Adventskalendrar för vuxna – hantverksinstruktioner och idéer att fylla i

adventskalender för vuxna rustik-bräda-jul-träd-dekorationer-ge-idéer

När det gäller adventskalendrar för barn och framför allt att fylla dem har du faktiskt inga problem. Godis och små presenter är alltid populära bland de små. Men när det gäller vuxna är det mer troligt att du blir utmanad. Visst är godis fortfarande en bra idé, men om du vill genomföra en originalidé den här gången krävs inspiration. Vi har inte bara sammanställt hantverksidéer och instruktioner för dig, utan också tips och idéer för fyllning Adventskalender för vuxna. låt dig inspireras!

Tinker adventskalendrar för vuxna

adventskalender för vuxna deco julvagnslådor

En julkalender för vuxna behöver inte fyllas med choklad eller andra presenter för att bli väl mottagen. Hälsningar, önskemål, kuponger för massage och andra saker eller till och med foton kan ge mottagaren stor glädje. Om du inte behöver mycket utrymme för fyllning kan tändstickor också räcka. Du bör dekorera dessa snyggt till adventskalendern för vuxna.

Skapa idéer för adventskalendrar för vuxna

adventskalender för vuxna, tändsticksaskar-grangrenar-smycken-idéer

Gör detta genom att klistra in papper eller måla på dem. Glöm inte heller att nummerera rutorna. Efter det kan du knyta snöre till dem och använda dem för att dekorera grangrenar. Du har redan en användbar juldekoration. Denna adventskalender för vuxna kan fyllas med små godisar eller ordspråk.

Adventskalenderidéer för vuxna

adventskalender för vuxna ordspråk-design-papper-låda-färg

Tunn plywood användes för att skapa dessa lådor. Detta klipptes till kartongernas storlek, dekorerades sedan med vit färg och märktes med siffrorna. Träet limmas sedan på lådan. Tanken med denna typ av vuxen adventskalender är att fylla lådorna med namn på vänner och släktingar. Skriv ett vykort till den du får den dagen.

Gör original adventskalendrar för vuxna själv

advent-kalender-vuxna-diy-enkla-säger-kylskåp-magneter

Du kan också göra en adventskalender för vuxna med ordspråk i denna form. Du behöver siffror som klistermärken, papper i rektangulär form eller små påsar och utskrivna ord, citat eller önskemål. Du klistrar klistermärken och ordstäv på pappret (eller lägger dem i påsarna), som du sedan kan klistra på kylen, fönstret eller väggen med washi -tejp. Som ett alternativ till fästning är magneter också lämpliga eller så kan du lägga dem i en skål.

Vad finns i adventskalendern för vuxna?

adventskalender för vuxna lådor-motiv-lim-kartong-snörband

Du kan faktiskt fylla snygga adventskalendrar för vuxna med en mängd olika saker. Det bästa du kan göra är att skräddarsy dem till vad mottagaren gillar bäst eller ens behöver. Så gör honom glad varje dag fram till jul. I allmänhet är det en budgetfråga. Du kanske vill börja få gåvorna några månader före december.

Söta granar

advent-kalender-vuxna-mugg-grönt-hantverk-papper-barrträd-tinker

Om adventskalendern för vuxna är avsedd för en dam, är smycken också en bra idé att fylla. Dessutom behövs ingen stor behållare för detta. Dessa granar är mycket lämpliga för att göra en original julkalender. Det är bäst att köpa kopparna färdiga. Men även från toalettpappersrullar, som du skär i ringar och sedan sveper med aluminium eller annan folie, passar för gör-det-själv.

Enkel DIY julkalender

adventskalender-vuxna-gör-själv-gran-grön-pappersvikt

De köpta kopparna var färgade med en guldspray för detta exempel. Till trädtoppen behöver du grönt hantverk eller origamipapper, som du viker som visas. Lägg presenterna (örhängen, armband, kedjor eller choklad i kopparna och lägg sedan trädet ovanpå dem. Din hemlagade adventskalender för vuxna är klar).

Adventskalender för unga vuxna

adventskalender-vuxna-original-ovanliga-ballonger-fyll-sträng-krans

För att du ska kunna förvara presenterna till adventskalendern för vuxna väl i kalendern måste du göra rätt storlek, som sagt. Därför rekommenderar vi att du väljer gåvorna först. Vi tycker att denna idé är särskilt fantasifull med ballonger. Gåvorna är stuvade i ballongerna själva, men får inte vara för tunga. Du kan packa dem i förväg så att de inte syns genom den tunna ballongen.

Adventskalendrar fylls med öl för vuxna

adventskalender-vuxna-öl-vin-flaskor-att ge bort-pyssla-idéer

Adventskalendrar för vuxna med alkohol är en särskilt intressant idé för finsmakare som passar både män och kvinnor. Oavsett om det är öl eller vin, är det bästa sättet att designa en sådan julkalender att lägga till ett vinställ till gåvorna, på vilka du delar ut vinflaskorna. Du packar sedan in detta i en kalender.

Adventskalender vuxna – ge presenter till män

advent-kalender-vuxna-enkel-idé-present-väska-design-jul

Du kan ge gåvor till män på många sätt. Om din man inte är öl- eller vintyp, fundera på vad han kan tycka om eller använda. Om han till exempel bara har byggt en liten verkstad i garaget kan du hjälpa honom med verktyg. Dela ut skruvmejslar, tänger, skruvsatser och annat i adventskalendern för vuxna.

Choklad i adventskalendern

advent-kalender-för-vuxna-gran-scrapbooking-papper-kottar

Om du ändå vill ha en klassisk adventskalender för vuxna med choklad kan du göra adventskalendrar av alla typer och storlekar. Vi finner denna lilla vinterskog av tallar väldigt vacker, som också är en vacker dekoration på vintern. Förutom scrapbookingpapper behöver du också filt och pomponger för hantverk.

Hantverksinstruktioner Adventskalender för vuxna

advent-kalender-för-vuxna-instruktioner-gran-tinker-fyll-idéer

Scrapbookingpappret är format till kottar. Den nedre kanten har sådana klaffar som du snabbt kan klippa till i storlek med en sax. De tjänar till att kunna limma under ytan. Fyll konen med choklad eller annat godis och lim sedan en cirkel med samma diameter som konen. Dekorera toppen av julgranen till adventskalendern för vuxna med en bubbla eller en filtstjärna.

Julkalender med julgransdekorationer

advent-kalender-vuxna-jul-träd-dekorationer-idéer-diy-klädnypor

Detta är också en bra idé för en adventskalender för vuxna utan godis. Det är också lätt att göra igen och särskilt praktiskt för någon som just har flyttat in i en ny lägenhet. Med hjälp av julkalendern, helt enkelt ge bort julgransdekorationer för den första julen i den nya lägenheten. Praktiskt och originellt på samma gång!

Idéer för återvinning

adventskalender-vuxna-kan-samla-måla-klistermärken-nummer

Du kan få större behållare till adventskalendern för vuxna genom att återvinna burkar. När du har tvättat bort dem väl kan du spraya dem med lack. Det är bäst att använda en typisk julfärg för detta. Du lägger till siffrorna i form av klistermärken. Formarna är mycket lämpliga för större presenter, till exempel verktyg.

Tråd för upphängning

advent-kalender-vuxna-plåtburk-återvinning-inspiration-trådhandtag

Burkarna behöver också hål på sidorna, som läggs bäst före målning för att inte skada färgen senare. Du kan sedan använda tråd för att designa handtag snabbt och enkelt. Häng burkarna på en gren som du utrustar med naglar och du har en snygg adventskalender för vuxna.

Hink till adventskalendern

adventskalender-vuxna-män-verktyg-fyllning-hink-pyssel-vägg-dekoration

En liknande variant är denna julkalender, för vilken små skopor används. Sådana hinkar kan köpas färdiga. Istället för tråd kan du också använda tråd för att hänga upp den. Du knyter tillbaka detta till grenar. Du kan också designa flera rader för adventskalendern för vuxna, som visas här, och fylla den med små presenter.

Varma drycker för vintern

adventskalender-vuxna-te-ge-bort-sorter-vinterdrink

Vintern är den perfekta säsongen för varma drycker. Det är därför en adventskalender för vuxna med te också är en bra idé. Du lägger en annan typ av te i varje burk. Teälskare kommer särskilt att gilla detta. Ett alternativ till detta är olika kaffesorter eller olika kakao- och bakblandningar med recept.

Adventskalender för kvinnor

adventskalender-vuxen-kvinnor-kosmetika-nagellack-fyllning-idéer-tips

Kvinnor älskar kosmetika. Varje barn vet det. Så om du ger en dam adventskalendern för vuxna kan det finnas ett nytt nagellack bakom varje dörr. Eller så kan du kombinera olika kosmetiska föremål och göra din flickvän, syster, kusin eller mamma särskilt glad.

Adventskalender för vuxna med kosmetika

adventskalender-vuxna-grädde-damer-parfym-lådor-gör-det-själv

Små parfymflaskor, grädde, ansiktsmasker och sminkredskap är bara ett litet urval av kosmetiska produkter som du kan använda för att fylla julkalendern. Behållarens rätt storlek är återigen viktig så att du kan stuva allt väl. Vi önskar dig mycket framgång och kul med ditt hantverk!