En vacker dukning gjord av ljus och pergament

ljus-dekoration-bord-diy-idé-pergament

Idag har vi instruktioner för en Bordsdekorationer från ljus och pergament för dig, så enkelt är det även för de mindre skickliga bland oss. Det passar underbart som dekoration för bröllopet, speciellt om du föredrar att klara dig utan blommor eller vill spara pengar med färre blomsterarrangemang. Du behöver bland annat genomskinliga glasvaser eller vackra glasögon i vilken form som helst.

En vacker bordsdekoration av ljus och pergament – kombinationerna

ljus-dekoration-gör-det-själv-bord

Om du vill kan du kombinera glasögon i olika storlekar med varandra. Bara surfa på Internet eller olika butiker, för om du har tur kan du också hitta vaser eller glasögon som är till salu och därför billigare. Det fina är att du kan sälja vaserna igen senare om du inte behöver dem. Med en kan du dock vara säker på att så är fallet Bordsdekorationer från ljus kommer att skapa en underbart mysig och varm atmosfär, för det är precis styrkan hos ljus.

För bordsdekorationer av ljus och pergament behöver du:

pergament-ljus-dekoration-bord-idé-gör-det-själv

  • Pergament, gärna med ett vackert mönster
  • cylindriska vaser
  • Telys eller LED -ljus
  • silvertejp

Några tips

ljus-dekoration-instruktioner-idé-hur-att-göra-själv

Tricket på detta projekt för en Bordsdekorationer från ljus är att hitta ganska pergament som inte är för tråkigt och som passar tillfället. Det ska helst ha ett bra mönster. Du kanske till och med hittar några med broschyrer som passar bröllopet. Återigen, leta efter det på internet eller fråga en pappersbutik om olika mönster och stilar. När du väl har hittat rätt pergament blir resten så enkelt, även ett barn Bordsdekorationer från ljus kunde pilla. Bara linda den runt vasen, klipp av den överflödiga delen och tejpa ihop de två ändarna med gaffatejp.

Den färdiga kompositionen

ljus-dekoration-pergament-rosor-telys

När det är dags att tända ljusen är det bättre att använda en pinne tändare, särskilt för de högre vaserna. Om det är förbjudet att tända ljus i bröllopssalen har du äntligen chansen att testa dessa moderna LED -ljus. För att krydda saker och lägga till fler mönster, välj några fina servetter. Det beror helt på din smak om du väljer pappersservetter eller tygservetter. Till skillnad från de flesta andra bordsdekorationer kan du fortsätta använda dem efter bröllopet, dekorera ditt hem med dem och skapa en mysig atmosfär. Det är nog anledning att ge dig detta Bordsdekorationer från ljus och pyssla med pergament, du hittar det inte?

Idén med bakplåtspapper är perfekt för bröllopsljus 

pergament-dekoration-ljus-idé-bröllop

 En idé med små lampskärmar

ljus-vin-glas-bröllop-dekoration-idé

 Slå in vinglasen med papperet 

ljus-lampa-bord-dekoration-vin-glas-pergament

 En bröllopsidé 

bröllop-ljus-idé-kärlek-skriva-pergament-dekoration

 Tryckt tematiskt 

bröllop-kväll-bord-dekoration-idé-pergament-ljus