20 Epilepsian yleisiä syitä ja oireita

Neurologinen häiriö parhaimmillaan, epilepsia on vakava kohtaustila, joka vaikuttaa ihmisiin, joilla on neurologinen epätasapaino tai ongelma. Lääkärit julistavat sen neljänneksi yleiseksi neurologiseksi epätasapainoksi. Joskus juuri tämä epilepsia on aiheuttanut hylkyjä perheissä, mikä on johtanut nuorten ja vanhojen kuolemaan, jotka kärsivät tästä. Pahinta oli menneillä aikakausilla, jolloin joukko uskonnollisia ihmisiä harhautti takavarikot hallussaan. Kouristukset takavarikosta, vaahtoaminen suussa ja kaikki uskonnollisessa erässä muistuttivat hengen omaisuutta uhrin ruumiista. Tämän seurauksena usein hoito olisi köyhän kiinni ottamista, kun hän ei tartu, ja erottaa hänet jättämällä hänet jonnekin muualle kaukana ihmissuhteista.

Usein oli esimerkiksi päiviä, esimerkiksi 1500 -luvulla, jolloin kohtaukset ja kohtaukset liittyivät noita -askarteluun, ja monet köyhät sielut poltettiin kuoliaaksi huonon kohtalonsa tai epilepsiansa vuoksi. Kuluneiden päivien myötä ihmiset ja lääkärit alkoivat tunnustaa takavarikon osana sairautta. Miksi Julius Ceaser itse kärsi siitä. Vaikka silloin myös vakavat kohtaukset olivat tuskin hoidettavissa, koska ihmiset eivät tienneet kuinka aivojen toiminta toimii.

epilepsian syitä ja oireita

Epilepsia päättyy kohtaukseen, mutta vaikutus aivoihin eri ihmisillä voi olla erilainen. On olemassa erilaisia ​​tapoja, joilla epileptinen kohtaus tapahtuu. Aivoissa on erilaisia ​​alueita, jotka noudattavat ikää, sukupuolta ja vakavuutta, joka määrittää erilaiset hyökkäysten syyt, jotka tunnetaan myös nimellä epileptiset oireyhtymät. Eri oireyhtymät määritellään ajallisten lohkojen oireyhtymiksi, jossa aivojen osa suoraan etulohkon takana vaikuttaa. Kouristuskohtaukset vaihtelevat voimakkuudeltaan, ja ne voivat olla hermoja raastavia ja tappavia, kun taas joillekin se ei ehkä ole edes havaittavissa. Myös etuosa, sen edessä oleva lohko voi vaikuttaa hyökkäyksiin.

Nämä kohtaukset ovat yleensä toistuvia ja ehkä yksinkertaisia ​​osittaisia ​​tai monimutkaisia ​​osittaisia. On myös muita tyyppejä, kuten niskakyhmien epilepsia, jossa aivojen takaosa vaikuttaa. Juuri ajallisen lohkon yläpuolella on parietaalilohko. Nämä eri lohkot- kumpikin kykenevät tuottamaan epilepsiakohtauksia eri luonteeltaan ja voimakkuudeltaan. Sen syyn ja lähteen perusteella lääkärit aloittavat hoidon. Epilepsia on suositumpi ääripäiden keskuudessa, toisin sanoen joko lapset tai eläkeläiset eli yli 60- tai 65 -vuotiaat. Nämä kaksi ikäeroa ovat epilepsiakohtausten tärkeimmät kaksi kohdetta. Myös epilepsian syyt ovat yleensä erilaisia ​​miehillä ja naisilla.

Epilepsian oireet ja syyt:

Tässä artikkelissa kerrotaan lyhyesti epilepsian syistä ja oireista.

Epilepsian syyt:

Vaikka tämä ei ole kotihoitotauti, sen syyt on kuvattu paremman tiedon saamiseksi.

1. Alkoholin tai huumeiden väärinkäyttö:

Kuumana oleminen nuorempina päivinäsi voi tulla raskaaksi sinulle. Usein ihmiset viihteen tai väärien tarpeiden vuoksi hellässä nuoruudessaan tai vahvassa keski -iässä asettuvat alkoholin ja huumeiden väärinkäyttöön. Kun puhumme lääkkeestä, katamme sen koko alueen, eli kuorsaavat, injektiot, pillerit ja tupakoivat. Alkoholin väärinkäyttö kulkee samalla linjalla, jossa nuorempana alkoholistista tulee epäilty epilepsiaa vanhoillaan.

2. Perinnöllinen oireyhtymä:

Aivan kuten kaikki neurologiset häiriöt, myös geenit ovat olennainen osa neurologisen järjestelmän romahtamista. Usein epilepsiageenit välitetään sinulle aiemman sukupuusi kautta. Siksi sinun ja äitisi yhdistävä genetiikka vaaditaan nopealle vilkaisulle. Tämän tyyppistä epilepsiaa kutsutaan idiopaattiseksi oireyhtymäksi. Nämä ovat kuitenkin vaatimattomia hyökkäyksiä, joilla on lieviä kohtauksia.

3. Oireinen oireyhtymä:

Usein tiedetään joitakin tapahtumia, jotka ovat tai voivat johtaa epilepsiakohtauksiin. Tämä tieto siitä, että he tietävät tarkalleen, mikä aiheutti kohtauksen saapumisen, auttaa hoidossa ja sairaudessa. Esimerkiksi vakava päävamma, onnettomuudet, aivokasvaimet ovat joitakin varmoja syitä, joiden vuoksi hyökkäystä seuraa välittömästi oma tietokanta.

4. Kryptogeeninen oireyhtymä:

Nimi itsessään puhuu tätä oireyhtymää. Crypticia käytetään sellaiseen, jota ei ole helppo siirtää tai jota ei voida helposti lykätä. Siksi nämä oireyhtymät aiheuttavat kohtauksia ja kohtauksia, joihin emme voi koskaan vaikuttaa.

5. Alhainen happi synnytyksen aikana:

Haluatko tietää epilepsian eri syistä? Tämä on yksi tärkeimmistä epilepsian syistä, jotka tulee pitää mielessä. Alhainen happi synnytyksen aikana voi haitata lapsen fyysistä kuntoa, ja siksi hän voi kärsiä epilepsian oireista koko elämänsä.

6. Vammat synnytyksen aikana:

Yleensä suurin osa epilepsiaan johtavista kehon vaurioista syntyy synnytyksen aikana. Pään vamma voi olla syynä epilepsiaan. Voi olla myös muita vammoja, joiden vuoksi henkilö voi altistua epilepsian eri oireille. Epilepsia tapahtuu yleensä synnytyksen aikana, koska lapsi voi altistua tietylle määrälle vammoja, kun hänet poistetaan kehosta.

7. Tietyt infektiot:

Joitakin infektioita, kuten aivokalvontulehdusta, voidaan syyttää epilepsian syynä. Toisinaan henkilö kärsii epilepsian oireista, jotka ovat saattaneet johtua jostain vakavasta infektiosta, joka on ehkä jätetty huomiotta ja joka on aiheuttanut tämän taudin. On mahdollista.

8. Aivohalvaus:

Jos henkilö käy läpi aivohalvauksen, hän kärsii epilepsian oireista melko pian. Aivot ovat herkkä elin ja jos niille aiheutuu jonkinlaista vahinkoa, tulokset voivat olla erittäin haitallisia ja vakavia.

9. Verensokeri -ongelmat:

Jos henkilö kärsii verensokeriongelmista, hänellä on suuri mahdollisuus, että hän kärsii epilepsiasta. Tutkimusten mukaan tämä on yksi yleisimmistä ja mahdollisimmista epilepsian syistä.

10. Aivovaurio:

Jos ihminen käy läpi tapahtuman, jossa aivot ovat saattaneet vaarantua, hänellä voi olla hyvät mahdollisuudet kärsiä erilaisista epilepsian oireista. Tämä on yksi potentiaalisimmista epilepsian syistä.

Epilepsian oireet:

Jotkut epilepsian yleisistä ja tärkeimmistä oireista voidaan tiivistää seuraavasti:

1. Yleinen outo tunne:

Yleinen outo tunne on myös melko yleinen epilepsian aikana. Tuntuu kummalliselta kaikista aiheista. Tämä on yksi yleisimmistä epilepsian oireista.

2. Jäykkyys kehossa:

Keho kasvaa jäykäksi, jos hän kärsii epilepsiasta. Särky ja jäykkyys ovat yksi yleisimmistä seurauksista, jos he kärsivät epilepsiasta.

3. masennus:

Yksi epilepsian yleisimmistä oireista on masennuksen voimakas aura, joka vallitsee hitaasti potilaassa päivien kuluessa. Siksi epilepsiapotilaan on melkein tärkeää olla yhteydessä sosiaalisiin piireihinsä erottamisen ja perääntymisen sijaan. Näin masennus ei ylitä rajoja.

4. Deja Vu:

Epilepsiaa ei koskaan tiivistetä pelkän hyökkäyksen jälkeen. Epilepsiaksi kutsuminen kestää vähintään kaksi. Usein juuri ennen hyökkäystä henkilö, joka on ennen tuntenut tunteita, tuntee samanlaisen tunteen. Se voi olla tyypillinen haju, jonka hän haisee, tai ahdistus tai tunnelma jostain väärästä tapahtumasta. Tällöin hänen on välittömästi ryhdyttävä varotoimiin.

5. Toistuvat kohtaukset:

Kouristukset ovat yksi epilepsian näkyvimmistä oireista. Tällaiset kohtaukset voivat olla melko toistuvia, mikä tarkoittaa, että niitä voi tapahtua uudestaan ​​ja uudestaan. On olemassa suuri mahdollisuus, että jos henkilö on altistunut kohtauksille, hän (tai hän) voi saada kohtauksia uudelleen.

6. Vatsavaivat:

Tämä on enemmän henkinen ongelma kuin fyysinen ongelma. Yksilö kohtaa nousevan tunteen vatsassa, jos kyseinen henkilö kärsii epilepsiasta. Tässä ei ole mitään pelättävää, koska se on yksi lievimmistä epilepsian oireista.

7. Voimakas tunne:

Jos kärsit epilepsiasta, voimakkuus on yksi nykyään kasvavimmista ja yleisimmistä ongelmista. Henkilö kärsii metallin voimakkuusongelmista. Tämä rikkoo myös metallin tilan ja tämä oire liittyy myös harhaluuloihin.

8. Unettomuus:

Vaikka se vaikuttaa yksinkertaiselta sanalta, unettomuus epilepsiapotilaille voi olla erittäin haitallista, koska se yksin voi laukaista voimakkaan kohtauksen, jos henkilö ei saa riittävästi unen annosta. Epilepsiapotilas hyökkäyksen pelon tai joskus raskaiden lääkkeiden vuoksi saattaa kärsiä unettomuudesta yöllä, mikä aamulla voi laukaista huonon epilepsiakohtauksen. Myös unettomuus aiheuttaa väsymystä ja väsymystä, mikä on huonoksi myös epilepsiapotilaalle.

9. Epätavallinen maku tai haju:

Ei olisi mitään, jos joku sanoisi, että ruokahaluttomuus katoaa epilepsian aikana. Mutta henkilö joutuu kohtaamaan samanlaisia ​​ja paljon outoja asioita, kuten epätavallinen maku. Epätavallinen haju on myös yleinen epilepsian aikana. On aikoja, jolloin henkilö joutuu kohtaamaan vakavia makuongelmia. Myös tunne saattaa kadota (tilapäisesti).

10. Pistely tunne neuloja kohti:

Hermot ja raajat alkavat toimia eri tavalla, kun kärsit epilepsiasta. Ihmisellä on pistely neuloja kohtaan, kun he näkevät tällaisia ​​esineitä. Kaikista epilepsian oireista hyvin harvat ihmiset ovat tietoisia siitä.