drick mycket vatten, frukt- och grönsaksjuice är också tillåtet. Glöm att alkohol ens finns. Ät frukt och grönsaker så mycket som möjligt. Prova olika sätt att förbereda det. Det är viktigt att veta att ångkokta grönsaker är särskilt hälsosamma. I början av avgiftningsprocessen kommer du sannolikt att klaga på en lätt huvudvärk – bra att veta att sömn gör underverk i sådana fall. Mat med hög proteinhalt rekommenderas inte. Enligt nutritionister är kakor eller bakverk svåra att smälta. Istället bör du äta mer linser, ärtor och nötter.

Viktiga indikationer för framgångsrik avgiftning av kroppen

kroppen detox det naturliga sättet att äta tofu istället för kött

Tillåt dig själv mindre måltider oftare under dagen. Naturligtvis märks inte skillnader direkt, men du kommer att må bättre med tiden. När du är klar med detox -kosten, tänk på ett nytt, hälsosammare liv och ändra dina matvanor för alltid. Tyngdpunkten måste läggas på färsk frukt och grönsaker. 20% av den dagliga menyn kan innehålla läckra frestelser, men bara om de andra 80% består av hälsosam mat. Mat under Avgiftning av kroppen Tillåtna är – frukt, grönsaker, baljväxter, fisk, nötter, potatis, brunt ris, havreklidflingor, tofu, honung. Konsumera allt utan salt eller socker. Livsmedel som ska undvikas under detoxdiet – Kött, ägg, mejeriprodukter, bakverk, choklad, Krekers, kakor, färdigmat, alkohol, kaffe, svart te, kolhydratdrycker.

brunt rispotatis tillåtet under detoxdiet utan att konsumera saltfrukt citron bär många alternativ att erbjuda