14 parasta aerobista harjoitusta

Maailma käsittelee tällä hetkellä rehottavaa lihavuuden ongelmaa. Lihavuus on uusi suuntaus, mutta emme tue sitä. Lihavuus aiheuttaa muutakin kuin fyysistä sopimattomuutta. Tuo koko 7 mekko ei todellakaan ollut sinua varten, eivätkä myöskään ne laihat valkoiset farkut. Tämä ei kuitenkaan estänyt sinua usein ajamasta läheisille Mc Donaldsille. Nykypäivän nuoret, jopa lapset, ovat nykyään kietoutuneet sanaan lihavuus, jossa heidän on käsiteltävä paitsi lihavuutta myös lihavuuden sivuvaikutuksia. Tässä vaiheessa olemme kaikki ilmoittautuneet kuntosalijäsenyyksiin. Ole kiireinen työskentelevä nainen, tai lihava lapsi luokkasi jäsenyyksien takana voi olla nykyään melko halpaa ja kustannustehokasta, mutta onko meillä todella aikaa keskittyä enemmän harjoitteluun kuin tavallisiin töihimme?

Parhaat aerobiset harjoitukset

Juuri siksi tänään tässä artikkelissa puhumme suhteellisen uudemmasta harjoitusrutiinista, jossa voit yhdistää hauskanpitoon ja harjoitteluun samanaikaisesti. Uutta temppua kutsutaan aerobiseksi harjoitukseksi, jossa stereojärjestelmä räjähtää huoneen kulmassa, kun harjoittelet strategisesti. Tämä voidaan tehdä ryhmässä ystävien kanssa tai yksin. Asia on, että sinun on siirryttävä musiikin tahtiin ja suoritettava intensiivinen harjoittelu samanaikaisesti. Tässä on joitain parhaista aerobisista harjoituksista, joita voit valita.

1. Uinti:

Uima

Uinti on voimakasta aerobista harjoitusta, joka säännöllisesti ylläpidettäessä johtaa ehdottomasti kaloreihin. Mutta aerobisen harjoituksen suorittamiseksi on toistuvasti suoritettava ehkä kolmen tai neljän kierroksen sarja voimakkaalla nopeudella ilman taukoa ja sitten pysähdyttävä tauolle ennen kuin jatketaan toisella sarjalla. Voimakas uimakierros pakottaa kehon painostamaan lihaksia, jotka siirtäisivät veden pois paikaltaan, ja siksi se on ensimmäinen helppo aerobinen harjoituksemme.

2. Pyöräily:

pyöräilyharjoitukset 4

Pyöräretki maaseudun läpi onnellisena iltana on todella kaunis harrastus, jota me kaikki haluaisimme harrastaa, mutta kiireisten aikojen aikana huomasimme, että meidän on täysin mahdotonta käyttää niin paljon aikaa ja siksi ratkaisumme on ota pyöräsi ja lähde ajelulle varhain aamulla, kun muutama sekunti hyperpyöräilyä olisi ehdottomasti aerobista liikuntaa.

3. Hyppytunkit:

Haarahyppyjä

Aloita seisomalla suoraan selkäranka pystyssä ja niska kohdakkain selkärangan kanssa. Aloita varpaat yhdessä samalla linjalla ja jalat suorina ja laajenna sitten käsiäsi kummaltakin puolelta. Aloita nyt hyppyharjoitusharjoituksella, jossa hyppäät ja laskeutuessasi levennä jalkasi kädet pään yläpuolella suoristettuna. Noudata samaa ja palaa alkuperäiseen asentoon.

4. Juoksu:

Juoksu

Älä odota joka aamu, että hälytys ilmoittaa, että olet myöhässä töistä. Sen sijaan herää aikaisemmin, laita lenkkeilyvarusteet päälle ja juokse kunnolla lähiympäristössäsi ja sen ympäristössä. Juoksua pidetään yhtenä parhaista aerobisista harjoituksista. Aloita hitaasti ehkä lenkillä ja jaa sitten kahden minuutin nopea juoksu.

5. kyykky:

Kyykky

Koko ajan, kun kyykky auttaa vain vyötäröäsi, mutta vähän tiesitkö, että kyykky on yksi aerobisten harjoitusten tärkeimmistä selkärankoista, mikä vastaa pehmentänyttä alavatsan kehon joustavuutta ja tasapainoa. Aloita normaalilla rutiinilla ja lisää painoja harjoitukseesi, kun sinusta tulee ammattilainen.

6. Paikallinen sydän:

Aerobic laihtuminen

Saadaksesi sydämesi kuntoon, aloita pikajuoksulla nopealla nopeudella ja siirry sitten nopeasti yksinkertaisiin rypytyksiin. Käännä nyt crunches istumisrutiiniksi ja pyöritä sitten joitakin punnerruksia. Kun tämä sarja on valmis, palaa takaisin lenkkeilyyn ja yhdistä se hyppytunkkeihin. Koko rutiini ilman taukoa voidaan suorittaa kahdeksassa minuutissa, ja aerobinen liikunta voi auttaa sinua selvittämään sydämesi.

7. Indeksointi:

ryömii

Indeksointi on yksi helpoimmista aerobisista harjoituksista, joissa makaat edestäsi kehosi laudan muotoisena. Käytä kyynärpäät tukeaksesi sinua ja aloita sitten reippaalla nopeudella ryömiminen kyynärvarren avulla.

8. Step -tanssi:

Tanssia

Step-tanssi on strateginen rutiini, joka muodostaa aerobisen harjoittelun perustan, jossa teet musiikin ohella muutamia vapaita käsiharjoituksia, jotka koostuvat pääasiassa pienistä venytyksistä ja lämmittelyharjoituksista.

9. Ohittaminen:

Ohitetaan

Muista kaikki ne ajat lapsuudestasi, jolloin sinä ja ystäväsi olisitte kiireisiä leikkimällä hyppynaruilla. No, on aika palata vanhaan aikaan ja aloittaa jälleen ohitusrutiini. Se ei ainoastaan ​​auta ylläpitämään kehon tasapainoa, vaan myös vähentämään kehon kuormitusta yhdessä painonhallinnan kanssa.

10. Kyykkyhyppy:

hyppyhyppyjä

Kyykkyhyppyt ovat samankaltaisia ​​kuin normaalit kyykkyt, mutta tämä on muokattu versio kyykkyistä, joissa tavallisten kyykkyjen ohella sinun täytyy mennä alas ja hypätä takaisin ylös täydellisen ympyrän suorittamiseksi. Sen sijaan, että nousisit seisomaan, lopeta rutiini hyppäämällä ja sitten perusasentoon.

11. Nyrkkeily:

nyrkkeily

Nyrkkeily on jälleen yksi tapa testata kehon taitoja. Yleensä nyrkkeilyssä huijaamme kehoa treenaamaan enemmän kuin vain kehon etulihasten lihaksia. Vaikka et olisikaan ammattimainen nyrkkeilijä, voit aina kokeilla aikasi nyrkkeilypusseilla, joissa voimakas kolmen minuutin nyrkkeily auttaisi sinua saavuttamaan keskittymiskyvyn ja kehon tasapainon samalla kun kehität kehon puolustusta.

12. Jooga:

kobra -asento

Jooga on ollut loistava aerobinen harjoitus, mutta ainoa ero on tässä, sinun ei tarvitse huolehtia harjoittelun tehostamisesta ilman pakollista vaatimusta. Joogasta tehdään poikkeus, vaikka sen vaikutus ja toiminta ovat samat kuin muilla aerobisilla harjoituksilla.

13. Portaiden hyökkäys:

Kiipeä portaita ylös

Seiso portaiden ylä- tai alareunassa joka aamu ja ala sitten kiirehtiä portaita ylös ja alas. Se on itse asiassa erittäin helppo tapa pitää itsesi kunnossa oman kodin mukavuuksissa. Varmista kuitenkin, että olet varovainen vääristä toimista.

14. Kävele sitä:

Kävely

Päivän päätteeksi on aina kävelyä, johon voit kohdistua. Säästä rahaa ja polttoainetta ja ala kävellä lyhyitä matkoja sen sijaan, että valitsisit ajoneuvon. Voit jopa laittaa lenkkeilyvaatteet päällesi ja mennä joka aamu aamukävelylle.