Gör lycka till nyårsafton – 21 fantastiska DIY -idéer

Det finns vissa motiv som automatiskt associeras med tur och av denna anledning ofta används som en lycklig charm. Dessa inkluderar fyrklöver, hästskon, grisen och paddan. Och eftersom du vill ha lycka till i det nya året kan du också göra några turcharmar själv eller använda dem som presenter till nyårsafton.Vi har därför några bra idéer för Gör lycka till nyårsafton sätt ihop som du kan imitera.

Tinker lucky charm för nyårsafton – shamrock

lycka till charmar tinker nyårsafton fleece gröna nyanser shamrock

Du kan använda klöverbladet på olika sätt som en lycklig charm. Å ena sidan kan du använda en äkta, å andra sidan kan du göra en själv från olika saker. Ta en titt på till exempel följande idé för DIY lyckliga charm.

Dessa vackra shamrocks är lätt gjorda av filt eller fleece. Du kan limma en pärla i mitten, vilket ger varje klöverblad ett vackert utseende. Här är några bildinstruktioner för att göra lyckoklockor:

Gör lycka till nyårsafton – klipp och sy

lucky charms pyssla nyårsafton fleece diy gröna nyanser sy

Skär fyra hjärtformade löv ur två nyanser av grönt. Om du har ett slag kan du också använda det här som hjälp. Lägg den ljusare nyansen ovanpå den mörkare och sy ihop alla fyra arken.

Lägg till pärlan till lyckokarmen

lucky charm tinker nyårsafton shamrock idé pärla deco vit

Det sista steget i att göra en lycklig charm för nyåret är att limma pärlan i mitten av shamrock. Superlim är lämpligt för detta, men också en varm limpistol.

Att göra svamp: 3 DIY -projekt för huset och trädgården

Julänglar gör hantverk med barn att pynta till jul

Virka amigurumi – gör söta virkade figurer och virka djur själv

Tinkering med pomponger och plyschtråd

Tinker lucky charms för nyårsafton klippklöver bobbles plysch tråd grön

Denna idé är lika lätt att pyssla med. Limma fyra lika små, gröna pomponger på små klipp. Slutligen, lägg till grön plyschtråd som kommer att fungera som en stam. Böj änden av tråden till en spiral. Du är klar med den lyckliga charmen.

Torkat klöverblad som en lycklig charm

lucky charm tinker nyårsafton amulett gör dig förstoringsglas klöver stick papper

Du kan skapa en vacker tur för nyårsafton från ett cabochonhäng. Dessa finns på nätet för ett bra pris. Utöver detta behöver du en riktig shamrock och papper från en bok. Notpapper eller ett utdrag ur en ordbok med ordet tur kan också användas för detta ändamål. Du kan läsa i den här artikeln hur exakt cabochonsmycken tillverkas.

Padda som en lycklig charm

lucky charm tinker nyårsafton kände flugsvamp tinker idé röd vit

Liksom shamrock kan du göra svamp av filt. För att göra en lycklig charm för nyårsafton i form av en paddpall behöver du röd och vit filt.

Gör en padda med trä

lucky charm tinker nyårsafton trä padda pall röd vit poäng trailer

Är du bra på trä kan du naturligtvis göra svamp på det. Slutligen målar du hatten röd, varefter du lägger till vita prickar.

Snabbt utformade lyckoklockor gjorda av naturmaterial

lycka charm tinker nyårsafton ekollon flugsvamp idé DIY

Du kan också använda andra naturmaterial när du gör svamp som tur för nyårsafton. Vad sägs om denna enkla idé gjord av ekollon, till exempel?

Tinker med hästskor för nyårsafton

lycka charm tinker nyårsafton hästsko deco idé tvärvägg dekorera

Hästskor är också en sann klassiker när det gäller turcharms. Använd hästskorna för att göra intressanta och lyckliga dekorationer. Om du inte har några sätt att få riktiga, kan du designa några själv.

lycka charm tinker nyårsafton avtryck deco idé hästsko häst modellering lera lera

Använd till exempel lufttorkande modelleringslera. I den kan du göra ett vackert intryck av en liten hästsko som du kan använda som dekoration.

lucky charm tinker nyårsafton kedja diy trailer lera imprint hästsko

Du kan också använda avtrycket i leran som ett hänge för en kedja. Detta kan också kombineras med andra lycka och därmed representera en intressant idé.

lucky charm tinker nyårsafton silikonform blygjutning hästsko

Eftersom bly ofta hälls på nyårsafton, är denna idé också idealisk för att göra lyckliga charmar. Skaffa en silikonform som du kan använda för att göra så många hästskor som du vill.

lycka till charm för nyårsafton drömfångare idé garn väggdekoration

Förvånansvärt nog kan riktiga hästskor dekoreras på många olika sätt. Om du vill ha en särskilt original drömfångare kan du välja och prova denna lyckliga charm.

lycklig charm tinker nyårsafton vintage idé hjärta garn deco

Du kan också göra en sådan lycklig charm för huset från tre hästskor. Den har en hjärtform. En av hästskorna måste dock skäras på mitten. För att skära metallen kan du be en erfaren person att hjälpa till.

lycka charm tinker nyårsafton trä hästsko idé hjärta perforerat

Och här har du en annan idé för ursprungliga trälyckor. Ganska falska hästskor kan tillverkas av detta material och pryda olika delar av hemmet. Istället för de typiska runda eller fyrkantiga hålen kan du också göra dem i form av ett hjärta.

Använd grisen som en lycklig charm

tur charmar pyssla för nyårsafton gris lera idé figur dekoration

Först och främst, låt oss presentera dig för en idé om hur du gör lyckoklockor till nyårsafton av modelleringslera. En mängd olika figurer kan tinkeras med lera. En gris också. Du kan använda det här exemplet som en mall.

tur charm charm pyssel nyårsafton modellering lera grisar bruden brudgummen rolig figur

Här har du en annan idé för ett par grisar gjorda av modelleringslera. Det finns olika typer av folkmassor. Testa bara olika för att se vilken du gillar bäst.

Tinker lucky charms för nyårsafton rosa lycklig gris stickning idé

Om du kan sticka är denna variant av att göra lyckoklockor till nyårsafton också en bra idé för dig. Du kan sticka söta grisar av rosa garn, som passar både som bordsdekorationer och som nyckelringar.

lucky charm tinker nyårsafton virkade piggy rosa trailer

En liknande variant är denna, men där grisen virkas. Den integrerade lilla öglan gör det extra enkelt att fästa lyckokarmen. Exemplet på att göra lyckoklockor till nyårsafton påminner om en spargris.

tur charm charm pyssel nyårsafton marsipan grisar rosa prydnad efterrätt

Sist men inte minst har vi ett kulinariskt exempel för dig att göra lyckoklockor till nyårsafton. Du kan göra stora lyckogrisar av marsipan. Dessa kan sedan användas både för konsumtion och bara för dekoration. Du hittar ingen bra presentidé?

Tinker lucky charms för nyårsafton nyckelring ram klöver torkad

Tinker lucky charms: Gör-det-själv-idéer med barn i dagisåldern

Gör lycka till med barn. Klipp ut en shamrock av filt

På nyårsafton kan du göra färgglada turer med barnen! Vi erbjuder några DIY -idéer som garanterar hantverkskul för unga och gamla. Den första idén är för färgglada bokmärken gjorda av filt och träpinnar. De skapar en glad stämning och är en bra present till morföräldrar. Instruktionerna är superenkla, även kompletta nybörjare kan behärska hantverksuppgiften utan problem. Du behöver följande material: träpinnar, pappersklöverbladsmall, gräsgrön och mörkgrön filt, googlyögon, småstora pomponger, piprensare, organzaband, filtpennor, sax, lim.

Gör lycka till med barn. Klipp ut en shamrock från filt. Instruktioner för barn i grundskolan

Så här är bokmärkena gjorda: Rita en shamrock på vit kartong och klipp ut den. Lägg flera filtark ovanpå varandra och använd klöverbladet som mall. Skär sedan ut ett klöverblad från varje tallrik. Lim fast de googly -ögonen på den, klipp av rörstädarna i storlek och gör munnen ur dem. Limma mini -pompomsna i “ansiktets mitt” som en näsa. Fäst sedan klöverbladet på en träpinne och dekorera det med dekorbandet.

Tinker piggy för nyårsafton: tur charm – hänge

Nyårsgris gör dina egna trähängare

Nästa söta hängsmycke av trä och papper kommer garanterat att ge dig gott humör på festbordet. Du behöver: en stor rund och en mindre oval tallrik för en tekopp av trä, googlyögon, rosa kartong, två röda strass med tårform, papper, snöre i guld, rosa, guld och röda färger. Slipa först kanterna på den större runda dalbanan. Ta försiktigt bort dammet och applicera rosa färg på en rengjord och torr yta. Klipp ut öronen från rosa kartong och lim dem på träunderlägget. Måla också den mindre dalbanan rosa och låt den torka åt sidan. Limma sedan ihop de två underläggen. Måla munnen med röd färg, fäst strassarna och limma googly -ögonen. Doppa fingertopparna i guldfärg och lägg fingrarna på underlägget. Slutligen är det bara att klippa sladden och limma fast den på dalbanan.

Lyckliga charmidéer: Gör dig själv till gris för nyårsafton

Nyårsafton grisar gör hantverk av flodstenar, målar idéer för gör-det-själv lyckliga charm

Nästa idé är väldigt lätt och är bra för barn i grundskolan. Du behöver följande material: flodstenar, en rosa filtplatta eller överbliven rosa filt, googlyögon och en svart filtpenna. Måla först flodstenarna rosa, klipp sedan ut tre detaljer från den kvarvarande filten: en för näsan och två för öronen. Lim fast googly -ögonen så snart färgen torkar helt. Grisen är klar. Om du planerar en fest på nyårsafton kan du göra en gris till varje gäst och lägga den på sin tallrik som ett bordskort.

Gör lycka till av modelleringslera

Lycklig charm gör idéer med modelleringslera med barn i grundskolan

Hantverk är roligt för unga och gamla! Så om du har lufthärdande modelllera som ligger hemma kan du göra färgglada broscher med barnen. Allt du behöver är stift med en självhäftande yta från hantverksbutiken och etiketter. Du kan också göra etiketterna själv av kartong och skriva på dem med kritor. Du kan också hitta mallar online, ladda ner dem och skriva ut dem på kartong.

Gör lycka till med barn från modelleringslera

Så här görs lyckslagen: Knåda först en bit modellerlera tills den är smidig och tryck den platt på bordet. Skär sedan ut alla former med en vass kniv (hästskor, shamrocks, hjärtan, regnbågar, gris etc. Låt de färdiga figurerna härda helt. Vid behov kan du sedan färga modelleringslera med eventuella akrylfärger. Lim sedan stiften på You kan använda en limpistol eller investera i stift med en självhäftande yta för detta ändamål, och sedan är det bara att sätta på etiketterna!

Gör själv lyckliga charmar: Så här kan du göra ett klöverblad av washi -tejp med barnen

Gör nyårsafton lyckliga charmar med barn i dagisåldern.Gör shamrocks av washi -tejp

Vill du göra en lycklig charm själv? Överraska familj och vänner med färgglada klöverblad. Den här hantverksidén passar bra även för barn på dagis. Du behöver en sladd, klöverbladsmall och washi -band i olika färger och mönster. I grund och botten, ju mer färgglada, desto bättre. Det färgglada hänget kommer garanterat att locka till sig gästernas uppmärksamhet och kan hängas på ytterdörren och ordnas på bordet tillsammans med andra festliga dekorationer.

Nyårsafton lyckliga charm gör shamrocks av washi tejp med barn

Så här görs hänget: Klipp först ut ett klöverblad från vit kartong. Lägg sedan shamrocken på bordet och täck den med washi -tejp. Låt barnen hjälpa till med limmet. Slå sedan ut ett hål och trä igenom sladden eller ett tunt band. Shamrock -prydnaden är klar. Om du inspireras av denna hantverksidé kan du rita en treklöver istället för en fyrklöver. Enligt legenden illustrerade den helige Patrick först hur Jesus Kristus, vår himmelske Fader och den Helige Ande bildade gudomen. Det är därför treklövern har varit en lycklig charm i Irland i århundraden.

Gör lycka till nyårsafton med barn

Gör tur charm med barn grundskolan dekorera fe personal med klöverblad av papper

Andra charmiga turcharm kan också tillverkas av papper. Den lilla prinsessan kommer säkert att bli glad om hon har en älvstav för lycka till. För detta ändamål behöver du 20 cm långa träpinnar, guldspray, glitterkartong i gräsgrönt, antika gyllene mynt från hantverksbutiken och dekorativa band i guld, gult och grönt. Så här görs lyckokarmen: Klipp ut shamrocksna från den gröna glitterkartongen. Spraya träpinnar med guldfärg och låt dem torka. Använd sedan det heta limet för att fästa ett klöverblad på en träpinne. Om du vill kan du klä klöverbladet med lim och dekorera det med dekorband.

Tinker nyårsafton lycka till: chokladguldtaller i ett glas och en regnbåge av papper på locket 

Nyårsafton lycka till Klipp ut en regnbåge ur papper, sätt den på glaset och fyll den med chokladguldmynt

Lyckliga charmidéer: bokmärken i trä bildar en krans av “tur”

Gör själv lyckliga charmidéer. Gör bokmärken av trä

Gör själv lyckliga charm: ordna fyrklöver av kartong i en lerhink

Gör själv lyckliga charmar av pappersidéer för barn