9 parasta ja monipuolista rantahamea naisille

Kesälomat tarkoittavat kuumia pitkiä päiviä. Suuntaa tänä kesänä lähimmälle rannalle täydelliseksi hengailukohteeksi ystäviesi ja perheesi kanssa. Kun lähdet rannalle, älä unohda ottaa aurinkovoidetta ja uimapukua mukaan. Saatat haluta käyttää hamea alla, kun vesi on lopussa. Tämä estää yksityisten osien rusketuksen ja iho -ongelmat. Lisäksi se saa sinut näyttämään hyvältä myös veden ulkopuolella.

Yksinkertaiset ja upeat rantahameet naisille:

Tässä on muutamia rantahameja, jotka täyttävät varmasti muodikkaat tarpeesi.

1. Kääri rantahame:

Kääri rantahame

Helpoin tapa käyttää ja poistaa rantahame on käärittävä rantahame. Se on kuin käärehame. Se on enimmäkseen lyhyt. Rantahameen sitomiseen käytetyt nauhat ovat hieman paksumpia. Tämä on hyvin rento tyyli rantahameessa. Sitä käyttävät lähes kaikki, koska se on ilmainen koko.

2. Vedä rantahame ylös:

Vedä rantahame ylös

Nyt siellä on poikamaisia ​​tyttöjä, jotka eivät halua käyttää hameita, joten pull-up rantahame on hyvä vaihtoehto heille. Se on kuin shortsit, jotka voidaan vetää ylös. Pääasiassa vyötäröllä on joustavuutta. Tämä tyyli rantahame on erittäin mukava. Näyttää ihan normaalilta hameelta. Pituus on enimmäkseen lyhyt polveen.

3. Nilkan pituus rantahameet:

Nilkkapituinen rantahame

Kaikki tytöt eivät halua näyttää paljaita jalkojaan. Joten nilkkapituinen rantahame on heille paras. Se on nilkan pituus, joten näyttää trendikkäältä. Siinä voi olla leikkaus tai ei. Päät ovat yleensä röyhelöitä. Se on fiksu rantahame. Sitä voidaan käyttää pidempään, koska se ei ole kovin paljastavaa.

4. Long Beach -hameet:

Pitkä rantahame

Normaalisti rannat ovat kuumia ja aurinkoisia. Pitkä rantahame auttaa sinua säästämään kauniin ihon kovalta auringolta. Tämän tyyppisistä rantahameista pitävät keski -ikäiset naiset. Siinä on pitkät raot, jotka helpottavat kävelyä. Se voi olla A-linjainen tai levenevä, riippuen sen tyylistä.

5. Fringe -rantahameet:

Fringe rantahame

Fringe -rantahame on flirttailevin rantahame. Siinä on koristeita kankaan sijasta. Se on enimmäkseen kääritty. Se on yleensä lyhyt. Se on täydellinen päiväsaikaan. Se on yksinkertainen mutta erittäin houkutteleva. Se tuskin palvelee tarkoitusta, mutta näyttää hyvältä. Tämä rantahame on hyvin kuuluisa nuorilla tytöillä.

6. Mesh -rantahameet:

Mesh rantahame

Mesh -rantahameessa on verkkokangas. Se on vähemmän läpinäkyvä ja erittäin kevyt. Se on täydellinen, koska se on kevyt ja tuulinen. Se on yleensä valmistettu synteettisistä kuiduista. Se on erittäin helppo käsitellä. Se venyy enimmäkseen. Se on mukava lämpiminä päivinä. Useimmiten ne ovat tavallisia ja yksinkertaisia ​​ilman painatusta.

7. Frills -rantahame:

Rento rantahame

Koristeet ovat tyttömäisiä trendejä. Ne saavat sinut näyttämään hauskalta. Varsinkin rantahameessa. Ne ovat älykkäitä ja erittäin trendikkäitä. Ne saavat sinut näyttämään leveämmältä vyötäröltä. Tämä rantahame on yksinkertainen ja siinä on vähän painatusta. Tämän rantahameen pituus on enimmäkseen paita.

8. Crotchetin rantahameet:

Crotchet rantahame

Crotchet on erityinen neulontatyyppi. Tämä neulottu kangas on erittäin trendikäs nykyään. Crotchet -rantahame on yksinkertainen mutta erittäin tyylikäs. Se on mukava rantahame. Se on erittäin tyylikäs. Sinun on vältettävä istumista hiekassa, jos käytät sitä, koska hiekka menee poimuihin ja solmuihin, jolloin se näyttää erittäin nuhjuiselta.

9. Läpinäkyvä rantahame:

Läpinäkyvä rantahame

Rantahameet on tarkoitettu näyttämään flirttailevalta ja lonkkaiselta. Niiden pitäisi saada sinut näyttämään tyylikkäältä ja seksikkäältä. Paras tapa näyttää seksikkäältä on käyttää läpinäkyvää kangasta. Valkoisessa läpinäkyvässä rantahameessa on läpinäkyvä kangas. Se on enimmäkseen maxipituus. Siinä on pitkät leikkaukset. Se voi olla kääre tai ei.

Rantahame on yksinkertainen tyyli, mutta näyttää varmasti erittäin trendikkäältä. Tämä tyyli auttaa sinua näyttämään kuumalta, vaikka olisit poissa vedestä, otat, kävelet tai vain rusketat. Voit kokeilla mitä tahansa tyyliä ajattelematta paljon.