9 καλύτερα σγουρά χτενίσματα με αλογοουρά

Η τεχνολογία έχει κάνει τα πράγματα διαθέσιμα και εύκολα για εμάς, αυτά που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε να επιτύχουμε πριν από μια δεκαετία. Και ακόμα κι αν το κάναμε, δεν θα ήταν τόσο εύκολη διαδικασία. Μεταξύ αυτών είναι το χτένισμα. Εδώ είναι εννέα τέτοια σγουρά χτενίσματα αλογοουράς που μπορούμε να πετύχουμε σε χρόνο μηδέν.

Κορυφαία σγουρά χτενίσματα αλογοουράς:

1. Χαμηλή σγουρή αλογοουρά:

σγουρά χτενίσματα αλογοουράς

Αυτό είναι το πιο απλό από όλα. Σγουρώστε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας σίδερο για μπούκλες και στη συνέχεια βουρτσίστε τα χέρια σας μέσα από τα μαλλιά σας για να επιτύχετε την επιθυμητή ένταση μπούκλες. Δέστε τα μαλλιά σας σε χαμηλή αλογοουρά χρησιμοποιώντας μια γραβάτα μαλλιών. παίρνοντας ένα μικρό τμήμα μαλλιών από το κάτω μέρος της αλογοουράς τυλίξτε το γύρω από τη γραβάτα μαλλιών. στερεώστε το με μια καρφίτσα μπόμπι.

2. Messy Curly Ponytail:

σγουρές αλογοουρές2

Για αυτό το χτένισμα βουρτσίστε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας τα χέρια σας. Δέστε τα μαλλιά σας σε μια χαλαρή αλογοουρά χρησιμοποιώντας ένα διαφανές ελαστικό. Πάρτε ένα τμήμα των μαλλιών από το κάτω μέρος της αλογοουράς και τυλίξτε το γύρω από τη γραβάτα. Τώρα χρησιμοποιώντας μια μπούκλα για μπούκλες, το πίσω μέρος της αλογοουράς και κάντε μερικά κύματα στο μπροστινό μέρος για να δώσετε μια ακατάστατη εμφάνιση.

3. Υψηλή σγουρή αλογοουρά:

σγουρές αλογοουρές3

Για αυτό το χτένισμα πειράξτε το μπροστινό τμήμα των μαλλιών και στερεώστε το με μια γραβάτα μαλλιών. κάντε μερικές χαλαρές μπούκλες στην υπόλοιπη ουρά του πόνυ χρησιμοποιώντας διαφορετικά έξι βαρέλια. Αυτό θα κάνει το χτένισμα να φαίνεται πιο φυσικό. Επίσης ψεκάστε λίγο σπρέι μαλλιών για να διατηρήσετε το στυλ ανέπαφο για πολλές ώρες.

4. Πλευρική σγουρή αλογοουρά:

σγουρές αλογοουρές4

Σε αυτό το χτένισμα, χωρίστε τα μαλλιά στη μία πλευρά του κεφαλιού και ασφαλίστε τα μαλλιά σας με μια γραβάτα μαλλιών, κάτω από το αυτί. Τώρα χρησιμοποιώντας μπούκλες για μπούκλες, τα μαλλιά σε διαφορετικά μεγέθη δίνουν όγκο. Για να του δώσετε μια πιο φυσική εμφάνιση χαλαρώστε τη γραβάτα μαλλιών και αφήστε την να κρεμάσει χαλαρά.

5. A Braiding Frenzy:

σγουρά αλογοουρά 5

Αυτό το χτένισμα είναι σαν μια ακατάστατη πλεξούδα. Χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες μπούκλα τα μαλλιά σας σε μπούκλες. Τώρα βουρτσίστε τα μαλλιά σας με τα χέρια σας για να τα χαλαρώσετε λίγο. Πηγαίνετε τα μαλλιά στη μία πλευρά αρχίστε να πλέκετε τα μαλλιά σας. Το κόλπο είναι να μην πλέκεις σφιχτά. Συνεχίστε το πλέξιμο μέχρι το τέλος και στη συνέχεια στερεώστε το με μια γραβάτα μαλλιών.

6. Τολμηρό και όμορφο:

σγουρές αλογοουρές6

Για να δώσετε στα μαλλιά σας μια κομψή αλλά δυνατή εμφάνιση, χρησιμοποιήστε μια κορδέλα κοντά στο μέτωπό σας. Τώρα πειράξτε το πίσω μέρος των μαλλιών σας χρησιμοποιώντας μια βούρτσα μαλλιών. Στη συνέχεια, δέστε χαλαρά τα μαλλιά σας σε ένα πίσω πόνυ. Χρησιμοποιώντας μπούκλα για μπούκλες, τα υπόλοιπα μαλλιά σας σε απαλές μπούκλες για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

7. Half Up Half Down:

σγουρές αλογοουρές7

Αυτή η αλογοουρά κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν ογκώδη. Χωρίστε τα μαλλιά σε δύο τμήματα. Πειράξτε το πάνω μέρος των μαλλιών σας και δέστε το για να δώσετε όγκο. Τώρα χρησιμοποιώντας το σίδερο για μπούκλες κάντε χαλαρές μπούκλες στο κάτω μέρος των μαλλιών σας μαζί με την αλογοουρά του πρώτου τμήματος. Αυτό θα δώσει στα μαλλιά έναν επιπλέον όγκο.

8. Πλεγμένη κεφαλή:

σγουρές αλογοουρές8

Θέλετε μια κομψή εμφάνιση; Αυτό είναι το χτένισμα που πρέπει να ακολουθήσετε. Χρησιμοποιώντας τη μία πλευρά του μπροστινού τμήματος πλέξτε τα μαλλιά σας μέχρι το πίσω μέρος του αυτιού. Ασφαλίστε την περιοχή με τη χρήση καρφίτσας. Επαναλάβετε τη διαδικασία από την άλλη πλευρά. Τώρα παίρνοντας το υπόλοιπο δέσιμο των μαλλιών για να κάνετε μια αλογοουρά. Γυρίστε την υπόλοιπη αλογοουρά και στη συνέχεια δέστε τα μαλλιά με μια κορδέλα για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

9. Hiedi-Tail:

σγουρές αλογοουρές9

Πάρτε τα μαλλιά σας στη μία πλευρά του κεφαλιού. Πάρτε ένα ευρύ τμήμα των μαλλιών σας και χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία ανώμαλα μέρη ξεκινώντας από τον κρόταφό σας. Πλέξτε τώρα τα μαλλιά σας σε στιλ Χάιντι σε διαφορετικά μεγέθη και στερεώστε κάθε πλεξούδα με μια μπομπί καρφίτσα. Τώρα κουλουριάστε τα υπόλοιπα μαλλιά σε χαλαρές μπούκλες. Δέστε το στο πλάι πίσω από το αυτί. Χαλαρώστε τη γραβάτα μαλλιών για να της δώσετε μια πιο φυσική εμφάνιση.

Αυτά είναι μερικά από τα στυλ στα οποία μπορείτε να πετύχετε μια σγουρή αλογοουρά. Με τα διαθέσιμα εργαλεία μπορεί κανείς να φτιάξει και να πολεμήσει όσα στυλ μπορεί να φτιάξει.