20 καλύτερα σχέδια ντουλαπιών μπάνιου με εικόνες το 2021

Έχετε σκεφτεί ποτέ να σχεδιάσετε το μπάνιο σας με έναν αποτελεσματικό χώρο; Είτε πρόκειται για περιορισμένο χώρο είτε για άφθονο χώρο, αυτά τα σχέδια ντουλαπιών μπάνιου όχι μόνο κάνουν το μπάνιο σας ελκυστικό αλλά είναι επίσης πρακτικό στην αποθήκευση αναλωσίμων. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές διαθέσιμες με διάφορους τύπους υλικών, μεγεθών και σχημάτων όταν πρόκειται για ντουλάπια για το μπάνιο. Χρησιμοποιήστε κάθε εκατοστό χώρου με αυτά τα πολυτελή σχέδια ντουλαπιών μπάνιου από αυτό το άρθρο.

καλύτερα σχέδια ντουλαπιών μπάνιου

Τελευταία σχέδια ντουλαπιών μπάνιου στην Ινδία:

Εδώ είναι τα 20 απλά και μοντέρνα σχέδια ντουλαπιών μπάνιου με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Παραδοσιακό ντουλάπι μπάνιου:

Παραδοσιακό ντουλάπι μπάνιου

Εάν είστε λάτρεις των συμβατικών αλλά μοναδικών σχεδίων, αυτά τα παραδοσιακά ντουλάπια μπάνιου είναι η τέλεια επιλογή. Τα συστήματα από χάντρες ή οι πόρτες με ψηλό πάνελ είναι τυπικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να βρείτε στα παραδοσιακά ντουλάπια. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι αρκετά ανθεκτικό και διαρκεί πολύ. Ένα άλλο δημοφιλές μέρος αυτών των ντουλαπιών είναι οι θωρακισμένες πόρτες όπου είναι τοποθετημένο το χωνευτό πλαίσιο.

2. Ξύλινα σχέδια ντουλαπιών μπάνιου:

Ξύλινα ντουλάπια μπάνιου

Τα ξύλινα ντουλάπια μπάνιου είναι ένα συνηθισμένο θέαμα σχεδόν σε κάθε μπάνιο. Ο μοναδικός σχεδιασμός αυτών των στοιχείων αποθήκευσης εξασφαλίζει αποτελεσματικά τα καθημερινά σας απαραίτητα και έχει μια κομψή εμφάνιση. Το κάτω ντουλάπι έχει έναν ορθογώνιο νιπτήρα και το ντουλάπι στήριξης τοίχου έχει διάφανο γυαλί στο κέντρο και ανοιχτό χώρο αποθήκευσης και στις δύο πλευρές. Αυτό είναι ένα τέλειο πλωτό ντουλάπι που ομορφαίνει το απλό μπάνιο σας.

3. Ντουλάπι μπάνιου από ανοξείδωτο χάλυβα:

Ντουλάπι μπάνιου από ανοξείδωτο ατσάλι

Αν και τα μη παραδοσιακά ντουλάπια μπάνιου από ανοξείδωτο ατσάλι δημιουργούν μια μοναδική εμφάνιση στο μπάνιο σας, ταιριάζει απόλυτα με το κομψό μαύρο δάπεδο και έρχεται σε αντίθεση με το γκρι χρώμα του τοίχου. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός χρωμάτων ανεβάζει τα ατσάλινα ντουλάπια σε ένα νέο επίπεδο. Ο μαύρος πάγκος με ένα γυάλινο μπολ νιπτήρα μαζί με μια κομψή βρύση ολοκληρώνει την εμφάνιση της περιοχής πλυσίματος.

4. Γυάλινα σχέδια ντουλαπιών μπάνιου:

Γυάλινο ντουλάπι μπάνιου

Το γυαλί δεν φαίνεται ελκυστικό και εκλεπτυσμένο; Αυτό το γυάλινο ντουλάπι μπάνιου είναι ένας τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα μπάνιου και να διατηρήσετε αποτελεσματικά την εμφάνιση του χώρου. Το σιδερένιο μαύρο εξωτερικό συγκρατεί τέλεια το γυαλί με λαμπρές ασημί λαβές. Πρέπει να φροντίσετε για το πώς τακτοποιείτε τα αποθέματα αποθήκευσης. αφού η γυάλινη πόρτα είναι διαφανής, όλα θα φαίνονται κρυστάλλινα.

5. Πλαστικά ντουλάπια μπάνιου:

Πλαστικές ντουλάπες μπάνιου

Το πλαστικό είναι ένα από τα ανώτερα υλικά που χρησιμοποιούνται για πολλά πράγματα στην καθημερινή μας ζωή. Δεδομένου ότι το πλαστικό είναι ανθεκτικό στις χημικές ουσίες, μονωτές θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία υλικά για χρήση ως ντουλάπι. Το ντουλάπι στήριξης στον τοίχο έχει μια κομψή εξωτερική πόρτα από γυαλί. Ενώ το ντουλάπι στο πάτωμα έχει άμεσο και απλό σχεδιασμό με μαρμάρινη επιτραπέζια επιφάνεια που ολοκληρώνει την εμφάνιση υπέροχα.

6. Σχέδια ντουλαπιών μπάνιου PVC:

Ντουλάπι μπάνιου PVC

Το PVC είναι ένα υλικό που διατηρείται εύκολα και είναι προσιτό. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι προτιμούν ντουλάπια μπάνιου από PVC. Ο απλός σχεδιασμός με τον συνδυασμό χρωμάτων μαύρου και λευκού είναι ένας τέλειος τρόπος για να μετατρέψετε έναν απλό χώρο σε έναν εξαιρετικό. Το λευκό επιτραπέζιο με απλό νιπτήρα και μια κομψή βρύση προσθέτουν σωστά τη διακόσμηση.

7. Πολυτελή ντουλάπια μπάνιου:

πολυτελή σχέδια ντουλαπιών μπάνιου

Η πολυτέλεια δεν περιορίζεται πλέον στα δωμάτια του σπιτιού σας. Συμπεριλαμβανομένων των πολυτελών ντουλαπιών μπάνιου αποκτούν δημοτικότητα λόγω του στυλ και της κομψότητας που προσθέτουν στο χώρο. Αυτή η περιοχή έχει μαύρα ντουλάπια στους ολόλευκους τοίχους του μπάνιου. Ο φωτισμός στο δωμάτιο αντανακλά σε ολόκληρο το χώρο ανεβάζοντας τα ντουλάπια σε μεγάλο βαθμό.

8. Ντουλάπι καθρέφτη μπάνιου:

Ντουλάπι καθρέφτη μπάνιου

Τα ντουλάπια καθρέφτη μπάνιου είναι ένας τέλειος τρόπος για να προσθέσετε στιλ και λειτουργικότητα στο χώρο πλύσης. Ο καθρέφτης είναι απλά μια πόρτα και έχει κρυφό χώρο αποθήκευσης που βοηθά στην αποθήκευση όσο το δυνατόν περισσότερων προμηθειών χωρίς να κοιτάζετε το χάος. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του σχεδιασμού είναι η προσθήκη τριών σειρών στην άκρη για επιπλέον αποθήκευση. Αν και μπορείτε να βρείτε αυτούς τους τύπους ντουλαπιών καθρέφτη σε διάφορα υλικά, ένα ξύλινο φινίρισμα σας δίνει ένα αριστοκρατικό φινίρισμα στο χώρο.

9. Γωνιακά σχέδια ντουλαπιών μπάνιου:

Γωνιακό ντουλάπι μπάνιου

Η χρήση κάθε ίντσας του μπάνιου είναι απαραίτητη όταν έχετε λίγο χώρο. Το γωνιακό ντουλάπι μπάνιου είναι ένας τέλειος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τη γωνιακή περιοχή της τουαλέτας που συχνά παραμελείται ουσιαστικά. Αν και ο σχεδιασμός είναι απλός, αποθηκεύει τέλεια τα απαραίτητα και διαθέτει κομψές λαβές. Το μαύρο επιτραπέζιο, σε αντίθεση με το λευκό ντουλάπι, προσθέτει στην εμφάνιση.

10. Ντουλάπια μπάνιου σχεδιαστών:

Ντουλάπια μπάνιου σχεδιαστών

Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα ντουλαπιών μπάνιου σχεδιαστών που μπορούν να αποθηκεύσουν αποτελεσματικά τις προμήθειες και μια αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση. Το ανοιχτόχρωμο ξύλο έχει κομψό φινίρισμα με μαρμάρινη επιτραπέζια επιφάνεια. Η επάνω περιοχή του ντουλαπιού έχει ξεθωριασμένες γυάλινες πόρτες που ανασηκώνουν την όψη των ντουλαπιών. Οι λαβές δεν είναι παρόμοιες με τις συνηθισμένες που μπορείτε να βρείτε, αλλά έχουν μια κομψή εμφάνιση που ταιριάζουν με τα ντουλάπια.

11. Προσαρμοσμένα σχέδια ντουλαπιών μπάνιου:

Προσαρμοσμένα ντουλάπια μπάνιου

Η ενσωμάτωση του στυλ σας σε οποιονδήποτε χώρο το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προσαρμοσμένα ντουλάπια μπάνιου έχουν κερδίσει σημασία. Το απλό ντουλάπι διαθέτει στρώματα μονάδων αποθήκευσης που μπορούν να αποθηκεύσουν όλα τα απαραίτητα. Διαθέτει επίσης κομψούς οβάλ νιπτήρες σε μαρμάρινη επιτραπέζια επιφάνεια που ταιριάζουν με τα ολόλευκα ντουλάπια. Μια προσθήκη ενός κομψού καθρέφτη μπορεί να είναι ένα κεράσι από πάνω.

12. Ντουλάπια μπάνιου με φώτα:

Ντουλάπια μπάνιου με φώτα

Ο φωτισμός σε οποιοδήποτε χώρο όχι μόνο φωτίζει την περιοχή αλλά και την ανεβάζει σημαντικά. Τα απλά λευκά ντουλάπια μπάνιου με φώτα στην κορυφή έχουν τρία τμήματα που σας βοηθούν να αποθηκεύετε προϊόντα περιποίησης. Σε αντίθεση με τις συμβατικές λαβές, μπορείτε να ανοίξετε αυτές τις πόρτες από κάτω με την ίδια την πόρτα. Αυτός ο χώρος διαθέτει επίσης τραπεζάκι τοίχου από σκούρο ξύλο με μαρμάρινο επιτραπέζιο νιπτήρα με φινετσάτη βρύση.

13. Σύγχρονα σχέδια ντουλαπιών μπάνιου:

Σύγχρονα ντουλάπια μπάνιου

Ο κομψός σχεδιασμός αυτών των ντουλαπιών με λεπτές γραμμές ψαριών είναι ένα τέλειο παράδειγμα σύγχρονου σχεδιασμού ντουλαπιών. Δημιουργεί μια αόρατη εμφάνιση με ελάχιστη διακόσμηση και επίπεδες επιφάνειες, μερικά από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά μοντέρνου στυλ. Ντουλάπια σε μαύρο χρώμα με κομψές ασημί λαβές προσθέτουν μια πλούσια εμφάνιση στο χώρο και είναι απίστευτα βολικά. Το λευκό μαρμάρινο τραπέζι λειτουργεί σε αντίθεση με τα ντουλάπια και είναι σύμφωνο με το δάπεδο του χώρου.

14. Ντουλάπι μπάνιου Teak:

Ντουλάπι μπάνιου Teak

Το Teak έχει ένα όμορφο χρυσό κίτρινο σε χρώμα ξύλο κατάλληλο για όλους τους τύπους επίπλων, ειδικά για ντουλάπια. Τα ντουλάπια μπάνιου teak συγχρονίζονται καλά με το ξύλινο δάπεδο του χώρου. Αυτά τα ντουλάπια μπορούν να αντέξουν ακραίες κρύες ή ζεστές συνθήκες, ένα συνηθισμένο θέαμα στον χώρο πλύσης. Το επιτραπέζιο λευκό μάρμαρο με οβάλ νιπτήρα πλένεται χέρι-χέρι με το ντουλάπι αποθήκευσης.

15. Σχέδια ντουλαπιών μπάνιου Diamond:

Ντουλάπια μπάνιου με διαμάντια

Η Diamond είναι μια θυγατρική εταιρεία της MasterBrand που παράγει ντουλάπια ποιότητας για να διακοσμήσει τον απλό χώρο πλύσης σας. Τα μαύρα ντουλάπια είναι σε αντίθεση με το λευκό μαρμάρινο δάπεδο και το μαρμάρινο επιτραπέζιο. Οι κομψές βρύσες και το γυάλινο φόντο σε σχήμα διαμαντιού προσθέτουν στην εκλεπτυσμένη εμφάνιση του μπάνιου σας. Αυτό το διαμαντένιο ντουλάπι μπάνιου βοηθά στην οργάνωση των πραγμάτων σας και ομορφαίνει το χώρο.

16. Shabby Chic Ντουλάπια μπάνιου:

Shabby Chic Ντουλάπια μπάνιου

Επιλέγοντας είτε για το σχεδιασμό είτε για την εμφάνισή τους, τα έπιπλα αυτής της περιοχής είναι το τέλειο παράδειγμα ενός άθλιου κομψού ντουλαπιού μπάνιου. Αυτό το όμορφο ντουλάπι αποθήκευσης έχει ένα κομψό φινίρισμα με τραγανές γραμμές που του δίνουν την εμφάνιση ενός αντικέ αντικέ. Διαθέτει επίσης λευκό μαρμάρινο επιτραπέζιο με ενσωματωμένο νεροχύτη με καθρέφτη κατασκευασμένο με παρόμοιο υλικό ντουλαπιού που ταιριάζει απόλυτα. Το γαλάζιο χρώμα του ντουλαπιού δίνει στο μπάνιο μια αέρινη εμφάνιση.

17. Σχέδια ντουλαπιών μπάνιου Master:

Master Ντουλάπια μπάνιου

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός κύριου μπάνιου είναι οι διπλοί νεροχύτες. Η λειτουργία διπλού νεροχύτη διαθέτει ντουλάπια και στις δύο πλευρές, δίνοντάς σας αρκετό χώρο για προμήθειες. Τα γκρι τετράγωνα ντουλάπια γύρω από αυτόν τον χώρο συμπληρώνουν τους λευκούς τοίχους και το δάπεδο, κάνοντάς το να φαίνεται νηφάλιο. Ο σχεδιασμός γύρω είναι αρκετά απλός και έχει τον μοναδικό συνδυασμό δύο χρωμάτων. Το μαρμάρινο τραπέζι πάνω από το ντουλάπι δεν προσθέτει μόνο στη δυνατότητα. φαίνεται επίσης περίπλοκο. Η προσθήκη φώτων εκατέρωθεν του καθρέφτη δίνει στα κάθετα ντουλάπια μια όμορφη λάμψη.

18. Ντουλάπι μπάνιου Victorian:

Βικτωριανό ντουλάπι μπάνιου

Αν ψάχνετε για μια απλή και vintage εμφάνιση για τον χώρο πλύσης σας, αυτό το βικτοριανό ντουλάπι μπάνιου είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Προσθέτει μια κομψή εμφάνιση και αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα και είναι ιδανικό για τις ακραίες συνθήκες του μπάνιου. Τα ξύλινα ντουλάπια είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και αποπνέουν κομψότητα στην υψηλότερη μορφή με όμορφη υφή και σχεδιασμό. Η χάλκινη εμφάνιση της βρύσης όχι μόνο φαίνεται όμορφη, αλλά προσθέτει και στην εκλεπτυσμένη εμφάνιση του ντουλαπιού.

19. Πράσινα ντουλάπια μπάνιου:

Πράσινα ντουλάπια μπάνιου

Από την ελιά στον κυνηγό, όλοι οι τύποι πράσινου κερδίζουν δημοτικότητα αυτή τη στιγμή. Δεν είναι πολλοί που θέλουν λεπτό χρώμα για τα ντουλάπια τους, ειδικά στο μπάνιο. Πολύ περισσότερο από μια τάση που περνάει, το πράσινο είναι ένα χρώμα που αντιπροσωπεύει ενέργεια, αναζωογόνηση και ανανέωση. Τα σκούρα πράσινα ντουλάπια λειτουργούν τέλεια σε αντίθεση με τα λευκά επιτραπέζια χρώματα και τα χρώματα των τοίχων. Βοηθά επίσης στην απόκρυψη της φθοράς που είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τα ντουλάπια.

20. Σχέδια ντουλαπιών μπάνιου Nilkamal:

Ντουλάπι μπάνιου Nilkamal

Αυτό το ντουλάπι συνδυάζεται τέλεια με την ολόλευκη παλέτα χρωμάτων του μπάνιου. Το απλό γωνιακό ράφι είναι το πλέον κατάλληλο για την αποθήκευση απλών καλλυντικών. Αυτό το όμορφο πολυμερές σώμα του ντουλαπιού τοίχου μπορεί να διαρκέσει πολύ, καθιστώντας το μια τέλεια προσθήκη στο χώρο του μπάνιου. Συμβολίζει τα πολυμήχανα οικονομικά που διαθέτει ένα ντουλάπι μπάνιου Nilkamal με στιβαρούς συνδέσμους. Οι κομψές και τακτοποιημένες άκρες του ντουλαπιού το κάνουν να φαίνεται κομψό και κομψό.

Η έμπνευση μπορεί να προέλθει από οποιοδήποτε μέρος που σας βοηθά να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Με τόσες πολλές επιλογές γύρω, μπορεί να είναι τρομακτικό να κάνετε μια επιλογή. Είτε πρόκειται για ένα μικρό είτε για ένα μεγάλο μπάνιο, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε! Προσθέστε το πολύ απαραίτητο στυλ στο μπάνιο σας με τα καλύτερα σχέδια ντουλαπιών μπάνιου σε αυτό το άρθρο.