Κορυφαίες 8 όμορφες πλεγμένες αλογοουρές

Αυτές τις μέρες οι ποικιλίες έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, σε διαφορετικές μορφές και πακέτα και ως εκ τούτου εδώ είναι μια παραλλαγή σε ένα από τα πιο κοινά χτενίσματα ποτέ. Είτε πρόκειται για σχολική παρουσίαση είτε για συνέντευξη στο γραφείο, είτε για πάρτι, είτε για βόλτα στην παιδική χαρά, μια αλογοουρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χτένισμα για όλους και για όλους, αλλά μετά ερχόμαστε ξανά σε διαφορετικές δομές προσώπου και τύπους μαλλιών. Επομένως, μαζί με τις παραλλαγές μας, τα χτενίσματά μας διαφέρουν επίσης.

8 Όμορφες πλεγμένες αλογοουρές για γυναίκες:

1. Το γαλλικό πόνυ:

πλεγμένες αλογοουρές

Αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα πόνυ πλεξούδας που μπορεί να γίνει μέσα σε πέντε λεπτά, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να περάσετε αυτόν τον επιπλέον χρόνο στα πολυάσχολα πρωινά αναζητώντας τα τέλεια μαλλιά. Για αυτό ξεκινήστε συνδέοντας τα μαλλιά σας σε μια γαλλική πλεξούδα από πάνω και στη συνέχεια συνεχίστε μέχρι το μεσαίο τμήμα. Προς το τέλος αρχίστε να το δένετε σε ένα πόνι.

2. The Crown Band:

πλεγμένες αλογοουρές2

Αυτό είναι ένα χτένισμα όπου η πλεξούδα γίνεται μια ζώνη κεφαλής. Αυτό είναι ένα καλό χτένισμα για να αρωματίσετε το καθημερινό σας πόνι. Ξεκινήστε κόβοντας ένα μέρος των κλειδαριών σας από μπροστά και αρχίστε να δένετε μια πλεξούδα από ένα μέρος των μαλλιών. Δέστε ολόκληρη την πλεξούδα και στη συνέχεια φέρτε την μέχρι την άλλη πλευρά και καρφώστε την. Πόνυ το τότε.

3. The Side Braid Pony:

πλεγμένες αλογοουρές3

Για αυτό το χτένισμα ξεκινήστε πλέκοντας τα μαλλιά από τη μία πλευρά. Χωρίστε τα μαλλιά σας από τη μία πλευρά και αρχίστε να τα πλέκετε. Τώρα πηγαίνετε στα μισά του αυχένα και ασφαλίστε την πλεξούδα με μερικές καρφίτσες. Μόλις είστε εκεί, δέστε τα μαλλιά σε ένα πόνι και αρχίστε να τα πλέκετε ξανά. Τώρα φέρτε μια τρίχα από την πλάτη και τυλίξτε την γύρω από τη γραβάτα πόνι.

4. Η παραλλαγή πλευρικής πλεξούδας:

πλεγμένες αλογοουρές4

Αυτή είναι μια ακόμη παραλλαγή στην πλαϊνή πλεξούδα από την οποία ξεκινάτε τραβώντας τα μαλλιά σας πίσω σε ένα μεσαίο πόνι. Πριν από αυτό, ξεκινήστε μια πλεξούδα στο πλάι και, στη συνέχεια, ανεμίστε την για να προσθέσετε όγκο στο βλέμμα. Τώρα που το πόνι είναι δεμένο, ξεκινήστε πλέκοντας ένα τμήμα του πόνι σας, αλλά αυτή τη φορά κάντε το πόνι σφιχτό και πλάγια, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα εμφάνιση. Κρατήστε μερικά χαλαρά σκέλη στο μπροστινό μέρος για να προσθέσετε κάποια πινελιά στο βλέμμα.

5. Το πόνι του ψαριού:

πλεγμένες αλογοουρές5

Εδώ ξεκινάμε με ένα απλό πόνι. Βεβαιωθείτε ότι το πόνι σας είναι αρκετά σφιχτό για να επιλέξετε δευτερεύουσες πλεξούδες. Τώρα που το πόνι σας έχει τελειώσει πρέπει να δοκιμάσετε για πλεξούδα ψαριού. Ξεκινήστε χωρίζοντας το πόνι σε δύο μέρη και, στη συνέχεια, πάρτε μια κλειδαριά από το ακραίο άκρο και περάστε το στην άλλη πλευρά. Κάντε το ίδιο με την άλλη κλειδαριά και απλώς συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό μήκος.

6. Το ανεστραμμένο πόνι:

πλεγμένες αλογοουρές6

Γυρίστε τα μαλλιά σας ανάποδα γυρίζοντας το κεφάλι σας ανάποδα. Τώρα αρχίστε να δένετε μια πλεξούδα, γαλλικό στυλ από κάτω και αφήστε το στη μέση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρφίτσες για να εξασφαλίσετε σωστά την εμφάνιση και στη συνέχεια να δέσετε ένα πόνι με αυτό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χάσει το σκέλος του πόνυ σας τυλίξτε γύρω από τη γραβάτα για να κρύψετε τη γραβάτα.

7. Το λουλούδι πλεξούδα:

Flower-Braid-And-Low-Ponytail-Hairstyle

Προσθέστε ένα μικρό κύμα στα μαλλιά σας για να προσθέσετε όγκο στο βλέμμα από την παραπάνω πλεξούδα λουλουδιών. Τώρα ξεκινήστε δένοντας χαλαρά τα μαλλιά σας σε μισό πόνυ και στη συνέχεια βιδώστε τα. Τώρα ξεκινήστε με την κανονική διαδικασία πλεξίματος και φυσικά φροντίστε να το κρατήσετε ελαφρύ και χαλαρό. Μόλις γίνει η πλεξούδα με ανεμιστήρα έξω η πλεξούδα καλά για να γίνει πιο αδύνατη. Τώρα κυλήστε την πλεξούδα σε ένα τριαντάφυλλο.

8. Η πλεξούδα διπλής όψης:

πλεγμένες αλογοουρές8

Για να ξεκινήσετε με αυτήν την τρίχα, αναστρέψτε τα μαλλιά σας και αρχίστε να τα πλέκετε. Μόλις φτάσετε στα μισά του δρόμου, σταματήστε και καρφώστε το. Τώρα ξεκινήστε να πλέκετε από μπροστά με τις μπροστινές κλειδαριές και ξεκινήστε να το πλέκετε στη μέση. Συγκεντρώστε τα μαλλιά στη μέση και στη συνέχεια ποντίστε τα.