Top 12 hienointa Varanasi Sarees -kuvia

Varanasilla tai Kasilla on merkittävä paikka intialaisessa kulttuurissa. Siinä on joitakin Intian hienoimmista temppeleistä ja se on myös Banarasin tai Varanasi Sareesin syntymäpaikka. Nämä sarees ilmentävät Intian kulttuurista rikkautta värien ja kudosten suhteen. Heidät tunnetaan morsiamensareistaan, kirkkaista sävyistään ja monimutkaisista yksityiskohdistaan. Ne tulevat pääasiassa silkkiä, mutta tarjoavat myös sarees puuvillamateriaaleista. Jotkut Intian parhaista suunnittelijoista, kuten Sabyasachi, hankkivat materiaalinsa Varanasi Sareesin kutojilta. Katso tästä artikkelista, miksi nämä sareesit on pakko ostaa:

Kaunis Varanasi Sarees kuvilla:

Tässä ovat 12 suosituinta Varanasi -sareesia kauniilla kuvilla.

1. Varanasi Pattu Sarees:

Varanasi Pattu Sarees

Tämä upea Varanasi Pure Pattu saree on kudottu käsin täydellisyyteen. Se on riikinkukon sävyjä, kuten vihreä ja sininen, kirkastamaan ulkoasua. Monimutkainen kukkakudos reunalla saa sinut näyttämään upealta. Paras osa tätä sareea rikkaassa pallussa, joka koostuu puhtaasta hopeisesta zarista.

2. Varanasi Cotton Sarees:

Varanasi Cotton Sarees

Nämä sarees ovat pakko ostaa puuvillan saree-ystäville. Ne näyttävät kuninkaallisilta ja tarjoavat arvokkaan ilmeen. Nämä ovat täydellisiä pieniin tilaisuuksiin, joissa haluat käyttää jotain kevyttä, mutta näyttää kuitenkin tilaisuudelle valmiilta. Varanasi -puuvillasareesia on useita värejä, ja rikkaat, kauniisti kudotut reunat ovat kohokohta.

3. Varanasi Handloom Sarees:

Varanasi Handloom Sarees

Varanasi on kuuluisa käsintehdyistä sareesistaan. Nämä sarees on kudottu huolellisesti kulta- ja hopealangoihin. Varanasi -käsintehdyt sarees ovat kuuluisia ympäri maailmaa rikkaista sävyistään. Nämä sarees ovat suosittuja kuuluisuuksien keskuudessa, jotka rakastavat esitellä intialaisia ​​tekstiilejä kansainvälisillä foorumeilla.

4. Punainen Varanasi Saree -suunnittelu:

Punainen Varanasi Saree -suunnittelu

Surullista, mutta totta, markkinoilla on tällä hetkellä monia väärennettyjä Varanasi -sareeja ja ihmisiä, mutta he uskovat, että ne ovat aitoja. Todellisen Varanasi sareen voi helposti tunnistaa katsomalla kangasmateriaalia ja tuntemalla sen oikein. Tämä erityisesti punainen on paras Varanasi saree, jota voit edes ajatella yllään.

5. Varanasi Silk Saree:

Varanasi Silk Saree

Etsitkö hyvää silkkiä Varanasi saree? Tämä on luultavasti yksi hienoimmista, jotka kuuluvat tähän luokkaan. Tämän suunnittelussa käytetyt värit ovat tämän sareen tärkein houkutteleva piirre ja juuri se varastaa kaikki ulkoasut.

6. Pure Varanasi Silk Saree:

Puhdas Varanasi Silk Saree

Tarvitsetko hyvää Varanasi sareea? Katsokaa tätä hyvin, ja häikäisevät värit vaikuttavat sinuun helposti. Saree näyttää todella houkuttelevalta ja sitä voidaan urheilla juhlatilaisuuden aikana. Tämä saree -malli on melko vaikuttava ja reunat ovat myös erittäin houkuttelevia,

7. Painettu Varanasi Saree:

Painettu Varanasi Saree

Tämä saree -urheilu on todella houkutteleva painettu muotoilu, joka on tehty punaisella pohjalla. Suunnittelu on tehty kultaisella värillä ja rajoilla tehdyt kuviot ovat niin houkuttelevia, että sen viehätys tekee vaikutuksen keneen tahansa ja on valmis kantamaan tämän kauniin intialaisen perinteisen naisten suunnittelijan melkein missä tahansa.

8. Deep Red Varanasi Saree:

Deep Red Varanasi Saree

Tämä on yksi kauneimmista punaisista sareesista, jota nainen voi koskaan käyttää. Sareen mukana tulee erittäin houkutteleva kultainen värikuvio rajoilla. Sareen päärunko on myös koristeltu kasvikuvioilla ja se on tämän sareen tärkein nähtävyys.

9.Häät Varanasi Saree:

Häät Varanasi Saree

Tämä erityisesti häät saree on luultavasti yksi parhaista. Siinä on vaaleanpunainen väri ja pienet kultaiset kuviot, jotka on tehty sareelle. Epäilemättä se on yksi parhaista intialaisista vaatteista, joita nainen voi käyttää kehossaan.

10. Perinteinen häät Varanasi Saree:

Perinteiset häät Varanasi Saree

Hääkaudet ovat heidän kehossaan, ja sinun pitäisi olla hyvin varustettu kaikella, paitsi kaikkien aikojen parhailla intialaisilla vaatteilla. Alla olevassa kuvassa on erittäin houkutteleva saree, joka on pidetty alustalla. Se näyttää erittäin houkuttelevalta, kun kaikki pienet mutta ainutlaatuiset ja aitot kultaiset värit on tehty vaaleanpunaiselle kankaalle. Rajavuori, jota tämä saree seuraa, on myös varsin houkutteleva. Jokainen intialainen, joka estää sareesin käyttöä, on vaikuttunut tästä suunnittelusta ja haluaa ehdottomasti kantaa sitä vartalollaan.

11. Suunnittelija Silk Varanasi Saree:

Suunnittelija Silk Varanasi Saree

Silkin suhteen luota Varanasi sareesiin. Tässä nimenomaisessa saree -mallissa on kauniita reunuskuvioita ja useamman kuin yhden värin käyttö. Lyhyesti voidaan sanoa, että tämä saree on yksi kaikkien aikojen vaikuttavimmista Varanasi -silkkisareeista.

12. Violetti Varanasi Saree:

Violetti Varanasi Saree

Kauniista Banarasin kaupungista tulee tämä vieläkin kauniimpi violetti saree, joka on erityisesti suunniteltu hoikkaille naisille. Tämäntyyppiset sareesit tulee ostaa pitäen mielessä kehon tyyppi.

Suurin osa Varanasi -sareesista on saanut inspiraationsa Moghul -malleista, jotka esittävät aiheita, kuten kukkia ja lehtiä. Varanasi sareesin päämuoto brokadissa, jossa on metallinen kultainen viimeistely. Varanasi sarees on jokaisen intialaisen morsiamen arvostetuin omaisuus. Mikään tärkeä tilaisuus ei ole täydellinen ilman näitä sareesia. Puhtaat Varanasi -sareesit ovat erittäin kalliita, kun otetaan huomioon niiden valmistumisaika. Kuitenkin halvempia vaihtoehtoja on saatavilla, jotka ovat jäljitelmä puhtaista sareesista.