10 parasta leivinjauhehammastahnaa, joita voit kokeilla

Me kaikki rakastamme valkoisia hampaita, eikö niin? Parhaan valkaisevan hampaan saamiseksi käytämme usein useita ratkaisuja ja ainesosia. Mutta tiedätkö, että ruokasooda -hammastahna on yksi luotettavimmista lähteistä haluttujen valkoisten hampaiden saamiseksi? Ruokasooda on yksi tehokas ainesosa, joka poistaa kaikki mahdolliset tahrat hampaista ja tarjoaa siten tarvittavan kirkkauden.

Tämän ruokasoodan positiivisen vahvuuden seurauksena sitä käytetään laajalti monissa suuvedissä ja hammastahnoissa. Ruokasoodapohjaisen hammastahnan viimeaikainen suosio on selvä todiste samasta. Suurin osa ihmisistä luottaa täysin ruokasoodaan ja sen tuotteisiin torjuakseen suuhygienian ongelmia ja saadakseen valkoisemmat hampaat.

Paras leivinjauhehammastahna:

Tässä ovat parhaat luonnolliset ruokasooda -hammastahnat, joita voit kokeilla:

1. Crest -leivinjauhe ja peroksidivalkaisuhammastahna:

Paras leivinjauhehammastahna

Tämä on yksi parhaista ja suosituimmista ruokasooda -hammastahnoista, jota useimmat ihmiset suosivat. Ruokasoodan määrä tässä soodahammastahnassa on tarpeeksi kaunis puhdistamaan hampaat ja torjumaan johtavia suun ongelmia.

Crest on yksi alan luotetuimmista nimistä, kun halutaan valmistaa erilaisia ​​hammastahnoja, jotka voivat taistella kaikkia johtavia ongelmia vastaan. Täten tuotemerkin hammastahna käyttää ruokasoodaa ja tuottaa siten tehokkaammat valkoisemmat hampaat, jotka voivat kirkastaa hymysi.

2. Colgaten leivinjauhe ja peroksidihammastahna:

Colgaten leivinjauhe ja peroksidihammastahna

Colgate on tunnettu merkki, kun on kyse erilaisista hammastahnoista. Tämän tuotemerkin alla on useita hammastahnan vaihtoehtoja. Ruokasooda -hammastahna on yksi tuotemerkin suosituista hammastahnoista, joka koskee keltaisten hampaiden ongelmaa. Tämän hammastahnan pääpitoisuus on taistella keltaisia ​​hampaita vastaan ​​ja poistaa suurin osa plakkista.

Colgaten ruokasoodaa ja suolahammastahnaa voidaan täysin luottaa saamaan valkoisemmat hampaat hetkessä. Tämä on myös yksi hammaslääkäreiden ja suun asiantuntijoiden suosittelemista hammastahnoista.

3. Varsi & Hammer -hammastahnan leivinjauhe:

Arm & amp; Hammer -hammastahnan leivinjauhe

Tämän hammastahnan tehokas mutta hellävarainen valkaisuratkaisu on jotain, johon rakastuisit. Tämän hammastahnan käyttö on täysin turvallista suun terveyden ylläpitämiseksi. Lisäksi brändi on yksi alan luotetuista nimistä, ja siksi useimmat ihmiset suosivat sitä, jotka etsivät yhtä tehokasta ja kätevää ratkaisua.

Yksi tämän hammastahnan huomattavista eduista on sen kohtuuhintaisuus. Suurin osa ihmisistä voi helposti hankkia hammastahnaa halvan hinnan vuoksi. Tämä tarkoittaa, että suun terveyden ylläpitäminen ei ole vain helppoa, vaan myös kätevää.

4. Sensodyne Baking Soda -hammastahna:

Sensodyne leivinjauhehammastahna

Sensodyne on suosittu brändi, joka on suunnattu herkille hampaille liittyviin suun ongelmiin. Parhaan tuloksen saamiseksi herkille hampaille Sensodyne toimitti hammastahnansa ja soodabikarbonaatin, joka sujuu tasaisesti herkkien hampaiden ongelmiin. Hammastahna on valmistettu niin, että se nopeuttaa herkkien hampaiden palautumista ja tekee niistä kirkkaampia ja kiiltävämpiä.

Tuotemerkin alla olevaan hammastahnaan voi helposti luottaa halutun tuloksen saamiseksi edullisesti. Voit olla varma, että saat vain halutun tuloksen muiden suuhygienian etujen ohella.

5. Tavoita Fresh Mint Whitening Gel -hammastahna ruokasoodalla:

Tavoitteena raikas mintunvalkaisugeeli -hammastahna ruokasoodalla

Ei ole väärin kutsua tätä hammastahnaa monitehtäväksi yhdessä ruokasoodan hammastahnan turvallisen vaihtoehdon kanssa. Tätä hammastahnaa käytetään hampaiden valkoisuuden parantamiseen ja plakin poistamiseen, ja sitä käytetään onteloita vastaan. Kyllä, voit käyttää tätä hammastahnaa hammasongelmaasi vastaan.

Tämän lisäksi hammastahnan mintun maku säilyttää tarvittavan raikkauden suussa ja tarjoaa tehokkaita tuloksia pahanhajuisen hengityksen ongelmaan. Tämä hammastahna puhdistaa, suojaa ja vahvistaa hampaita entisestään erittäin pienellä sivuvaikutusten riskillä.

6. Red Seal Natural Baking Soda -hammastahna:

Red Seal Natural Baking Soda -hammastahna

Tämän tuotemerkin alla oleva hammastahna on yksinkertaisesti paras ratkaisu ruokasoodaperoksidihammastahnalle. Tämän hammastahnan pitoisuus on niin, että se auttaa poistamaan tahrat hampaista ja tasapainottaa pienet ruokahiukkaset, jotka tarttuvat hampaiden väliin ja aiheuttavat myöhemmin onteloita.

Tämä hammastahna sisältää myös luonnollisia ainesosia ja öljyjä, jotka parantavat edelleen hampaiden lujuutta ja tarjoavat myös muita etuja, joita tarvitaan hampaiden vahvistamiseen. Ruokasoodan tasapainoinen määrä tässä hammastahnassa on yksi tehokas lisäys tähän hammastahnaan.

7. Ultra Brite leivinjauhe & Peroksidihammastahna:

Ultra Brite leivinjauhe & amp; Peroksidi -hammastahna

Tämä hammastahna on yksi suosituimmista tuotteista ihmisille, jotka käsittelevät hampaiden tahroja pitkään. Erittäin brite -liuos ja ainesosien konsentraatio auttavat käyttäjää taistelemaan pahanhajuisen hengityksen, keltaisten hampaiden ja värjättyjen hampaiden ongelmaa vastaan ​​parhaalla mahdollisella tavalla.

Ruokasoodaa ja peroksidia sisältävä hammastahna auttaa paitsi poistamaan tahroja hampaista, myös estämään tahrojen ja plakin muodostumista hampaisiin. Tämä hammastahna on saatavana edulliseen hintaan, joten sitä voivat käyttää kaikki sitä tarvitsevat.

8. Tom’s Baking Soda Natural Fluoride -hammastahna:

Tom's Baking Soda Natural Fluoride -hammastahna

Tämä hammastahna on täydellinen tasapaino luonnollisten ainesosien ja tieteellisen menetelmän välillä suun ongelmien torjumiseksi ja haluttujen tulosten aikaansaamiseksi. Brändi on yksi lasten ruokasoodahammastahnan luotetuista tuotemerkeistä, joten sillä on suuri joukko yleisöä. Se ei ainoastaan ​​tähtää aikuisten suun terveydellisiin tarpeisiin, vaan se tarjoaa myös parhaat tulokset lapsikäyttäjien tarpeisiin.

Hammastahna on valmistettu niin, että se tuo mukanaan monia muita etuja. Se vahvistaa hampaita ja tarjoaa halutut tulokset hampaiden reikiintymistä vastaan. Tämä voi olla paras suun terveydellinen ratkaisu, jota voit kokeilla.

9. Xyliwhite -leivinjauhehammastahna:

Xyliwhite leivinjauhehammastahna

Brändi ei ole niin suosittu kuin muut mainitut tuotemerkit, mutta hitaasti ja tasaisesti siitä on tulossa tunnettu brändi yleisölle. Tämän brändin äskettäin julkaistu lukuisten onnistuneiden ja tehokkaiden hammastahnojen käyttö on selvä todiste siitä, että he ymmärtävät yleisönsä tyypin aivan sopivalla tavalla toimittaakseen heille haluamansa tehokkaan hammastahnan.

Se käyttää luonnollisia ainesosia, jotka voivat tuoda maksimaalisen hyödyn käyttäjän suun tarpeisiin. Luonnollisten ainesosien puhtaat uutteet ehkäisevät ja suojaavat hampaita parhaiten sopivalla tavalla.

10. Kingfisher Baking Soda -hammastahna:

Kingfisher leivinjauhehammastahna

Yksi Kingfisher -tuotemerkin tärkeimmistä nähtävyyksistä on, että se käyttää tuotteidensa luomiseen vain luonnollisia ainesosia. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat olla täysin varmoja siitä, että he käyttävät tätä hammastahnaa ruokasoodan ja vetyperoksidin kanssa. Tämä hammastahna ei sisällä mitään keinotekoista.

Hammastahnan keinotekoisten väriaineiden ja makujen puuttuminen on yksi tärkeimmistä syistä, jotka auttavat tätä hammastahnaa torjumaan pahanhajuista hengitystä. Tämä hammastahna tuo mukanaan tuoreuden ja erinomaisten makujen edut, mikä osoittautuu varsin hyödylliseksi kaikenlaisia ​​käyttäjien suun ongelmia vastaan.

Ruokasooda voi olla paras kumppani useimmissa suuhygieniatuotteissa, jos sitä käytetään oikein ja halutulla tavalla. Varmista, että valitset parhaan ruokasooda -hammastahnan, joka vastaa useimpiin tarpeisiisi ja tarjoaa silti kaikki halutut ratkaisut.

Kerro meille, jos sinulla on epäilyksiä ruokasoodan hammastahnan käytöstä, ja kysy asiantuntijoiltamme tärkein vastaus. Haluaisimme myös kuulla sinusta käyttämästäsi ruokasooda -hammastahnasta.

Kysymys ja vastaus:

1. Onko ruokasoodan hammastahna turvallinen?

Kyllä, ruokasooda on turvallinen ainesosa, jota voidaan käyttää hampaiden puhdistamiseen. Sitä voidaan käyttää hammastahnassa sopivalla tavalla. Hioma -aineensa ansiosta ruokasooda on paras hampaiden puhdistaja ja valkoisempi.

Kun käytät tätä ainesosaa, varmista kuitenkin, ettet ole allerginen sille. Sinun on ensin neuvoteltava tapauksesi kanssa hammaslääkärisi kanssa, jotta ruokasoodan hammastahnan mahdolliset sivuvaikutukset estetään.

2. Tarjoaako leivinjauhehammastahna tehokkaita tuloksia?

Kyllä, voit täysin luottaa ruokasoodasuolan hammastahnan käyttöön saadaksesi tehokkaat tulokset suun ongelmia vastaan. Koska ruokasoodan käytön suurin etu on hampaiden suurimman mahdollisen tahran poistaminen, se tarjoaa tehokkaimman ratkaisun useimpiin suun terveyden vakauden suurimpiin ongelmiin.

Riippumatta siitä, onko sinulla vanhoja tahroja, se voidaan silti poistaa ruokasooda -hammastahnalla. Tämä on tärkein syy, miksi tätä ainesosaa käytetään useimmissa suuvedissä ja hammastahnoissa.

3. Voiko ruokasooda poistaa myös plakin?

Hammastahna, jossa on ruokasoodaa tai natriumbikarbonaattihammastahna, on yksi luotetuimmista ainesosista plakin poistamisessa hampaista. Hampaiden valkaisun lisäksi se estää myös plakin muodostumisen ja jopa poistaa olemassa olevan plakin.

Sitä voidaan edelleen sekoittaa joidenkin muiden välttämättömien luonnollisten ainesosien kanssa parantaakseen sen voimaa plakin ja keltaisten hampaiden ongelman torjumiseksi. Sinun tarvitsee vain harjata hampaasi varovasti näiden ainesosien seoksella.