Tinker och design Polaroid foton dekoration: 17 bra humör idéer

polaroid foton dekoration tofsar-hängande-tinker-idé-lätt-vänner

Även om de gamla gamla Polaroid -bilderna har bleknat i bakgrunden i sin popularitet på grund av de praktiska digitalkamerorna, ökar fortfarande de sympatiska bilderna. Man insåg relativt snabbt att ett “riktigt” foto är bättre än ett foto på datorn eller telefonen. Dessutom utvecklas Polaroid snabbare än de vanliga bilderna. Och det gör i sin tur det möjligt att använda Polaroids omedelbart för dekorativa ändamål. Har du upptäckt Polaroids själv, då skulle vi vilja ge dig lite inspiration till Polaroid foton dekoration med vilken du kan väcka liv i alla rum.

Polaroid foton dekoration för variation

polaroid foton deco barnrum-maedchenzimmer-rosa-gul-fotovägg

En Polaroid fotodekoration är inte bara original. Fördelen är att du alltid kan ta nya foton och byta ut de äldre från dekorationen. Så du har dina senaste aktiviteter, utflykter eller andra tillfällen i korthet utan att behöva vänta på en lång utvecklingsperiod.

Sätt ihop dekorationsteman för Polaroid -foton

polaroid foton deco vintage idé-klädstreck-spets-dekoration-vägg

Beroende på vilken typ av Polaroid -fotodekoration du väljer kan du också välja ett specifikt tema för sammanställningen. Skapa till exempel ett arrangemang av bilder som togs på din födelsedag eller dina födelsedagars födelsedag. Välj den sista promenaden, utflykten eller en improviserad fotosession.

Designa en fotovägg – tips och kreativa idéer

Gör fotokollage själv – 55 idéer för att skapa

Gör fotokollage själv – 20 häftiga idéer och instruktioner

Spontana foton

polaroid foton dekoration enkel-idé-klädnypor-konstgjorda-blommor

Som bekant är de bästa bilderna de som togs spontant eftersom de inte verkar poserade. Du kan få dessa vid ett viktigt tillfälle, till exempel en födelsedag, bröllop eller annan typ av fest, genom att ha en Polaroid -kamera redo för alla att använda. Detta utlöser en överraskningseffekt och erbjuder de bästa bilderna för din dekoration av Polaroid -foton.

Designklassiker

polaroid-foton-dekoration-hjärta-form-minnen-kärlek-sovrum-design

En klassiker bland Polaroid -fotodekorationsidéerna är att fästa bilderna nära varandra på väggen och på så sätt skapa en fotovägg. Olika former kan skapas här. Om du vill sätta ihop minnen med din älskade är en hjärtform mycket lämplig, till exempel.

Geometrisk design

polaroid-foton-dekoration-geometriska-mönster-net-garn-diy

Det är inte längre en hemlighet att geometriska former har varit väldigt trendiga under en tid. Använd denna trend för att göra din egen personliga Polaroid -fotodekoration själv. Stick in stift i väggen och anslut dem sedan med snöre för att skapa ett nätverk av geometriska former. Där kan du nu bifoga Polaroid -bilderna, utöka dem när som helst eller byta dem.

Original fotostativ

polaroid-foton-dekoration-original-inspiration-bok-stativ-bilder-presentation

Om du gillar originalitet, gör sedan ett särskilt intressant fotostativ där du kan visa dina Polaroid -bilder. För denna Polaroid -fotodekoration behöver du bara någon bok, vars sidor du rullar ihop. Upprepa detta flera gånger. Du kan nu infoga bilderna mellan rullarna som skapats på detta sätt.

Dekorera kylskåpet

polaroid-foton-deco-magnet-gör-det-själv-tips-instruktioner

Magneter är en populär dekorationsidé för kylskåpet eller andra metallytor i huset. Med din hjälp kan du göra en fantastisk falsk Polaroid fotodekoration själv och designa din lägenhet eller ge bort dekorationen. Detta är praktiskt när du inte har Polaroids till hands men verkligen vill ha utseendet. Vi visar dig instruktioner om hur du gör fantastiska Polaroid -magneter.

Polaroid foton dekoration – få material

polaroid-foton-dekoration-lera-självtorkande-diy-nybörjare

Du behöver antingen självtorkande hantverkslera eller lera till ugnen, washi-tejp, tejp eller isoleringstejp, en vass och spetsig kniv (t.ex. matta kniv), en linjal och små magneter. Om din lera är bakad bör du också ha bakplåtspapper klart när du vill göra Polaroid -foton.

Trimma leran

polaroid-foton-dekoration-hantverk-lera-skär-rektangel-linjal

Leran rullas först ut som deg. Du bör uppskatta storleken baserat på de foton du planerar att använda senare. Eftersom du inte kan få en perfekt rektangulär form här kan du helt enkelt klippa bort överskottet med en kniv och linjal. Kontrollera i förväg om biten är tillräckligt stor för fotot.

Forma en ram

polaroid-foton-dekoration-ramar-tinker-gör-kylskåp-design

Skär sedan ut lerbitens inre område. Om du är nöjd med resultatet, låt den här Polaroid -fotodekorationen torka väl, eller baka leran i ugnen enligt beskrivningen på förpackningen och låt den svalna väl.

Limma fast magneten

polaroid-foton-dekoration-magnet-stick-foto-tejp-tejp-washi

Lim sedan en liten magnet på baksidan och toppen. Du bör också låta limmet torka ordentligt innan du fortsätter. Du kan också fästa magneter direkt på en Polaroid-bild och sedan hänga dem i kylskåpet utan en självgjord ram. Tänk dock på att det inte blir lätt att ta bort senare. Lägg nu till fotot med hjälp av gaffatejp och du är klar.

Mönster på den vita väggen

polaroid-foton-dekoration-modern-inspiration-washi-tejp-svart-kontor

Denna idé är särskilt lätt att implementera för en Polaroid fotodekoration. Bilderna limmas direkt på väggen. För att inte förstöra väggen är det bäst att använda eltejp eller mönstrad washi -tejp, eftersom dessa inte fastnar för hårt. Ett färgat band får också väggdekorationen att se mer glad ut. Idén fungerar bra om du inte vill borra hål.

En ring gjord av Polaroid -foton

polaroid-foton-dekoration-ring-vägg-dekoration-tinker-knapp

Designa en sådan ring som en Polaroid fotodekoration och dekorera väggen med den. Använd vilket material du vill: papper, kartong, tråd eller vad du än har till hands. Det finns inga gränser för hur du kan lägga på den. Vanlig sladd, en kedja eller ett virkat band, valet är helt och hållet ditt.

Dekorera med grenar

polaroid-foton-dekoration-grenar-väggdekorationer-bilder-hängande-vikt

Det är väldigt modernt att dekorera interiören med grenar. Det ger en touch av naturen. Med en gren kan du också göra en Polaroid fotodekoration själv. Häng lite snöre från grenen på ett tillräckligt avstånd och fördela fotona på den. Du kan också använda dekorativa pärlor för en fin finish och vikt.

Rösta idé för semester

polaroid-foton-dekoration-jul-gran-grenar-tall-kottar-träram

Du kan också anpassa idén med grenarna till de olika helgdagarna. Använd för en Polaroid -fotodekoration till jul, till exempel grangrenar och färgerna grönt, rött och vitt. Du kan också välja forsythia på påsk. Polaroidfotona kan också läggas i små ramar eller helt enkelt imiteras av en ram.

Sista minuten dekoration med foton

polaroid-foton-dekoration-gör-det-själv-blommor-vår-stil

För denna Polaroid fotodekoration, häng en snöre på väggen så att den ser ut som en klädstreck och kläm sedan fast Polaroids på den med små kläder eller andra klipp. Det hela påminner också om ett mörkrum, där fotona hängs på ett snöre som ska utvecklas. Dekorera sladden med alla element. Konstgjorda blommor är mycket lämpliga.

Fairy lights som ett alternativ

polaroid-foton-dekoration-belysning-fairy lights-hängande-bilder-making

Istället för en snöre kan en ljuskedja också användas underbart. Detta ger omedelbart rummet en romantisk atmosfär. Du får en imponerande Polaroid fotodekoration, som också fungerar som isolerad belysning. Dessutom erbjuder lamporna gott om plats för många foton. Använd klipp, klistermärken eller tejp för att hänga upp den.

Bildramar med skillnad

polaroid-foton-dekoration-bild-ramar-idé-sladdklämmor

Collage är utan tvekan mycket populära. Men om du inte vill sätta fast dina Polaroid -bilder en gång eller bara prova något annat, använd en större bildram utan glas. Häng upp strängen igen från ena änden till den andra och fördela dina favoritbilder på den. Tavelramen som en Polaroid fotodekoration kan nu hängas på väggen eller placeras var som helst.

Dekoration från ett fönster

polaroid-foton-dekoration-fönster-ram-inspiration-present-idé-bänk-jordklot

Denna idé, där ett gammalt fönster används, är också mycket originellt. Fotona limmas direkt på glaset och är därmed bättre skyddade. Den gamla fönsterkarmen är underbart lämplig för en rustik eller shabby chic stil och kan dekorera alla rum. Letar du efter en original presentidé till en vän eller släkting? Välj sedan den här eller en av de andra idéerna för fotoredigering av Polaroid!