9 hauskaa harjoitusta lapsille ja eläkeläisille ilman kipua

Kun on kyse harjoituksista, meillä on hyvin yleinen tekosyy, “minulla ei ole aikaa”. Liikunta ei välttämättä tarkoita sitä, että meidän on vietettävä loputtomia tunteja kuntosalilla pakottaen itsemme yksitoikkoiseen tuskalliseen toimintaan. Kun olimme nuoria, juoksimme, hyppäsimme, pyöräilimme, uimme ja rakastimme sitä, mutta teemme aivan samoja asioita nyt, ja saatamme päätyä kutsumaan sitä harjoitukseksi. Se mitä emme ymmärrä, on se, ettemme vihaa työtä, jota vihaamme tylsyyttä. Säännöllisen liikunnan tärkein motiivi on pitää kehomme kunnossa ja olla kunnossa ja terveenä. Harjoitukset eivät ole aina rasittavia ja tylsiä, vaan ne voivat olla myös hauskoja. Se on juuri oikea valinta ja tehdä se säännöllisesti, saatamme todellakin saada hymyn kasvoillemme.

Parhaat hauskat harjoitukset lapsille ja aikuisille:

Tässä muutamia hauskoja harjoitusideoita:

1. Kävely:

Kävely

Ei paljon uuvuttavaa eikä ollenkaan tylsää, jos se tehdään oikein. Käveleminen tiettyinä aikoina, varsinkin varhain aamulla, raikasta ilmaa hengitettäväksi ja rauhallisesta rauhallisesta ilmapiiristä nauttiakseen, ei vain harjoittelun tarkoitus palvelee, vaan voimme itse asiassa nauttia siitä. Jos ystäväsi liittyy, kävelystä tulee vielä miellyttävämpää.

2. Ohittaminen:

hauskoja harjoituksia

Mikään muu harjoitus ei ole yhtä tehokas sydänharjoitus kuin hyppy punkköydellä. Tehokkuutensa lisäksi mikään ei näytä olevan hauskempaa kuin nämä hauskat harjoitukset, mikä palvelee tarkoitusta pysyä kunnossa sen kanssa.

3. Rullaluistelu:

Rullaluistelu

Kun olimme lapsia, vietimme tuntikausia kilpailemalla paikkakuntamme paikallisilla kaduilla, parvekkeilla, terasseilla ystävien kanssa ja se oli niin hauskaa. Joten täällä meillä on mahdollisuus kerätä ne muistot, nauttia ajastamme ja olla kunnossa kerralla.

4. Tanssi:

Tanssia

Saattaa tuntua paratiisilta tanssin ystäville, mutta ei vain tanssin ystäville, se voi itse asiassa osoittautua hyödylliseksi kenelle tahansa. Hidas tanssi juhlissa, häät eivät ehkä näytä hikoilevan meitä paljon, mutta kunto -asiantuntijat kokevat, että vaikka nopeus on alhainen ja johdonmukaisuuden välillä on paljon väliä, tämä toimii avaimena. Jos et ole kovin sosiaalinen mies, voit yhtä hyvin käynnistää musiikkijärjestelmän ja toistaa suosikkikappaleitasi ja vain urautua siihen yksin.

5. Frisbee:

Frisbee

Pelatessamme tätä hauskaa harjoituspeliä hyppäämme, sukellamme, juoksen ja heität levyn toiseen päähän. Tämä on loistava tapa polttaa tonnia kaloreita samalla kun nautimme ystävien ja perheen kanssa.

6. Käsinojat:

Käsitelineet

Tämä yksinkertainen vapaakätinen auttaa meitä hikoilemaan paljon. Nämä hauskat harjoitukset eivät ainoastaan ​​kehitä käsivoimaamme, vaan myös lisäävät kehon ydinvoimaa.

7. Pyöräily:

Pyöräily

Pyöräretkille ystävien kanssa, hiipiminen kotoa polkupyörällä joka aamu ja iltapäivä oli ennenkuulumaton osa lapsemme rutiinia. Joten miksi ei kokea hetkiä uudelleen ja olla myös kunnossa. Pyöräily 2-3 km päivässä on erittäin tehokas liikuntamuoto.

8. Soittimen soittaminen:

Soittimen soittaminen

Saattaa kuulostaa oudolta, mutta on tosiasia, että soittaminen soittimella tunnin ajan on sama kuin kävellen raidan ympäri, kun kyse on rasvanpoltosta. Joten aivot kykenevät myös polttamaan rasvoja. Nosta valitsemasi instrumentti ja eksy melodioihin ja harmonioihin ja muokkaa myös itseäsi.

9. Puhdistus:

Puhdistus

Harvoin löydämme ketään, joka rakastaa kodin siivoamista. Mutta voisimme tehdä siitä pelin. Aikatavoitteiden asettaminen tietyn paikan puhdistamiseen ja sen suorittaminen jollakin tavalla ennen aikaa voi osoittautua myös tehokkaaksi hauskaksi harjoitukseksi.

Joten nämä ovat hauskin harjoituksia, jotka voivat polttaa rasvaa luonnollisella ja terveellisellä tavalla.