12 Kaunista ja parasta Balayage -hiusväri -ideaa

Oletko koskaan kuullut balayage -hiuksista? Kyllä, kuulit oikein. Nämä balayage -hiusvärit ovat tällä hetkellä varsin trendikkäitä, kun otetaan huomioon muuttunut ja moderni ilme, jonka se voi antaa sinulle heti. Näitä balayage -kampauksia on erilaisia ​​ja värejä. Pitkän mahdollisen väriluettelon vuoksi tarjoamme sinulle oppaan parhaiten sopivista ja trendikkäistä parhaista balayage -hiuksista juuri nyt. Nämä vaativat kuitenkin kampaamojen ammattilaisten ammattitaitoa työskennelläksesi hiuksillasi. Oikea värisävy voi kirkastaa ulkonäköäsi helposti. Ne muuttavat sinut heti ja saavat sinut näyttämään erittäin tyylikkäältä ja trendikkäältä.

Tässä ovat parhaat valintamme balayage -hiusväristä juuri nyt. Suosituksistamme johtuen varmista, että testaat myös hiustesi kunnon ennen kuin valitset nämä vaihtoehdot, koska ennen ja jälkeen hiustenhoito tekee tärkeästä osasta hiusten näyttävän kiiltäviltä ja tyylikkäiltä.

Balayage -hiusväri: mikä sopii sinulle parhaiten ja miten se tehdään?

Katsotaanpa täältä 12 erilaista balayage -hiusväriä. Tämä laaja opas antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, miten nämä näyttävät myös eri pituisille hiuksille, eli lyhyille hiuksille, pitkille hiuksille ja keskikokoisille hiuksille.

1. Punainen väri Balayage Hair:

Tässä on ensimmäinen suosittu balayage -hiusväri. Nämä punaiset hiukset ovat tällä hetkellä varsin trendikkäitä, ja ne ovat suosittuja, koska ne näyttävät fiksuilta ja ainutlaatuisilta ja antavat myös kirpeän tunteen. Tämä väri on hyvä balayage tummille hiuksille. Lähdetään siis katsomaan, miltä tämä punertava tukka voi näyttää lyhyillä, keskipitkillä ja pitkillä hiuksilla.

Punainen Balayage lyhyillä hiuksilla:

Punainen Balayage lyhyillä hiuksilla

Tässä on, kuinka punaiset balayage -suorat hiukset, joilla on lyhyt pituus, voivat näyttää. Jos haluat saada mukavan kampauksen ja haluat värikkäitä värejä, jotka antavat retro -ilmeen, nämä punaiset balayage -hiukset sopivat sinulle parhaiten. Kokeile tätä saadaksesi kirkkaan ja ihanan ilmeen.

Punainen Balayage keskipitkille hiuksille:

Punainen Balayage keskipitkille hiuksille

Onko sinulla keskipitkät hiukset? Näin balayage bob, jolla on keskipitkät hiukset, voi näyttää punaiselta. Tämä antaa hiuksille niin kiiltävän ja kiiltävän ilmeen, jos sinulla on hyvä hiustenhoitorutiini. Se näyttää aaltoilevalta ja sileältä, ja väri sopii sinulle täydellisesti, jos haluat jotain, joka sopii juhla -aikoihin.

Punainen Balayage pitkillä hiuksilla:

Punainen Balayage pitkillä hiuksilla

Nyt olemme täällä balayage -pitkillä hiuksilla. Jos sinulla on pitkät suorat tai pitkät aaltoilevat hiukset, voit kokeilla tällaisia ​​punaisia ​​balayage -hiuksia saadaksesi trendikkään ilmeen. Nämä punaiset raidat voidaan sekoittaa hieman kiiltävään väriin, jolloin saadaan terävä ja ainutlaatuinen ilme, kun olet valmis.

Näin voit tietää, sopivatko punaiset balayage -hiukset sinulle parhaiten:

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Alle 38 -vuotiaat naiset voivat parhaiten kokeilla tätä tyyliä.
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tällaista rohkeaa balayage -kampausta talvella.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Tämä punainen balayage -hiukset sopii parhaiten niille, joilla on pyöreät ja soikeat kasvot ja vain aaltoilevat tai suorat hiukset.
 • Täydellinen tilaisuus ja asu: Tällaiset tyylit sopivat parhaiten, kun niitä käytetään länsimaisten yksinkertaisten yläosien ja mekkojen kanssa juhliin yöllä tai musiikkifestivaaleille.

2. Violetit Balayage -hiukset:

Tämä violetti balayage -hiusväri sopii parhaiten niille naisille, jotka haluavat hiukan omituisuutta ja tuhmaisuutta kampauksessaan. Jos aiot tulla rohkeaksi ja näyttää upealta, tämä violetti balayage voi sopia sinulle parhaiten.

Purppura Balayage pitkille hiuksille:

Purppura Balayage pitkille hiuksille

Jos sinulla on pitkät hiukset, niin tämä violetti balayage -väri voi näyttää sinusta. Nämä hiukset näyttävät kiiltäviltä ja sileiltä, ​​kun otetaan huomioon balayage -kohokohdat, jotka tehdään väritysjuovien välissä. Violetti väri pitkille hiuksille sopii sinulle sileästi ja parhaiten, jos sinulla on jo aaltoilevat ja tummemmat hiukset.

Purppura Balayage keskipitkillä hiuksilla:

Purpule Balayage keskipitkille hiuksille

Jos sinulla on keskipitkät hiukset, tällä tavalla keskipitkä vaalea balayage voi näyttää sinusta. Naiset, jotka rakastavat näyttää nörtiltä ja ainutlaatuisilta, voivat kokeilla tällaisia ​​keskipitkiä violetteja balayage -hiuksia. Tämä voi olla parasta niille, jotka haluavat täysin kokeilla jotain uutta ja funky.

Purppura Balayage lyhyillä hiuksilla:

Purppura Balayage lyhyille hiuksille

Tämä on nyt mahdollista, jos sinulla on lyhyemmät hiukset ja voit käyttää vaaleanpunaisia ​​balayage -hiuksia. Jos alkuperäiset hiuksesi ovat vaaleammat (eivät mustat), voit käyttää tätä vaaleamman violetin balayage -sävyä. Tämä on siistiä ja näyttää myös kuumalta, epäilemättä.

Näin näet, sopivatko violetit balayage -hiukset parhaiten sinulle vai eivät:

 • Paras kokeiltava kausi: Käytä tällaisia ​​rohkeita värejä monsuuneissa.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Alle 35 -vuotiaat naiset voivat kokeilla tällaista hiusten väriä.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Tämä violetti balayage on täysin hyvä kaikille hiustyypeille, mutta vain soikeilla ja timanttisilla kasvoilla.
 • Sopiva tilaisuus ja asu: Naisten tulisi käyttää vain länsimaisia ​​älykkäitä toppeja ja shortseja tai hameita näyttääkseen hyvältä tässä. Käytä tällaisia ​​tyylejä, kun on yötapahtumia tai teemajuhlia tai tanssitaan iltaisin.

3. Vaaleanpunaiset Balayage -hiukset:

Haluatko enemmän tyttömäistä katsomista itseesi, mutta haluat silti kokeilla jotain ainutlaatuista? Sitten nämä vaaleanpunaiset balayage -hiukset voivat sopia sinulle parhaiten. Tämä väri sopii parhaiten vaaleille ruskeille hiuksille ja alkuperäisille kultaisille hiuksille.

Vaaleanpunainen Balayage keskipitkille hiuksille:

Pinka Balayage keskipitkille hiuksille

Jos sinulla on keskipitkät aaltoilevat hiukset, vaaleanpunainen balayage -väri sopii sinulle hyvin. Tämä on täysin lempeä ja naisellinen, että se antaa sinulle viehättävän ilmeen itsellesi. Tämä balayage -hiusväritekniikka voidaan tehdä niille, jotka haluavat enemmän tavallista väriä ja näyttää omituiselta ja kieroutuneelta.

Vaaleanpunaiset Balayage -hiukset pitkillä hiuksilla:

Vaaleanpunainen bakayage pitkillä hiuksilla

Ne, joilla on pitkät hiukset, voivat mahdollisesti valita tämän vaaleanpunaisen balayage -värin. Tämä on mieto vaaleanpunainen, ja vauvan väri oli terävämpi lähellä hännän reunoja ja vaaleampi lähellä kruunua ja hiusten juuria. Tämä antaa uuden ja erilaisen ilmeen.

Vaaleanpunainen Balayage Bob lyhyillä hiuksilla:

Vaaleanpunainen bakayage lyhyillä hiuksilla

Ne, jotka haluavat saada hieman kokeellisempaa, voivat mennä vaaleanpunaisen balayage -mallin tummemman variantin kanssa. Tämä liittyy hiukan magenta vaaleanpunaiseen kosketukseen hiuksissa terävämmillä reunoilla. Ne naiset, jotka haluavat näyttää hauskalta ja rohkealta, voivat kokeilla tätä tyyliä. Tämä vaatii paljon rohkeutta kokeilla, mutta on täysin sen arvoista, jos sinulla on luottamusta.

Tässä on nähdä, sopiiko vaaleanpunainen balayage sinulle:

 • Paras kokeiltava kausi: Kesä on hyvä aika kokeilla tätä balayage -varianttia.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Naiset, joilla on pyöreät ja timanttiset kasvot, voivat kokeilla tätä tyyliä kaikilla hiustyypeillä.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Alle 30 -vuotiaat naiset sopivat vain tähän tummemman vaaleanpunaiseen tyyliin. Voit kuitenkin valita vaaleamman vaaleanpunaisen 40 -vuotiaan laatan.
 • Sopiva tilaisuus ja asu: Käytä rentoja asuja tällä tyylillä tai pitkää pukua hiusten valinnan mukaan. Mene rento tyttöretkiä ystävien kanssa tai elokuvia iltaisin.

4. Hunajaväri Balayage Hair:

Oletko koskaan kuullut hunaja balayage hiusten väristä? Tämä on täysin luonnollista ja uutta muotimarkkinoille. Ne nuoret ja naiset, jotka haluavat pahasti kokeilla jalkaansa balayage -maailmassa, mutta ovat epäileviä, voivat mahdollisesti kokeilla tätä.

Hunaja Balayage lyhyille hiuksille:

Hunajaväri Balayage Lyhyet hiukset

Jos sinulla on lyhyemmät hiukset ja luonnollisesti vaaleampi hiusväri, tämä hunaja -balayage sopii sinulle parhaiten. Naiset, jotka haluavat näyttää luonnolliselta ja tyylikkäältä, voivat mahdollisesti kokeilla tätä tyyliä. Tämä on myös täysin yksinkertainen ja tyylikäs, mikä sopii parhaiten niille, jotka eivät halua liian kovia ja rohkeita värejä.

Hunaja Balayage keskipitkille hiuksille:

Hunajaväri Balayage Keskipitkät hiukset

Vaikka sinulla on keskipitkät hiukset, tämä hunaja-kultainen balayage sopii sinulle parhaiten. Tämä sopii parhaiten hieman nuoremmille ikäryhmille ja naisille, jotka haluavat kokeilla säännöllistä päivittäistä elämäntapaa. Tämä ei tee sinusta erottuvaa, vaan saa sinut näyttämään tyylikkäältä ja trendikkäältä.

Hunaja Balayage pitkille hiuksille:

Hunajaväri Balayage pitkät hiukset

Jos sinulla on pitkät hiukset, voit kokeilla tätä pidempää balayage -hunajaa. Tämä näyttää melko luonnolliselta ja tartuttaa ei saa sitä näyttämään siltä, ​​että se on värjätty balayage -hiustekniikalla. Eikö se kuitenkaan näytäkin aivan tyylikkäältä? Jos sinulla on jo vaaleampi sävy hiuksia tai ruskeat hiukset, voit kokeilla tätä.

Näiden vinkkien avulla tiedät, sopiiko hunaja -balayage sinulle tai ei:

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Naiset missä tahansa ikäryhmässä voivat kokeilla tätä väriä.
 • Paras kokeiltava kausi: Kesät ja monsuunit ovat hyvä aika kokeilla tätä hunajabalayagea.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Kaikki kasvotyypit ja hiustyypit voivat kokeilla tätä monipuolista hiuspohjausta.
 • Sopiva tilaisuus ja asu: Käytä tätä monipuolista hiuslakkaa päivittäisellä säännöllisellä vapaa -ajan ja länsimaisella asusteella korkeakouluissa tai toimistoissa haluamallasi tavalla, koska se sopii kaikille parhaiten.

5. Vaaleanruskeat Balayage -hiukset:

Jos sinulla on tummemmat ruskeat tai kultaiset hiukset luonnollisessa värissä, mutta haluat kokeilla jotain mietoa, niin nämä vaaleat balayage -ruskeat hiukset sopivat sinulle. Tämä voi olla täysin hieno ja tyylikäs ja silti yksinkertainen ja nykyaikainen sinulle.

Vaaleanruskea Balayage lyhyille hiuksille:

Vaaleanruskea Balayage lyhyille hiuksille

Jos haluat säilyttää lyhyet hiukset, tämä ruskea vaalea balayage on hyvä mennä. Tämä tyyli lisää hieman omituisuutta ja tyyliä normaaliin kampaukseen tavalliseen arkeen. Tämä sopii parhaiten ammattitaitoiselle naiselle, jolla on kiireinen aikataulu, mutta joka haluaa varata aikaa muodille ja tyylille elämässään

Vaaleanruskea Balayage keskipitkille hiuksille:

Vaaleanruskea Balayage keskipitkille hiuksille

Tämä muunnelma vaaleanruskeista balayage -hiuksista on paras, jos haluat näyttää yksinkertaiselta ja rennolta. Tämä on ruskean muunnelma, jonka välissä on muutamia kultaisia ​​raitoja lisäämällä eleganssia. Balayage -väri ei näy paljon rohkealla tavalla täällä ja on tarkoitettu yksinkertaisuutta rakastaville naisille.

Vaaleanruskea Balayage pitkille hiuksille:

Vaaleanruskea Balayage pitkille hiuksille

Naiset, jotka haluavat keskittyä trendiin ja tyyliin, mutta eivät halua olla liian rohkeita, on hyvä mennä näihin pitkiin hiuksiin, joissa on ruskea balayage. Tämä on täysin siisti, naisellinen ja siro. Jos pidät muotimaailmasta ja kentältä, tämä voi luultavasti sopia sinulle parhaiten.

Näin voit sovittaa balayage -ruskeat hiukset sinulle:

 • Paras kokeiltava kausi: Käytä tätä tyyliä kesällä parhaimmillaan.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kaiken ikäiset naiset voivat täysin kokeilla tätä.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Kaikki kasvot ja hiustyypit voivat kokeilla tätä monipuolista vaaleanruskeaa balayage -hiuksia.
 • Sopiva tilaisuus ja asu: Naiset voivat käyttää trendikkäitä pitkiä pukuja ja mekkoja juhliin tai tapahtumiin. Lisäksi tämä on myös hyvä mennä korkeamman virallisen ammattimaisen naisen kanssa muodollisilla mekkoilla.

6. Karamelliväri Balayage Hair:

Jos sinulla on luonnollisesti tummanruskeat hiukset tai mustat hiukset, tämä karamellipitoinen tukka sopii sinulle parhaiten. Se on helppo muuttaa ja sopii lähes kaikenlaisiin naisiin ja mieltymyksiin.

Caramel Balayage lyhyillä hiuksilla:

Caramel Balayage lyhyillä hiuksilla

Tämä on päivittäistä rentoa tyyliä useille naisille. Olipa kyse yliopisto -ajasta tai toimistotyylistä, ja tämä karamellipohjainen mustilla hiuksilla on helppo tehdä, helppo ylläpitää eikä vaadi lainkaan ponnisteluja. Käytä tätä tyyliä, jos haluat melko yksinkertaisen ja lievän balayagen.

Caramel Balayage keskipitkillä hiuksilla:

Caramel Balayage keskipitkille hiuksille

Naiset, jotka aloittavat ammatillisen uran, voivat todennäköisesti kokeilla tätä suuntausta. Tämä näyttää täysin tyylikkäältä, tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Naiset, jotka haluavat kokeilla ystävällisiä balayage -hiusvärejä, voivat kokeilla tätä varianttia karamellin balayage -kohokohdista nopeasti. Se on tyylikäs, tyylikäs, trendikäs ja ainutlaatuinen samaan aikaan.

Karamelli Balayage pitkille hiuksille:

Caramel Balayage pitkille hiuksille

Tämä on hyvä mennä college -tytöille. Nuoremmat tytöt, jotka haluavat keskittyä tyylilauseisiin, mutta eivät pidä rohkeasta, voivat kokeilla tätä karamellipalautetta, jossa korostetaan tyyliä. Jos sinulla on mustat hiukset, tämä voi näyttää sinusta parhaalta, eikä sinun tarvitse miettiä kahdesti ennen kuin saat sen ollenkaan.

Katso, miten tämä karamelli -balayage sopii sinulle parhaiten:

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Alle 35 -vuotiaat naiset sopivat parhaiten tähän balayageen.
 • Paras kokeiltava kausi: Käytä tätä kaikkina vuodenaikoina haluamallasi tavalla, koska se sopii koko ajan.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Ne, joilla on minkä tahansa kasvotyypin ja aaltoilevat hiukset, voivat kokeilla tätä balayagea.
 • Sopiva tilaisuus ja asu: Naiset voivat käyttää muodollisia vaatteita tai rentoja trendikkäitä vaatteita tilaisuuden mukaan. Tämä balayage sopii sekä ammattitiloihin että tyylikkäisiin tapahtumiin.

7. Golden Balayage Hair:

Kultainen balayage havaitaan enimmäkseen länsimaissa, kun otetaan huomioon tapa, jolla hiukset korostetaan rohkeasti. Jos sinulla on luonnollisesti vaaleanruskeat hiukset, tämä kultainen balayage sopii sinulle parhaiten. Kokeile tätä, jos haluat kokeilla jotain uutta ja erittäin tyylikästä.

Golden Balayage lyhyillä hiuksilla:

Golden Balayage lyhyille hiuksille

Jos sinulla on lyhyet hiukset ja kuulut teini -ikäisiin tai nuorempiin ikäryhmiin, tämä voi olla sinulle parhaiten sopiva. Käytä tätä näyttääksesi trendikkäältä ja tyylikkäältä myös jokapäiväisessä tyylissäsi. Tässä näemme, että ylempi kruunuosa on tehty tummilla balayage -kohokohdilla ja kultainen balayage tuli vaaleammaksi kohti loppuvinkkejä.

Golden Balayage keskipitkille hiuksille:

Golden Balayage keskipitkille hiuksille

Jos haluat näyttää kuumalta ja seksikkäältä, tämä kultainen balayage, jossa on keskipitkät aaltoilevat hiukset, voi sopia sinulle parhaiten. Mikään ei ole tämän super -eksoottisen tyylin kaltainen nuorille naisille, jotka voivat hehkuttaa kauneuttaan tällä tyylillä. Lisäksi, jos sinulla on mustat hiukset, tämä balayage voi olla hieman haastava, mutta erittäin tyylikäs

Golden Balayage pitkillä hiuksilla:

Golden Balayage pitkille hiuksille

Tämä muunnelma kultaisesta balayageista pitkillä hiuksilla on paras naisille, joilla on pitkät hiukset ja jotka haluavat näyttää naiselliselta ja tyttömäiseltä. Se on melko yksinkertainen ilme, mutta erittäin trendikäs ja ystävällinen. Kokeile tätä näköalapaikkaa, jos haluat ottaa riskejä muotoilumenetelmilläsi, mutta haluat näyttää tyylikkäältä.

Katso, sopiiko tämä kultainen balayage parhaiten näillä vinkeillä:

 • Ihanteellinen ikäryhmä: 20 -vuotiaat naiset sopivat tähän tyyliin.
 • Paras kokeiltava kausi: Käytä tätä talvea ja monsuunia parhaimmillaan.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Kaikki kasvot ja hiustyypit voivat kokeilla näitä kultaisia ​​balayage -hiuksia helposti.
 • Täydellinen tilaisuus ja asu: Suunnittele tämä vastaavasti oppilaitoksille tai rentoihin elokuviin tai treffeille. Käytä tyylikkäitä, mutta rentoja mekkoja tai länsimaisia ​​yläosia näyttääksesi tyylikkäältä.

8. Suklaanruskea väri Balayage Hair:

Jos sinulla on luonnollisesti musta väri tai vaaleanruskeat hiukset, tämä suklaanruskea balayage on hyvä ja turvallinen veto kokeilla. Nainen, jolla on vaaleampi versio tästä hiusväristä, voi kokeilla tätä uutena ja tyylikkäänä

Suklaanruskea Balayage lyhyillä hiuksilla:

Suklaanruskea Balayage lyhyillä hiuksilla

Tämä on täysin tyylikäs ja uuden aikakauden moderni kampaus kokeiltavaksi. Tämä näyttää melkein mustalta väriltään, mutta sillä on tasainen ero suklaanruskean sävyn suhteen. Naiset, jotka kuuluvat tiettyihin ammatillisiin segmentteihin, voivat kokeilla tätä tyylikkään ulkonäön saamiseksi.

Suklaanruskea balayage keskipitkillä hiuksilla:

Suklaanruskea Balayage keskipitkillä hiuksilla

Jos haluat trendikkään ja tyttömäisen ilmeen, voit valita tämän keskikokoisen suklaapatukan. Ne, jotka ovat hyvin oikeudenmukaisia ​​ja valkoisia ihonvärisiä, voivat kokeilla tätä tumman suklaanruskeaa korostettua balayagea, koska se sopii heille paremmin kuin muut. Tämä on helppo ja turvallinen vaihtoehto kokeilla, jos haluat näyttää yksinkertaiselta mutta tyylikkäältä.

Suklaanruskea Balayage pitkillä hiuksilla:

Suklaanruskea Balayage pitkillä hiuksilla

Ne, joilla on luonnollisesti vaaleammat hunaja- tai pronssiväriset hiukset, voivat kokeilla tätä pitkää suklaanruskeaa balayage -hiusta. Tämä sopii heille enemmän ja on myös ainutlaatuinen ja uudempi tyyli. Se on yksinkertainen ja silti erittäin upea ja tyylikäs.

Näin voit sovittaa suklaanruskeat balayage -hiukset itsellesi:

 • Paras kokeiltava kausi: Talvet ovat parhaita työskennellä tämän kampauksen värin kanssa.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Naiset missä tahansa ikäryhmässä voivat kokeilla tätä monipuolista kampausta.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Neliömäiset, pyöreät ja soikeat kasvot, joissa on aaltoilevat ja suorat hiukset, sopivat tähän tyyliin.
 • Täydellinen pukeutuminen ja tilaisuus: Käytä tätä mitä tahansa tapahtumaa tai tilaisuutta varten, koska tämä on melko monipuolinen ja sopii kaikkina aikoina. Käytä tyylikkäitä ja trendikkäitä länsimaisia ​​asuja, kuten mekkoja ja hameita.

9. Tummanruskeat Balayage -hiukset:

Nämä tummanruskeat balayage -hiukset ovat sellaisille, joilla on luonnollisesti vaaleampi hiusväri. Ne, jotka haluavat saada sen pimeäksi eivätkä mieluummin mennä mustavalkoiseksi, voivat kokeilla tätä helposti.

Tummanruskea Balayage lyhyillä hiuksilla:

Tummanruskea Balayage lyhyillä hiuksilla

Jos haluat saada tämän värin myös keski-ikäiselle naiselle lyhyissä hiuksissa, tämä näyttää täysin trendikkäältä ja tyylikkäältä. Tämä ärtyisä tyyli voidaan saavuttaa helposti turvallisesti ilman suurta hälinää, koska se sopii suurimmalle osalle naisia. Se on monipuolinen ja ainutlaatuinen tyyli.

Tummanruskea Balayage keskipitkillä hiuksilla:

Tummanruskea Balayage keskipitkillä hiuksilla

Ne naiset, jotka haluavat kokeilla tätä keskipitkillä hiuksilla, voivat näyttää tältä tyyliltä. Se on makea ja melko yksinkertainen tyyli, näyttää hurjalta ja tyylikkäältä. Nuorempien ikäryhmien nainen voi saavuttaa tämän tyylikkään tyylin sekä yksinkertaisuuden että tyylin mukaan.

Tummanruskea Balayage pitkillä hiuksilla:

Tummanruskea Balayage pitkillä hiuksilla

Jos haluat tummemman version pidemmistä hiuksista, se voi näyttää tältä. Nainen, joka haluaa saada sen näyttämään erittäin trendikkäältä ja tyylikkäältä, voi kokeilla tätä. Nuorempi nainen voi kokeilla tätä tyyliä, jos he menevät yksinkertaisiksi, mutta älykkäiksi ja ärtyisiksi.

Näin näet, sopiiko tummanruskea balayage sinulle:

 • Paras kokeiltava kausi: käytä tätä monsuuneissa ja talvissa parhaimmillaan.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Naiset, joilla on kaikki kasvot ja hiukset, voivat kokeilla tätä tyyliä kokonaan.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Vanhemmat naiset voivat kokeilla lyhyttä balayagea ruskealla värillä, ja nuorempi nainen voi kokeilla mitä tahansa hiusten pituutta.
 • Täydellinen pukeutuminen ja tilaisuus: Naiset voivat pukeutua rentoihin länsimaisiin asuihin pukeutuneisiin hameisiin näyttääkseen upealta tässä. Nämä sopivat myös viileisiin tapahtumiin tai työpäiviin.

10. Harmaat Balayage -hiukset:

Harmaa balayage -hiusväri on uusi markkinoilla ja trendi juuri nyt. Tämä ei ole kovin monipuolinen ja sopii kaikille, mutta on kuitenkin ainutlaatuinen tavallaan. Katsotaanpa, kuinka tämä sopii eri naisille eri tavoin.

Harmaa Balayage lyhyillä hiuksilla:

Harmaa Balayage lyhyillä hiuksilla

Vanhempien ikäryhmien naiset, jotka haluavat kokeilla ja tehdä jotain fiksua, voivat tarkastella tätä tyyliä nopeasti. Tämä on varsin mukava kokeilla, ja se voi saada nuoren ja säteilevän ilmeen helposti, jos se on vanhemmissa ikäryhmissä. Tämä on uutta juuri nyt ja voi myös erottua joukosta

Harmaa Balayage keskipitkillä hiuksilla:

Harmaa Balayage keskipitkillä hiuksilla

Tämä balayage -korostustekniikka harmaalla värillä on jälleen uusi trendi. Jos keski -ikäiset naiset pitävät muotoilusta ja muodin trendistä, tämä voi olla heille paras vaihtoehto kokeilla. Se saa sinut näyttämään tyylikkäältä, ärtyneeltä ja upealta.

Harmaa Balayage pitkillä hiuksilla:

Harmaa Balayage pitkillä hiuksilla

Tämä harmaa balayage pitkillä hiuksilla sopii kasvaville ikäryhmille. Kuitenkin monet eivät pidä tästä tyylistä, koska se osuu uuteen tyyliin ja väreihin, jotka ovat melko rohkeita ja uusia. Kokeile tätä tyyliä, jos haluat olla täysin kirkas ja äänekäs uudella tyylillä ja haluat erottua.

Näin näet, sopiiko tämä tyyli sinulle parhaiten:

 • Paras kokeiltava kausi: Talvi ja monsuunikausi ovat parhaita tähän tyyliin.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: 40-60 -vuotiaat naiset voivat työskennellä tämän tyylin kanssa eri pituuksilla näyttääkseen tyylikkäältä.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Kaikki kasvot ja hiustyypit voivat kokeilla tätä tyyliä, lukuun ottamatta kiharaa.
 • Täydellinen pukeutuminen ja tilaisuus: Käytä tätä tyyliä vain ainutlaatuisilla ja rennoilla länsimaisilla asuilla muotoiluaikoihin tai rentoihin retkiin.

11.Musta värjätyt Balayage -hiukset:

Balayage -mustat hiukset voivat tuntua normaalilta ja tavalliselta useimmille teistä, mutta ovat melko uusia ja haluttuja niille, joilla ei ole mustia luonnollisia hiuksia. Tämä on yksi halutuimmista balayage -hiusväreistä, joka voi saada sinut näyttämään trendikkäältä.

Balayage Black lyhyillä hiuksilla:

Balayage Black lyhyillä hiuksilla

Musta balayage lyhyillä hiuksilla ei ole mikään uusi suuntaus, ja sitä halutaan kuitenkin naisille, joilla on vaaleammat ruskeat tai hunajanväriset hiukset. Naiset, jotka rakastavat tummia hiuksia, pitävät tätä kampausta paljon. Se on täysin arvokas ja tyylikäs juuri nyt.

Musta Balayage keskipitkillä hiuksilla:

Balayage Black ja keskipitkät hiukset

Musta balayage keskikokoisella kampauksella on täällä jäädäkseen ja se on yksi ikivihreistä tyyleistä, joihin olemme törmänneet. Tämä on monipuolinen ja tyylikäs, joten se sopii eri ikäryhmille ja mieltymyksille. Se on yksinkertainen, tyylikäs ja myös erittäin ärsyttävä.

Musta Balayage pitkillä hiuksilla:

Balayage musta pitkillä hiuksilla

Musta balayage pitkillä hiuksilla sopii parhaiten nuoremmille naisten ikäryhmille niille, jotka haluavat pysyä tyylikkäinä ja valaistuna. Naiset, jotka haluavat saada ärtyneitä ja trendikkäitä, mutta haluavat tummempia hiusvärejä, suosivat yleensä mustaa balayagea. Tämän tekevät kuitenkin enimmäkseen länsimaiden naiset, joilla on vaaleammat hiusvärit, kuten hunaja tai karamelliväri.

Tässä näet, sopiiko musta balayage sinulle parhaiten:

 • Paras kokeiltava kausi: Mikä tahansa kausi on hyvä mennä tähän tyyliin.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Naiset, joilla on minkä tahansa kasvotyypin ja aaltoilevat tai suorat hiukset, voivat kokeilla tätä tyyliä.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Käytä tätä 20 -vuotiaille naisille pidemmille ja keskikokoisille mustille hiuksille ja lyhyemmille hiuksille vanhemmille naisille.
 • Täydellinen pukeutuminen ja tilaisuus: Käytä rentoja ja trendikkäitä länsimaisia ​​hameita ja mekkoja näyttääksesi hyvältä täällä. Käytä näitä treffeille, tapahtumiin tai juhliin.

12. Tuhkanväriset Balayage -hiukset:

Tuhkanruskea balayage on nyt uusi trendi. Jos hiuksesi ovat värjäytyneet tai hiukset ovat ruskeammat ja haluat tehdä jotain uutta ja hienoa, tuhkabalayage on uusi kokeiltava juuri nyt.

Tuhka Balayage lyhyille hiuksille:

Tuhka Balayage lyhyille hiuksille

Naiset, jotka kuuluvat keski-ikäisiin ryhmiin ja haluavat tyylikkyyttä tai taiteen ja muodin aloilla, voivat kokeilla tätä tyyliä. Tämä on hyvä niille naisille, joilla on vaaleampi hiusväri tai vain musta/ruskea väri. Kuitenkin, kun otetaan huomioon useat tuhkanpalautusvaihtoehdot, varmista, että valitset itsellesi sopivan muunnelman.

Tuhka Balayage keskipitkille hiuksille:

Ash Balayage keskipitkille hiuksille

Keskipitkille hiuksille tarkoitettu tuhkapäällyste on hyvä vain naiselle, joka on luottavainen kokeilemaan jotain uutta ja tyylikästä. Tämä ei ole tavallinen väri ja antaa metallisen vaikutelman. Siksi, jos haluat kokeilla jotain uutta, kovaa ja rohkeaa ja melko funky, tämä on hyvä mennä.

Tuhka Balayage pitemmillä hiuksilla:

Tuhka Balayage pitkille hiuksille

Tätä tuhkan balayage -versiota pidemmillä hiuksilla ei tunneta ja suositellaan, mutta se tehdään vain silloin, kun olet erittäin varma siitä, että pidät sen hyvin. Kokeile tätä värivaihtoehtosi mukaisia ​​hyviä ammattilaisten neuvoja. Ainoa oikeudenmukaisemman ihon nainen voi kokeilla tätä tuhkanpoistovaihtoehtoa.

Tässä näet, sopiiko tuhka -balayage sinulle parhaiten:

 • Paras kokeiltava kausi: Kesä on hyvä aika kokeilla tätä.
 • Ihanteellinen ikäryhmä: Jokainen ikäryhmä voi kokeilla tätä vaihtoehtoa haluamallaan tavalla.
 • Sopivat hiukset ja kasvot: Naiset, joilla on soikeat ja timanttiset kasvot ja kaikki hiustyypit, voivat kokeilla tätä.
 • Täydellinen pukeutuminen ja tilaisuus: Käytä tätä epätavallisissa teemabileissä ja taide- tai ammattikentällä vain erittäin rento länsimainen asu.

Lisävinkkejä:

 1. Vaikka olemme kuulleet ja ymmärtäneet hyvää balayage-hiuksista, tässä on muutamia välttämättömiä vinkkejä ja seurattavia hyviä ja kiiltäviä hiuksia.
 2. Balayage -hiusten väri on valittava vain sedan -asiantuntijoiden avulla. Kun olet päättänyt mieltymyksistäsi, vieraile stylistilla ja asiantuntijalla, joka voi neuvoa sinua ihon sävyn ja hiustyypin mukaan.
 3. Muista huolehtia hiuksista hyvin tämän jälkeen. Hiuksilla on taipumus kuivua ja siksi tarvitaan hyvää hiustenhoitoa ravitsemuksella ja kosteutuksella.
 4. Hiuskylpylää tarvitaan säännöllisesti, jos sinulla on balayage -hiukset. Tämä on tärkeää sen varmistamiseksi, että hiukset ovat hyvin suojattuja kuivumiselta ja myös vaadittua ravintoa annetaan ajoissa.

Balayage -hiuksista on tulossa melko yleinen ilmiö eri alueilla maailmanlaajuisesti. Se asettaa trendin ja tyylin nykyään uusilla ilmeillä ja tyyleillä eri väreillä ja muunnelmilla. Tyyliosuuden, värien henkilökohtaisen mieltymyksen mukaan (halutessasi sen olevan yksinkertainen tai rohkea tai tyylikäs) voit helposti päättää, mitä balayage -hiusväriä haluat kokeilla eniten. Kokeile niitä, niin kuulemme mielellämme lisää.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

Q1. Kestääkö balayage-hiukset pitkään hiuksissa ilman korjauksia?

V: Hiustesi luonteesta riippuen sinun on käytävä keskimäärin 14 viikon värityskampanjan kanssa balayage-kosketuksissa ja kohokohdissa. Se kestää pidempään kuin muut värit ja vaatii vähemmän korjaavia istuntoja.

Q2. Kuinka valita paras balayage -väri hiuksillesi?

V: Balayage -värin väri riippuu mieltymyksistäsi. Jos kuitenkin haluat pitää sen luonnollisena todelliseen hiusväriisi, mene aina balayageen, joka on lähempänä luonnollista sävyäsi. Näin voit säilyttää raikkaan värin helposti.

Q3. Onko balayage huono ja vahingollinen hiuksille?

V: Useat stylistit mainitsevat, että balayage ei ole haitallinen ja huono hiuksillesi. Verrattuna kemialliseen hiusten värjäykseen balayage nähdään luonnollisempana ja sujuvampana prosessina ilman ammoniakkia. Siksi se on vähemmän haitallista kuin muut menetelmät.