Tinker fairy lights – 12 underbara DIY -projekt och dekorationsidéer

Med lysande älvlampor kan du designa ditt hem och din trädgård kreativt och vackert under varje årstid. De blinkande lamporna skapar en romantisk atmosfär hemma och är en oskiljaktig del av juldekorationerna. Eftersom de enkla fe -lamporna snabbt blir tråkiga kan du krydda dem och göra dem kreativa Tinker fairy lights.

Tinker fairy tänder jul-krans-gör-det-själv-barn

Gör sagoljus med stjärnor till jul

Tinker fairy tänder stjärnor-väggdekoration-helt enkelt-gör-själv

Oavsett om du vill pyssla eller försköna vinter-, vår-, sommar- eller höstdekorationen med sagoljus hittar du flera fina idéer i den här artikeln. Gör bara kreativa figurer som passar tillfälle och sätt in de små lamporna i sagoljusen i dem. Du kan lysa upp stjärnor, geometriska figurer, blommor och många andra och använda dem som väggdekorationer eller belysning i trädgården eller barnrummet.

tinker med fairy lights julstjärnor gjorda av svampgummi i vitt

Tinker fairy tänder enkelt och billigt

Tinker fairy lights lätt-billigt-bordtennisbollar-instruktioner

Först och främst skulle vi vilja presentera en billig och samtidigt enkel idé hur du kan göra vackra bollfe -lampor. En enkel lampsträng, flera bordtennisbollar och en skärkniv är nödvändiga för detta. Använd skäret för att repa ett litet kryss i varje bordtennisboll och sätt sedan in de enskilda lamporna i bollarna. Så här görs en lätt kedja lätt. En annan cool idé skulle vara att krydda bordtennisbollarna med nagellack. För detta använder du marmoreringstekniken.

40 festliga idéer för dekoration med sagoljus till jul

DIY -belysning till jul – 30 idéer med sagoljus

Gör julpynt – dekorera ditt hus och din trädgård med sagoljus

Gör origami fairy lampor av papper

Tinker fairy tänder papper-färgglatt-origami-gör-det-själv-barnrum

Om du särskilt gillar origamikonst kan du göra en vacker ljussträng av färgat papper. Du kan vika populära figurer och göra färgglada sagoljus av spårpapper med eller utan mönster. För detta bör du dock använda en LED -ljuskedja för att säkerställa brandskydd.

Lyktor för sagoljus med geometriska former

Tinker fairy tänder papper-origami-geometriska-former-väggdekoration

Lamporna på sagoljusen skapar vackra ljuseffekter när de är gömda bakom färgat spårpapper. Origami fairy lampor kan endast användas inomhus, eftersom de kan skadas av regn och vind utomhus. Med de trendiga geometriska motiven kan du skapa en kreativ origami -ljuskedja och dekorera en vägg i lägenheten, till exempel i barnrummet.

Origami fairy lights instruktioner – vik papperspyramiden

Tinker fairy lights origami-instruktioner-papper-vik-lampor-bifoga

För att vika ut alla figurer ur papper bör du först hitta en lämplig mall på Internet och klippa och vika konstruktionspapperet därefter. När din figur är klar, sätt in varje enskild lampa i origamis och säkra med lim eller tejp. Slutligen, välj vilken plats som helst att dekorera och låt origami -lamporna hänga.

Tinker ball fairy lights – idéer

ball-fairy lights-tinker-blue-wool-garn-rotting-idéer

Med en kulkedja kan du göra terrassen, vardagsrummet eller trappan vacker och lysande. Fairy lights -bollarna kan tinkeras i valfri färg och från olika material som rotting, ull, virkad tråd eller pappersmake. Du kan ta reda på hur i följande video.

Videohandledning – tinker fairy lights bollar själv

Tinker kreativa sagoljus med koppar

fairy lights-tinker-mugg-tyg-instruktioner-mall-kreativ-idé

Du kan skapa kreativa lampskärmar för lamporna i sagoljusen av engångskoppar av plast och färgglada tygstycken. Mät först koppens omkrets med ett pappersark och skapa en mall för att klippa ut resterna av tyg. Slå ett hål i botten på alla koppar med borren. Måla sedan utsidan av kopparna med Mod Podge och limma resterna av tyg på den.

Gör fe -lampor av tyg och koppar

fairy lights-tinker-tyg-mugg-färgstarka-fairy lights-krans-gör-själv

Ju mer färgglada och roliga tygstycken, desto mer kreativ blir ljuskedjan i slutändan. När alla koppar är klara med tyg återstår det bara att fästa dem på sagoljusen. Sätt in lamporna i de borrade hålen så att kopparna inte kan falla.

Tinker fairy lights för barnrum

fairy lights-tinker-barn-rum-tyg-mugg-färgglad-säng

Om du vill designa barn- eller babyrummet kreativt kan du göra en färgstark kedja av lampor och dekorera väggen eller spjälsängen med den. Så de små har kul dekoration i rummet under dagen samt kreativ belysning på kvällen.

Gör lyktor av yoghurtkoppar med barn

Och här är en annan kreativ julidé som också fungerar bra för barn. Lyktorna till älvlamporna är gjorda av yoghurtkoppar.

Färgglada sagoljus för barnkammaren

fairy lights-tinker-färgglada-plast-shuttlecocks-barnrum-väggdekoration

Här hittar du en annan idé för att designa barnrummet med sagoljus. Lamporna här är dekorerade med färgglada plastfästen, som säkerställer både en färgad väggdesign och vackra ljuseffekter i rummet.

Tinker fairy lights with shuttlecocks – instruktioner

fairy lights-tinker-badminton-plast-instruktioner-material

Om du vill göra en sådan sträng av lampor behöver du en LED -sträng med lampor, fjäderbollar i olika färger och en fickkniv. Ta bort locket, sätt in lampan i det, stäng locket och upprepa samma sak för resten av lamporna.

Gör blommor sagoljus för barns födelsedagskalas

fairy lights-tinker-blommor-fairy lights-krans-barn-födelsedag-dekoration-tårta

Om du dekorerar lägenheten för en födelsedag kan du skapa kreativa sagoljus och använda dem som väggdekorationer. Till exempel kan du göra färgade blommor av byggpapper och dekorera dem med lamporna. Detta skapar en stämningsfull blommeljuskedja som är perfekt för en flickaktig barns födelsedagsfest.

Instruktioner – älvlampor av färgglada pappersfodral

fairy lights-tinker-diy-blommor-fairy lights-instruktioner-färgglada-muffinsfodral

Enkla pappersfodral för muffins och muffins i olika färger kan också användas för att göra eleganta sagoljus. Klipp muffinsfodrarna med en stencilkniv eller sax som visas ovan och designa vackra blommor för sagoljusen.

DIY sagoljus gjorda av koppar och papper

fairy lights-tinker-barn-diy-projekt-instruktioner-mall-papperskoppar

För DIY -projektet för sagoljus med koppar kan du också använda papperskoppar och byggpapper istället för engångskoppar av plast och rester av tyg. Beroende på tillfället kan du använda mönstrat papper med olika motiv och göra en lämplig sträng av lampor.

Gör ett kors och stick en lampa

fairy lights-tinker-paper-cups-instructions-creative-fairy lights

Gör ett kors i bottnen på de färdiga kopparna så att de kan fästas på lamporna. Du kan också göra ett sådant sagoljus med barn och göra DIY -projektet till en rolig fritidsaktivitet för hela familjen.

Tinker green fairy lights

älvlampor-tinker-grönt-kreativt-vägg-dekoration-idé-färska-blad

Fairy lights med dekoration kan utformas som eleganta kransar för väggen. Till exempel, om du vill ta med lite grönt i inredningen kan du försköna sagoljusen med gröna grenar. Det gröna kan fästas på kedjan av ljus med hantverkstråd och kan lägga till ett nytt element i vilken vägg som helst.

Tinker fairy lights för trädgården

fairy lights-tinker-garden-ananas-lights-do-it-yourself-bollar

Selys förskönar inte bara ditt hem, utan också trädgården, terrassen eller din ytterdörr. Eftersom du huvudsakligen spenderar din tid utomhus på våren och sommaren, presenterar vi ett DIY -projekt för sommarlampor för trädgården.

Instruktioner – måla fairy lights bollar och klipp filt

fairy lights-tinker-garden-balls-rotting-make-yourself-colors-filt

Denna lekfulla ljuskedja är också gjord med bollar som är utformade som ananas med hjälp av grön filt. Först bör du göra fairy lights -bollar och måla dem med en gul sprayfärg. Skär sedan ut ananasbladen från filt och lim dem på bollarna.

Gör ananas sagoljus för insidan och utsidan

fairy lights-tinker-garden-wall-ananas-bollar-fairy lights-diy

Som det sista steget, sätt tillbaka lamporna i bollarna och säkra dem med hantverkstråd. Denna ljuskedja ser riktigt snygg ut i både solljus och mörker och är därför perfekt som dekoration för trädgårdsfester med vänner och familj.