10 parasta vinkkiä hiustenhoitoon talvella

Onko sinulla ongelmia hiustenhoidossa talvella? Jos kyllä, niin on aika lopettaa häiritseminen ja oppia helppoja ja kotitekoisia vinkkejä suojaamaan hiuksiasi talvimurroilta. Tyylielämää tarjoaa sinulle erilaisia ​​yksinkertaisia ​​vinkkejä hiustenhoitoon talvella, joiden avulla voit suojata hiuksesi talvilta ja pitää ne ravitsevina ja terveinä.

Eri hiustyypit tarvitsevat erilaista ja erityistä hoitoa. Talvi on kausi, jolloin lämpötilat laskevat edelleen ja hiusten rakenne kuivuu. Se on vuoden talvinen aika, jolloin hiukset tarvitsevat erityistä hoitoa.

Parhaat vinkit hiustenhoitoon talvella

Aina kun sinusta tuntuu, että hiuksesi tarvitsevat hoitoa talvella, etkä tiedä kuinka hoitaa hiuksiasi talvikaudella, muista ja noudata 10 kultaista sääntöä, jotka auttavat sinua ratkaisemaan ongelmasi kotona ilman paljon vaivaa.

10 parasta vinkkiä hiustenhoitoon talvella kuvilla:

1. Kosteuta:

Talvi on se osa vuodesta, jolloin sinun on jatkuvasti kosteutettava hiuksesi. Markkinoilta löytyy helposti erilaisia ​​kosteusvoiteita. Sinun tarvitsee vain valita täydellinen hiuksillesi!

Kosteuta hiukset

Markkinoilla on erilaisia ​​kosteusvoiteita, mutta oikean valitseminen on tärkeintä. Luomu oliiviöljyn kosteusvoiteet voivat olla paras vaihtoehto hiusten kosteusvoiteen valinnassa. Voit myös valita Style Aromaterapian intensiivisen hiusten korjaavan kosteusvoiteen. Se tekee hiuksista terveet ja antaa jopa kiiltävän ilmeen.

2. Hiukset tarvitsevat syvää hoitoa talvella:

Kaikki hiustyypit tarvitsevat hoitoa vähintään kerran viikossa talven aikana. Anna hiuksillesi tarvittava määrä kuumaa öljyhierontaa ja proteiinia ja näe ero, jonka se jättää hiuksiin.

Hoitavat hiukset

Syvähoitoon voit valita Organics Oliiviöljyn syvän hoitoaineen. Oliivit tekevät ihmeitä niille, joilla on hiustenlähtöongelmia. Se vahvistaa hiuksiasi juurista ja antaa kiiltävämmän ilmeen.

3. Sano ei kuivausrumpuun:

Talvella hiukset muuttuvat karheiksi ja hallitsemattomiksi. On vain muutamia tapoja suojata hiuksesi kuivumiselta. Muista tällöin aina, että sinun ei tule kuivata hiuksiasi kovin usein, koska puhalluskuivaus tekee hiuksistasi todella karkeita.

föönaa

Puhalluskuivaus on vaihtoehto vain silloin, kun sinun täytyy kiirehtiä jonnekin tai sinulla on kiire, myös kerran tai kahdesti kuukaudessa. Se on yksi parhaista ja tärkeistä talven hiustenhoitovinkkeistä hiusten pitämiseksi terveinä.

4. Öljytä hiuksesi:

Toinen hiustenhoitovinkki talvella on hiusten voiteleminen. Muista aina öljyä hiukset. Pidä öljy yön yli ja huuhtele pois seuraavana aamuna. Älä unohda käyttää hoitoainetta hiusten pesun aikana. Valitse täydellinen shampoo ja hoitoaine hiustyyppisi mukaan. Älä pese hiuksiasi, jos et ole voidellut niitä. Voitelu tekee hiuksista sileät; se hoitaa sitä ja antaa kiiltävän ja terveen ilmeen.

Hiusten rasvainen tyyli

On erittäin tärkeää valita täydellinen hiusöljy. Manteliöljyt ovat loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat hoitaa suuria hiuksia. Muissa tapauksissa oliivi- tai amla -hiusöljyt luovat täydelliset hiukset. On aika oppia tuntemaan hiustyyppisi ja valita tarpeisiisi sopiva hiusöljy.

5. Päätetään vain:

Kun on jo talvikausi ja haluamme paeta kuivista ja vahingoittuneista hiuksista, on yksinkertaisesti mahdotonta, ettemme mene ulos. Joten yksinkertaisia ​​hiustenhoitotöitä varten talvella on erittäin hyvä idea käyttää vain mukavaa ja trendikästä korkkia koko päivän. Tämä palvelee sinua molemmilla tavoilla.

vain korvaa se

Ensinnäkin seuraat jo talvisuuntauksia makealla ja värikkäällä villalakilla ja säästät myös hiuksiasi kuivumasta tai karheudesta. Varmista myös, että et käytä shampoota hiuksillesi päivittäin, kun voit pestä hiukset kahdesti tai kolmesti viikossa.

6. Päästä irti hiuksista:

Erityisesti talvikaudella on yksinkertaisesti typerä ajatus, että sinun on sitottava hiukset koko päivän ajan, koska se ei ole ollenkaan huono päivä. Jos todella haluat tietää, miten hoitaa hiuksia talvella, muista, että hiusten sitominen koko päivän ei ole mikään lääke.

irrota hiukset

Tämä saa öljyn hyytymään yhteen paikkaan hiuksissasi ja tämä tekee hiuksistasi tahmeita ja huolimattomia ja tekee niistä todella huonon näköisiä. Paras tapa on pitää hiukset löysinä tai sitoa korkeintaan mukava ja matala poninhäntä tai pulla valintasi mukaan, äläkä tee mitään liikaa.

7. Vauvan jauhe temppu:

vauvan jauhe temppu

Onko sinulla hilseongelma talvikaudella? ja toinen ongelma on hiustenlähtö talvella. Nyt tarvitset todella hiustenhoitoa talveksi ja vauvajauhe on juuri oikea sinulle. Ensinnäkin jos sinulla on rasvainen päänahka, jossa on paljon hilseilevää hilseä, ei ole parempaa tapaa kuin kammata hiuksesi monta kertaa, jotta ne irtoavat, mutta varmista, ettet yritä liikaa, koska tämä yleensä jättää hiutaleet kiinni hiuksissasi. Voit myös ottaa pienen vauvajauheen käsiin ja ajaa sitä kevyesti hiuksiasi pitkin kaiken öljyn poistamiseksi. Kampaa hiukset kauniisti tämän luonnollisen hoitotuotteen jälkeen.

8. Sano ei kuumalle vedelle:

ei kuumalle vedelle

Yksi parhaista hiustenhoitovinkkeistä talvikaudella on, että sinun tulee ehdottomasti sanoa ei kuumalle vedelle tämän kauden aikana hiuksillesi. Sinun on pidettävä kiinni vain haaleasta vedestä ja pestävä hiuksesi myöhemmin haalealla vedellä, jotta kosteus lukittuu täydellisesti. Voit myös valita hiustenhoitoaineet, joilla ei ole sivuvaikutuksia ja jotka voidaan jättää hiuksiin, jotta saat helpot ja sileät hiukset, jotta voit muotoilla lisää.

9. Vaihda kampa:

Vaihda kampa

Okei, sinun täytyy olla rakastunut päänahan ja hiusten harjantunteeseen, mutta talvella hiustenhoitoa varten on välttämätöntä vaihtaa harja leveähampaiseen kampaan, ja olisi vielä parempi, jos se olisi puinen. Aina nähdään, että taistelet kirjaimellisesti taivuttaaksesi hiuksesi, kun ne ovat kuivat, pörröiset ja hallitsemattomat. Ennen kuin repäät kaikki hiukset pois, käytä hiuslakkaa, jotta löydät hiuksesi paljon hallittavammiksi ja melko sileiksi harjataksesi ja avataksesi sitten kaikki sotkut menettämättä hiuslankoja jatkuvasti.

10. Hius Spa -korjaustoimenpide hiusten suojaamiseksi talvelta:

Hiusten hoito

No, jos olet hämmentynyt siitä, kuinka hoitaa hiuksia talvella, yksi idea on tietysti hiuskylpylä vähintään kerran viikossa. Ei, älä huolestu, sinun ei tarvitse käydä kauneussalongissa säännöllisesti, voit tehdä tämän myös kotona. Tämä ei ole muuta kuin hiusten voiteleminen kauniisti, jota seuraa höyryterapia ja sitten hiusten pesu haalealla vedellä. Tämä auttaa pitämään hiukset sileinä ja silkkisinä, mutta myös parantaa päänahan verenkiertoa ja auttaa hiuksia pysymään täysin hallittavissa.

Talvi on todella vaikea aika hiuksillesi, joten erityinen hiustenhoito talvella on erittäin tarpeen. Joten älä odota viimeistä päivää ja seuraa vain kaikkia vinkkejä hyvistä hiuksista talvella.

Vinkkejä talven hiustenhoitoon