Maxihameet naisille-20 pakollista mallia vuonna 2021

Hameen pituudesta on aina keskusteltu jatkuvasti. Vaikka jotkut väittävät, että minit ovat parhaita, jotkut vakuuttavat vahvasti midiksestä! Entä naisten maxihameet? Näitä tyylikkäitä vaatteita tulee jatkuvasti ja katoaa muotimaailmassa. Sopivat, nilkkaa koskettavat hameet ilmestyivät ensimmäisen kerran 1500-luvulla!

Ne olivat melko korkeavyötäröisiä ja alkoivat rintaosasta aina nilkkoihin asti. 1600- ja 1700 -luvuilla hameisiin tehtiin monia muutoksia, jotka sopivat silloiseen trendiin. Naiset kokeilivat eri tyylejä liioitellakseen kehon mittasuhteita teräksisistä häkkikehyksistä hälinäihin. 1900 -luvulla markkinoille tuli “luonnollisempi” maxihame, joka muuttui klassiseksi asuksi.

Nykyään monet naisten maxihameiden lajikkeet ja tyylit toimivat eri kehotyypeille ja -tilaisuuksiin. Lue mukana tietääksesi joitakin muotoiluvinkkejä näille asuille ja tutustu markkinoiden 20 parhaaseen maxihame -malliin.

maxi hameet

Kuinka käyttää Maxi -hamea vartalotyypillesi?

On aivan selvää, että maxihameet eivät ole yhtä mallia kaikille! Valitse väärä tyyli vartalotyypillesi, ja ne voivat saada sinut näyttämään muotikatastrofilta. Älä hätäile! Käy läpi nämä asiantuntijavinkit valitaksesi valintasi ja tappaa maxihamepeli kuin ammattilainen:

  • Pienet vartalot: Jos olet siro, vältä vyötärön ympärillä olevaa äänenvoimakkuutta tai kuvioita, kuten raitoja, jotka ”kutistavat” ulkonäköäsi entisestään. Valitse sen sijaan tummemmat värit kirkkailla ja rohkeilla tulosteilla. Valitse myös juoksevia kankaita ja varmista, että hameen pituus ei ylitä nilkkaa.
  • Suorat kappaleet: Jos vartalostasi puuttuu käyrät, kokeile empire -linjaisia ​​hameita, jotka imartelevat vyötärölinjaa. Vältä hameita, joissa on laskos, vyö tai aksentti vyötäröllä. Voit valita suoraan leikatut hameet, jotka sopivat kehosi muotoon.
  • Kurvikkaat vartalot: Esittele upeat kaaret hameilla, joissa on vyötärölinjat, vyöt ja pehmeät laskostukset. Fluidic -kankaat ovat parhaita! Vältä kerrostettuja hameita tai suoria leikkauksia, jotka vievät ulkonäön.
  • Plus -koot: Valitse tummat värit, kuten musta ja laivasto, piilottaaksesi ylimääräisen rungon. Mene kalanleikkauksiin, korkeavyötäröisiin hameisiin, joissa on vyöt, ja laihduttaviin suoriin leikkauksiin, jotka imartelevat kaunista vartaloa. Vältä laskostuksia, hamehameita ja raskaita tulosteita, jotka lisäävät plusmerkkiin X: n!

Uusimmat Maxi -hameiden kuvioasut tytöille ja naisille:

Alla on erityyppisiä upeita maxihame -asukuvioita, jotka ovat erittäin muodikkaita ja sopivat täydellisesti tytöille ja naisille.

1. Vero Moda:

Vero Moda

Vero Modalla on kaikki tämän muotimaailman uusimmat kokoelmat. Heidän kokoelmillaan on vain kysyntää. Kokoelma rentoista t -paidoista ja kauniista yläosista tuulisiin pohjaan. Maxihameet on valmistettu viskoosista ja polyesteristä. Siinä on joustava vyötärö. Tätä kukkainen maxihame sopii normaaliin istuvuuteen. Maxihameita on saatavana kaikenkokoisina.

2. Rena Love Maxi -hameet:

Rena Love Maxi -hameet

Rena Love -mallistot ovat höyhenkevyitä kerroksia, pelkkiä lisäosia ja tuulisia leikkauksia jne. Maxihameissa on lopullinen boheemi tyylikkyys. Heillä on erilaisia ​​malleja ja kuvioita. Rena Love maxihameet on valmistettu kokonaan polyesteristä. Siinä on kauniit kaulamallit. Maxi hame kuvioita käytetään säännöllisesti sopii.

3. Noble Faith -vaatteet:

Noble Faith -vaatteet

Noble Faithilla on erinomaisia ​​suunnittelijoita. Yleensä Noble Faith -kokoelmat on valmistettu Ritesh Sidhwanista ja ne ovat elämänkumppani Dolly Sidhwani. Se on intialainen merkki. Noble Faith -mallistot ovat trendikkäitä ja kysyttyjä. Vaatteissa käytetty kangas on polyesteriä. Tässä maxihame -asussa on erilaisia ​​tyylejä. Saatavilla verkkokaupoista.

4. suudella taivasta:

Suudelma taivasta

Tämä brändi koostuu kausikokoelmista. Hameen valmistuksessa eniten käytetty kangas on polyesteri. Tämän merkin mallit koskettavat taivasta. Se tarkoittaa, että hameen ollessa kulunut tyttö näyttää tähdeltä taivaalla. Se tarkoittaa, että käyttäjä on kirkkaampi ja viehättävä.

5. Femella -hameet:

Femella -hameet - Parhaat maxihameet tytöille ja naisille

Femella on merkkikokoelma, joka on saatavana maailmanlaajuisesti. Se on catwalk suuntauksia, jotka ovat katutyyliin. Siinä on upea muoti, jolla on suuri arvo. Tällä tuotemerkillä on trendikkäät ylä- ja alaosat. Siinä on erinomaiset mallit ja tyylit. Saatavilla on myös hyvin koulutettuja suunnittelijoita muotivirrassa. Kankaat ovat polyesteriä ja georgettiä. Siinä on vetoketjukiinnitys sivussa ja kolmikerroksinen tylli. Tämä yksinkertainen sininen maxihame on tavallinen asu.

6. Ikuisesti uusi rintama:

Ikuisesti uusi rintama

Se on monipuolinen tuotemerkki vaateteollisuudessa. Siinä on kokoelmia kaikkiin tilaisuuksiin, jotka sopivat naisille. Kaikki kokoelmat ovat suunnittelijaesineitä. Se sisältää jopa monipuolisen valikoiman, kuten toppeja, mekkoja ja shortseja jne. Ikuisesti pukeutuvat yksinkertaisiin ja pastellisävyihin, joissa on moderneja tekstuureja. Kankaina käytetään viskoosielastaani -seosta. Siinä on joustava vyötärö ja halkio edessä. Vaatteet ovat tavallisia ja sopivia. Tämä on yksi uusimmista suunnittelijoista, maxihameet tytöille, joilla on pitkät kuviot.

7. Varasto:

Varasto

Varastossa on paljon vaatteita ja vaatteita. Tämän tyyppinen kangas on viskoosia. Siinä on sivuhalkiot, kiristysnauha ja joustava vyötärö. Se on hyvin yleinen vihreä maxihame -asu länsimaissa.

8. Uusi ilme:

Uusi ilme

New Look on brittiläinen muoti, joka tuo trendiin viimeisimmät muodit. Nämä on valmistettu viskoosikankaasta. Siinä on ainutlaatuisia tyylejä malleissa. Tämä on yksi hienoimmista ruskeista maxihameista viimeisimmän suunnittelija maxihame -malliston yhteydessä.

9. Paperinukke:

Paperinukke

Paper Doll on merkkimaailma muotimaailmassa. Tämäntyyppinen punainen maxihame on valmistettu puuvillasta ja viskoosista. Siinä on kaksitaskut, joissa on joustava vyötärö. Useimmat tytöt haluavat pukeutua tämän tyyppiseen intialaisen mallin muotiasuun.

10. Huoleton punainen:

Huoleton punainen

Tämä on yksi parhaista punaisista hameista, joissa on maxi -malli. Se näyttää mukavalta ja on. Alaosassa on erittäin mukava ja puhdas räätälöintityö. Sitä voi harrastaa lyhyellä sinisellä paidalla tai denim-t-paidalla. Se sopii trooppisille alueille, joissa naiset käyttävät sitä huolettomasti ja saavat suunnittelija maxihameen näyttämään sopivalta sen nimeen. Punainen näyttää mukavalta ja sopii melkein kaiken ikäisille naisille. Se on niin kaunis, että voit käyttää sitä huolettomasti.

11. ASOS Maxi -hame:

ASOS Maxi -hame

Etsitkö trendikästä maxihamea? Katsokaa tätä hyvin. Naiset saavat vaikutuksen katsomalla tämän mallin houkuttelevaa väriä. Se on niin ainutlaatuinen, ja muotoilu toimii erittäin hyvin saadakseen kaiken huomion. Se kulkee käsi kädessä valkoisen yläosan kanssa. Sinun on käytettävä lujaa istuvuutta tai tiukkaa yläosaa, joka on kontrastivärinen. Se on yksi parhaista naisten maxihameista kaikille luottavaisille naisille. Koska se näyttää hieman hienolta, se sopii parhaiten nuorille tytöille. Aikuiset naiset eivät näytä niin houkuttelevilta tässä hameessa kuin luulevat.

12. Keltainen taikuus:

Keltainen magia

Tämä on asia, joka saa kaiken huomion siellä. Tämän hameen suunnittelu on erittäin vaikuttava. Suunnittelija teki kovasti töitä tämän suunnittelun onnistumisen eteen. Se näyttää todella hyvältä nuoremmilla tytöillä ja on yksi parhaista suunnittelijoiden tekemistä maxihameista, joita melkein kaikki naiset voivat harrastaa. Se sopii parhaiten vaalean värin, kuten valkoisen, kanssa. Se saa sinut näyttämään diivalta, ja tämän tavaran mukavuus saa sinut tuntemaan olosi erittäin luottavaiseksi, kun haluat kantaa sitä.

13. Maxihame taskuilla:

Maxihame taskuilla

Et luultavasti ole nähnyt tällaista maxihamea ennen. Se ei ole suunnittelija maxihame, vaikka se näyttääkin tavalliselta. Siinä on taskut, joiden avulla voit levätä kädet. Taskuja ei kuitenkaan ole tehty kantamaan mitään painavaa. Kuten näette, tämän maxihameen valmistuksessa käytetty materiaali on melko kevyttä ja mukavaa, ja siksi taskuissa on rajoituksia kantaa jotain raskasta. Se voi kuitenkin kestää matkapuhelimesi painon.

14. Winter Wear Maxi -hame:

Winter Wear Maxi -hame

Tämä on yksi hienoimmista sifonki -maxihameista, jotka voivat urheilla talvikausina. Se pitää kehosi lämpimänä ja urheilee myös houkuttelevalla suunnittelijan kosketuksella. Tyttö, joka käyttää hamea alla olevassa kuvassa, urheilee sitä polka-pilkulla pitkähihaisella topilla. Se ei ole välttämätöntä. Voit käyttää sitä tavallisen ja yksinkertaisen valkoisen yläosan kanssa (ehkä täysi hiha tai ei).

15. Shinning keltainen:

Shinning keltainen

Tämä on toistaiseksi yksi parhaiten laskostetuista maxihameista tässä luettelossa. Siinä on erittäin houkutteleva hehku, ja koko kuvio on niin houkutteleva, että melkein kuka tahansa siellä on valmis kantamaan tämän mallin. Se sopii myös useimmille naisille ja tytöille. Väri on varsin kirkas ja antaa sinulle uuden ja virkistävän kosketuksen, koska se on yksi tämän vuoden uusimmista maxihameista ja siitä on tullut yksi naisten suosikeista.

16. Kevään Maxi -hame:

Kevät Maxi -hame

Odotatko innolla keinujen keinumista keväällä? Tässä on yksi parhaista maxihameista, jotka ovat mukavia ja tyylikkäitä samanaikaisesti. Tulet hämmästymään siitä, miten tämä hame urheilee väriä. Jos etsit jotain uutta, tämän voidaan sanoa olevan yksi hienoimmista asioista sinulle. Lisäksi jos olet kyllästynyt farkkuihin ja haluat siirtyä johonkin tyylikkääseen mutta raittiiseen samaan aikaan, tämä on oikea asia sinulle. Ota tämä ja näytä parhaalta itseltäsi.

17. Vaaleanpunainen viehätys:

Vaaleanpunainen viehätys

Täällä meillä on yksi parhaiten näyttävistä vaaleanpunaisista maxihameista, joita tyttö voi käyttää. Tämä näyttää houkuttelevalta naiselle, joka urheilee hameessa tässä kuvassa, ja näytät samalta. Sitä voidaan käyttää valkoisen yläosan tai mekon kanssa. Jos etsit jotain raitista ja trendikästä tänä vuonna, tämän hameen voidaan sanoa olevan yksi parhaista maxihame -asuista sinulle siellä. Sitä voidaan käyttää paikallisena mekkona niissä paikoissa, jotka sijaitsevat lähellä rantaa. Se voidaan näyttää myös juhlissa. Se on luultavasti maxihame kaikkiin tilanteisiin. Rentoa kesäkausia tällä kauniilla maxihameella.

18. Varren putkihame:

The Stem Tube -hame

Tämä on hyvännäköinen varsiputki-maxihame. Siinä on musta väri, ja koska se on jotain kohti neutraalia ja voi kantaa sitä valkoisella päällisellä tai muulla vaalealla topilla, joka täydentää tämän maxihameen kauneutta. Voit kantaa tätä hamea hyvin juhlissa tai muussa juhlassa. Se on yksi trendikkäimmistä ja ainutlaatuisimmista maxihame -asuista, jotka tulet läpi tänä syksynä, ja tästä syystä tämä on yksi ainutlaatuisista naisten maxihameista.

19. Trendikäs Maroon:

Trendikäs Maroon

Tämä ruskeanvärinen maxihame on luultavasti yksi suloisimmista hameista kaikille naisille. Sitä voidaan käyttää denim -paidan kanssa ja se on luultavasti yksi niistä hameista, jotka täydentävät ulkonäköäsi ja lisäävät kauneuttasi. Voit käyttää tämän tyyppistä maxihamea kaikissa toiminnoissa ja festivaaleilla.

20. Musta Maxi -hame:

Musta Maxi -hame

Tässä meillä on toinen maxihame, joka voi urheilla denim-paidan tai viileän näköisen yläosan kanssa. Maxihameen musta väri on neutraali, joten sitä voidaan käyttää melkein minkä tahansa yläosan kanssa.

Nämä ovat joitakin muodikkaimpia tyttöjen ja naisten maxihameita, joista voit sokeasti valita. Varmista, että sinulla on täydellinen yläosa sen kanssa!